Jump to content

Eriksen

Bruker
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Reputation

71

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helt merkerlig å kritisere IOA etter min mening, og det er desverre en gjenganger på forumet. Er vel ikke mange andre sportsjefer fra Norge som blir hentet til utlandet? - det taler for seg og bør derfor være helt unøvendig å poengtere. Etter min mening er han ene og alene årsaken til at Stabæk står sånn noenlunde oppreist i skrivende stund. Dette takket være enorme spillersalg sammenlignet med alle andre norske klubber. Det er et faktum at klubben taper på drift og har kun midler som stammer fra spillersalg. Det er og et faktum at spillersalgene kan tilskrives IAO direkte (evt til nettverket og renommét han har bygd rundt klubben, om noen ønsker å kommentere: ''hva med salgene i 2021?''). Et helt sjukt onemanshow fra en brakkerigg på nadderud. Du skriver ''Jon må være villig til å bindre opp kapital i spillerstallen?'' Annerkjenner du ikke at kapitalen du nevner utelukkende kan tilskrives IAO. Tvert i mot kritiserer du han. Det henger desverre ikke på greip og er motstridene i en og samme setning. Slutt med det historieløse våset om ''IAO'fella'' og sett ting i perspektiv. Det er ikke mulig å drive Eliteserieklubb fra en friidrettsbane med VIP-fasiliteter i en brakkerigg, men Stabæk har gjort det i alt for mange år takket være IAO.
 2. Gidder du å tipse sportslig ledelse om at han har hatt covid? de har helt sikkert oversett dette ved en evt medisink test...
 3. Var ment som en sarkastisk hilsen til alle her inne som, av en eller annen syk grunn, ble krenket på V.F. sine vegne i våres.
 4. Jeg kommer ikke over at noen her inne slang noen meldinger til Vegard Forren på forsommeren da vi møtte SK Brann, den mannen fortjener ingen ting annet enn respekt! Håper og forventer at SS klapper han inn på Nadderud neste gang han evt kommer på besøk, om han er så heldig å finne seg en ny klubb. Håper han blir frisk fra alle sykdommene sine: spillavhengighet, seksavhengighet og kokainavhengighet. Stå på!
 5. Syntes Sophie Elise-referansen din var ganske fin: Hun har stått frem med angst, depresjon og selvhat i media, på samme måte som Forren sto frem med sin sykdom (selv om han ikke stod frem, han ble vel i utgangspungtet tatt for å stjele). Samtidig kritiserer du Sophie Elise for å ''skape tenåringskomplekser''. Man kan kanskje kritisere en handling, selv om handlingen er begått av en syk person?
 6. Står jo ingen ting om at lidelsen innebærer at man auromatisk begynner å stjele fra lagkassa, Odd?
 7. Babacar Sarr var sexavhengig og eller? Er vel en sykdom det og, så nåde den som våger å synke til det lavmål å kritisere han for handlingen på nachspiel i 2017. Å skille mellom sykdommen og handlingen demonstrerer bare at man ikke tar sykdommen på alvor.
 8. Flaut! Kan være eliteseriespillere der ute med alkoholproblemer.
 9. Ok, jeg skal bli bedre til å hensynta eliteseriespillere sine sykdommer og mentale helse på nadderud i fremtiden.
 10. Stabæk Support forum: vi har hetset Forren på det groveste og han tåler det ikke, selv om han er totalt uenig selv.
 11. Vegard Forren sier til VG at han ikke ble kranka, han mener selv han ikke er et offer i denne saken.
 12. Helt enig i at det kanskje er litt lavpanna og ikke er spessielt morsomt sagt, men er dette virkelig så fryktelig? For Vegard Forren sin del gikk det tyeligvis helt ok. Tror dette går helt fint for alle parter, selv om det er SS som tydeligvis tar dette tyngst. – Går de over streken her? – Ja, det kan du godt si at de gjør. Men så lenge de gjør det, er det helt greit at det er jeg som tar den støyten.
 13. Er det deg Eivind Trædal? Jeg kan ikke se at noen har tatt til ordet for å drite ut folk pga legning...
 14. Herregud, har woke etablert seg i norsk supporterkultur og nå. I det hverdagslige har jeg ingen problemer med å erkjenne at spillavhengighet er en sykdom og dypt tragisk for de det måtte gjelde. Samtidig er dette snakk om supporterkultur, ikke frelsesarmeen. Jeg mener det er innenfor å melde litt på en motspiller som har stjålet fra sine lagkammerater, det sier vel egentlig Forren seg enig i og. Men det er bare min menining.
 15. Syntes ikke det er så ille. Mannan stjal penger direkte fra lagkassa, hva forventer han?
×
×
 • Create New...