Gå til innhold

erkan

Bruker
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av erkan

  1. Hva kommer egentlig denne skepsisen til Bob fra, @@ringo?
  2. Vi har helt klart hentet for mange på kort tid. Men er det egentlig helt presist å si at vi har hentet for dårlig kvalitet? Hvis vi ser på Tromsø, som er en sammenlignbar klubb mtp. størrelse, etc. Så henter jo Tromsø spillere fra samme hylle fra oss, kanskje til og med en hylle under? På papiret kan disse signeringene puttes i kategori A: For dårlig kvalitet. Den store forskjellen er at spillerne Tromsø henter presterer. Og det på et høyt nivå. Så da er jo spørsmålet, hvordan i helvete får Tromsø det til? Selv om det sikkert er mange årsaker til det, så mistenker jeg at hele klubben drar i samme retning (les: god klubbdrift). Jeg gjetter på at Helstrup har et klart bilde av rolle og egenskaper han er ute etter i en spiller, at han er tydelig i kommunikasjonen når det kommer til det taktiske på banen, og hva han forventer av hver enkelt spiller. Men også opp imot en sportslig ledelse/scouting-apparat/styret/etc. Jeg tror hovedproblemet er at vi har hentet spillere med feil kvalitet(er) til å spille den fotballen grålars ønsker å spille. Men så betyr heller ikke det at man kan peke på Bjarmann. Jeg er enig med Jon når han sier at stallen er god nok til å klare seg. Men spillet tilsier nedrykk. Da må det tas grep. Grålars prøver å presse en firkantent kloss ned i et sirkelformet hull. Nå tenker jeg det er på tide å la noen andre forsøke å få den jævla klossen ned i riktig hull.
  3. Jeg synes det lille Abel Stensrud viste i Eliteserien i fjor var spennende. Kan minne litt om Høgh. Sterk, ok hurtighet, og sånn passe typete. Kontrakten hans går ut i år.
  4. Selv om det er litt useriøst å kommentere på gulp, så må jeg innrømme at jeg har tenkt samme tanke. Kay er i utgangspunktet en klassisk Kjetil Knudsen-signering. Heldigvis signerte de han drammensern nylig. Håper bare Bjarmann gir Kay ny kontrakt asap. Han er uten tvill den mest spennende spilleren vår nå, i min bok.
  5. Hei til deg også, IA 👋🏻
  6. Hva med August Strömberg? Har kun sett to-tre kamper av han, men da så han riktig god ut. Uansett på høy tid med en svensk keeper! Men hvordan er egentlig nivået til Ulla? Er det helt utenkelig at han kan være vår nye førstekeeper? På generelt grunnlag synes jeg vi bør bli bedre på å dyrke frem keepere. Det er ofte god butikk.
  7. Jeg har veldig troen på Hammy i år, dersom han er tiltenkt en 10’er-rolle. MEN, dersom planen er å bruke KNH og Edvardsen på topp, er jeg redd vi blir jævlig lave og lette der fremme.
  8. Må innrømme at jeg er litt skeptisk til Ramsland. Mest på grunn av måten vi spiller på. Eller ikke spiller på. Men så er jeg jo også litt skeptisk til Fitim. Men igjen, hvem vet hvem/hva vi trenger før vi skjønner hvordan vi spiller?
  9. Digg med litt aktivitet i favoritt-tråden! Kjenner ikke til Curtis, men det høres umiddelbart mer spennende ut enn deltidsansatte fra Midt-Norge. Synes for øvrig det er på tide å få inn et par svensker og en islending snart.
  10. Endelig en gladsak! Jeg er positiv til å få inn en i trenerteamet med andre tanker, en som har gått en annen skole enn det resten av trenerteamet har gjort. I tillegg kjenner han kulturen og kan språket. Virker som en solid type med mye erfaring, som Kjønø kan lene seg på når det trengs. Terningkast: Ja!
  11. Det blir en spennende gjennomkjøring i morgen. Håper å se et lag med en tydeligere plan og langt mer intensitet og initiativ i spillet. Jeg registrerer at fire av seks til nå oppsatte treningskamper er mot lag i en divisjon over oss. I og med at vi er nødt til å dominere banespillet i langt større grad enn i fjor, ville det vært en idé å møtt svakere lag også? Typ Lommedalen, Haslum, etc. Vi har jo en spillergruppe som ikke bare må trene på å kontrollere kamper, men som også er totalt strippet for selvtillit. Det hadde sikkert ikke gjort noe for selvfølelsen å vinne et par kamper 10-0. erkan.
  12. Hei! Jeg har hatt flere brukere på forumet over mange år. Jeg har vært en passiv bruker - en voyeurist om du vil. Og jeg har aldri hatt behovet for å melde meg på i diskusjonen. Før nå. Hvor jævla negativ går det egentlig an å bli? Uansett hva klubben gjør, så er det feil. Enten signeres det for få, for mange, for unge, for sent. Akademiet er ræva fordi vi ikke har hørt om de nyeste som har fått kontrakt. Dessuten signeres de utelukkende for at de skal selges en gang. Uhørt! Treneren er ræva, ledelsen skjønner ingenting, styret kan dra til helvete og evalueringen er bare piss. Ja, og Tobbe da, som er en hore som ikke gidder å spille mot Stjørdals-Blink for en barnehageassistent-lønn. Alle, meg inkludert, har all rett til å være misfornøyd med hvordan klubben har vært driftet de siste årene. Men det har blitt uttrykt, til det kjedsommelige, omtrent hver eneste dag de siste to årene. Nå må vi snart evne å se fremover. Jeg vet ikke helt selv hva jeg ønsker å oppnå med dette innlegget, men jeg hadde et behov for å ventilere. Innlegget er ikke rettet mot noen spesifikke brukere, og den er sikkert postet i helt feil tråd. Kanskje etterlyser jeg et mer nyansert debattklima. Kanskje har keg blitt for gammel for i det hele tatt å lese SS-forumet. Det spiller egentlig ingen rolle så lenge vi sees på Nadderud. Alltid. Uansett. PS. Hvor faen er Alz? erkan.
×
×
  • Opprett ny...