Jump to content

CHTI

Bruker
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Reputation

38

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. At vi ikke punktere denne kampen på en av de mange 100%-sjansene er ikke bra for blodtrykket. To røde gjør ikke saken bedre. Men 3 poeng ble det!
 2. Hadde vi levert fotball på samme nivå som feiringene til Edvardsen så hadde denne sesongen virkelig vært noe! Litt av en kroppsbeherskelse
 3. Hadde vi hatt noe i nærheten av kvalitet i enten avslutninger eller innlegg så hadde vi kjørt over dette Bryne-laget fra start til slutt. Rullgardina går rett ned når vi nærmer oss målet
 4. 0-2 Edvardsen! Nå har vi tempo i det vi gjør og få ballberøringer per person. Litt heldig på scoringen, men tar med det vi får
 5. Synes vi skaper mye foran mål nå, og faktisk er tildels giftige på overganger. Det er lenge siden sist! Gledelig så langt!
 6. Hva har skjedd med venstrefoten til Jeppe? Helt hodeløse forsøk på oppspill
 7. "Nå skal vi går for å ta minst ett poeng". Hva var planen ellers egentlig, gå for null..? Forøvrig en av de beste omgangene på veldig lenge. Utrolig kjipt med baklengsmålet, men her er det muligheter. Godt å se litt direkte spill og et framoverretta lag.
 8. Kan vi please ta av Lumanza igjen? Stakkaren plages utpå der... Stopp lidelsen
 9. Hva i alle dager er det dommer finner å blåse for der? Så latterlig frustrerende når keepere faller og får automatisk frispark. Snytt for scoring. Forøvrig fint gjort av Pedersen
 10. Ser ut til at jeg må se meg pent nødt til å ta tilbake dette..
 11. Wernersson virker som et veldig friskt offensivt tilskudd! Godt å se at vi ikke legger oss helt ned og gir fra oss initiativet etter scoring også. Kanskje det begynner å komme noe mer selvtillit inn i troppen?
 12. Det kunstgresset på Jessheim ser jævlig tregt og dårlig ut.
 13. Budstikka viser matchen, ja: https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/se-stabaeks-cupkamp/652816!/ Riktignok betalingsmur.
 14. Deilig å kjenne på høy puls og glede på slutten av en match igjen! Herlig!
 15. Deilig å se at Sandberg er på i dag. God i cupkampen også. Viktig å ha han ordentlig i form og med selvtillit bak der, spesielt etter noen litt uheldige runder.
×
×
 • Create New...