Jump to content

pogdkeslg

Bruker
 • Posts

  206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pogdkeslg last won the day on November 3 2022

pogdkeslg had the most liked content!

Reputation

476

About pogdkeslg

 • Birthday 02/26/1996

Profile Information

 • Location
  no Russia, Krasnodar

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabaek

Recent Profile Visitors

1,175 profile views
 1. etter min mening er Bjarman den eneste jeg har minst spørsmål til fra styret
 2. Wangberg starter i en 4-4-2-formasjon er som å skyte seg selv i foten før han klatrer i et tre. I andre omgang mot Tromsø ble Veum løslatt av en grunn, etter løslatelsen begynte laget å presse høyere (etter min mening) er dette nok en test fra Bradley, og hvis ikke for det missede målet (jeg tror at Veum er litt å skylde på dette, se før han går inn i denne sonen, Veum snur hodet bakover, ser bak motstanderens rygg og kontrollerer ikke denne sonen, Tromsø-spissen opptrer veldig kompetent i denne situasjonen ved å starte inn i sonen nøyaktig etter at Veum så bak seg , og dermed lurer ham). 45 % at Veum starter mot HamKam. min start 11: Petterson Ottesen - Veum- Pedersen - Andresen Haugen - Næss - Kay Vinge - Bakenga - Kabran
 3. Kostadinov vil legge til defensive kvaliteter i angrep (pressing, interception, mer aktiv i taklingen). Kabran > Bakenga i de siste kampene i angrep, kan det bli en tidlig utskifting av Kabran med Bakenga (46 - 60 min)
 4. anmeldelser av andrelagets kamper på YouTube! ❤️
 5. fyren ønsket virkelig å gå til Tottenham, men generaldirektøren i Gent sa direkte at spilleren er verdt mer enn 30 millioner euro, han ga eksempelet Ajax og andre klubber, jeg tror dette slo ham mentalt ned, dette er ikke liten klubb Stabaek, hvor du etter å ha bekreftet overgangen kan gå inn i garderoben og sende alle fotballspillerne til helvete
 6. forblir ufortjent i skyggen mot Bran! utmerket innbytter, lagt til dynamikk i midten av banen
 7. XG-beregningen gjenspeiler ikke det virkelige bildet av kampen, men bare summen av sannsynlighetene for scoringssjanser. Jeg vil be deg om å ta hensyn til Attack Impulse (xThreat, xT) - dette er en statistisk modell som evaluerer kvaliteten på et lags spill i en kamp. I motsetning til den vanlige xG, analyserer dette verktøyet ikke bare ~50 hendelser per kamp (skudd + pre-shot handlinger), men vurderer hver handling på banen og evaluerer om laget har kommet "nærmere" målet eller tvert imot, har gått vekk fra målet. xT er en modell for å vurdere pasninger og driblinger, ikke skudd, så den viser mer nøyaktig "dominans". og som kampen viser spilte vi virkelig angrepsfotball, og hadde veldig gode angrep, ja, vi mangler litt på den siste tredjedelen av banen, Bob har bare vært her i 5 dager, jeg vil også merke faktum om hvordan Bob gjenoppbygde laget i pausen, vi har manglet slik tidsstyring siden Jannes dager, jeg har store forhåpninger til dette laget!
 8. Andreas Victorio - 3 Joachim Emmanuel Valcin Nysveen - 1 Paul Adeniran Ogunkoya - 1 Edgar Arvid Opsahl - 1
 9. WOW Kan du oppsummere det kort for de som ikke snakker språket?
 10. Jeg vil bare minne deg nok en gang om klubbens Instagram, det er absolutt forbedringer sammenlignet med forrige sesong, men vi ønsker fortsatt ikke bare gratulerer med dagen til våre nåværende/tidligere spillere. Vær oppmerksom på Brugge-kontoen, du kan få inntrykk av at Nusa er utdannet fra klubben deres, ikke Stabaek, nå er den beste tiden å tiltrekke seg nye supportere, en potensiell målgruppe for annonsører, etc. Hvordan kan vi få inn nye annonsører hvis vi er så passive på sosiale nettverk?
 11. Uten undertekster er det ganske vanskelig å forstå, jeg er ingen morsmål. Ja, jeg er i Russland, er du interessert i noe spesifikt?
 12. Det vitner den perioden om, og det faktum at gutten begynte å spille først da alt var dårlig for Stabæk
 13. Gutten ble først snakket om her da han var 14 år gammel, en av brukerne skrev på forumet at Nusa var en diamant. Jeg snakker om noe helt annet, om det faktum at en fyr med et slikt talent ventet så lenge de første 5-10 minuttene for hovedlaget, og da han fikk dem og viste mye mer enn hele laget, måtte han vent 2 kamper til (det var ingen informasjon om skaden ). Janne kjente ikke igjen talentet i Vetlesen, og i svært lang tid motarbeidet han Nuses talent, det er det jeg vil forklare deg og ja, jeg er fra Russland, men jeg forstår ikke i det hele tatt hva dette har med Stabek å gjøre
 14. takk Janne for hva? det tok ham to kamper etter Nusas debut mot Rosenborg (hvor denne 16 år gamle gutten gjorde farligere sjanser på 12 minutter enn hele laget)
×
×
 • Create New...