Gå til innhold

knuterik

Bruker
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

Alt skrevet av knuterik

  1. Fy faen så flaut av eurosport sin produsent å fremheve brann supportere på stadion i dag. Hjemmesupportere holder seg hjemme og så fremhever man bortesupportere - hva tenker de med?
  2. Pleier å funke for meg å se på eurosport player på 4G( i EU), da tror de at du er i Norge gitt at du har norskt abb. Ellers fungerer VPN til norge fjell
  3. Ja, og derfor mener jeg han burde forventet dette.
  4. Tja, når far selv prøver å heve seg over de som har laget disse bannerne med den ordlyden mener jeg det er helt innafor.
  5. Satte spenn på hjemmeseier jeg! Fornøyd med den investeringen ?
  6. Og jeg som spiste taco i dag og! ??
  7. Jeg spiser taco/pizza oftere enn det er kamp og det smaker fortsatt like digg ?
  8. Jeg nekter å synge med på «rykker ned» når vi leder. Dårlige minner fra i fjor ?
  9. https://video.eurosport.no/fotball/mener-hagen-ikke-bor-domme-stabaek-na-ma-vi-faen-meg-begynne-a-gjore-noe-med-dommerne_vid1231645/video.shtml
  10. Absolutt! Det jeg mente var at om vi kun ser på inputen (+17 og -15) så gir resultatet mening og er ikke sånn sett feil.
  11. Dersom vi setter opp 1000 kamper i virkeligheten, ja (gitt at man lærer av sine feil, blir bedre til å spille av å spille osv). Men du må huske på at i slike simuleringer er det det samme nåværende lag som spiller mot hverandre 1000 ganger. Og om vi ser på målforskjellen denne sesongen ser det jo rimelig stygt ut: Molde hjemme: 21 - 4 = +17 i målforskjell Tromsø borte: 9 - 24 = -15 i målforskjell ??
×
×
  • Opprett ny...