Jump to content

Lotto

Bruker
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lotto last won the day on August 5

Lotto had the most liked content!

Reputation

44

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmm. Pedersen gjør nok så godt han kan stakkars. Men å hente inn en så temposvak og lite spillende midtstopper som redningsmann, er for meg en gåte. Det ansvaret ligger ikke på spiller.
 2. Med bakgrunn fra egen lokale klubb, kan jeg dessverre bekrefte at leder i Heming har helt rett. Samarbeidet med nærklubber er mildt sagt betent og lite fruktbart for breddeklubbene. Det registreres henvendelser helt ned i 9 års alderen uten klubbenes samtykke, senest inneværende år. Stabæk sitt største insentiv for antall samarbeidsklubber på papiret har antagelig sitt utspring i akademiklassifiseringen, som igjen danner grunnlag for økonomisk støtte fra NFF. Samarbeidsklubbene sitter igjen med stort sett et verdiløst papirark og kanskje noen besøk fra A-spillere hvert skuddår, samt dårlige opplevelser som Heming refererer til. Wilsgård la for noen år siden ned en formidabel innsats i nevnte akademiklassifisering for klubben. Han, i likhet med resten av kontinuitetsbærerne fra et falmende akademi, har for lengst forlatt Nadderud. Det er det vel flere årsaker til og et helt annet kapittel.
 3. Hvis en legger til en klype med selvransakelse og krydrer med en liten dæsj fokus på skadeforebyggende arbeid, så får du en smakfull 3 retters servert …
 4. Det der er et godt og undervurdert poeng
 5. Vålerenga 2, har i år gjort en solid figur i divisjonen over (Postnord). Og de har stilt nesten utelukkende juniortropp gjennom sesongen. Blir spennende å se hvordan en ung Stabæk tropp klarer seg i dag mot en overkommelig motstand. Gir også en liten pekepinn på nivået til Stabæk sitt akademi kontra Enga sitt.
 6. Hva er det som skjer med alle forfallene egentlig? Er det virkelig et magevirus som har fått lov til å herje fritt nå i flere uker? Paradoks i disse hygiene tider. Shala, Skytte, Veum, Torgersen, Geelmuyden..Moe ? Moe er forresten tatt ut av spillertropp NFF, men kommer vel inn igjen nå som svensken ble skada…. Kanskje.
 7. Syltynt på benken idag. Blir vel rent juniorlag for 2 laget som har kamp imorgen. Skal være umulig å rykke ned i «nord Norge» divisjonen. Men poengene skal nå hentes der og ….
 8. Håper han har foreldre som ikke deler ditt syn….
 9. Jonassen er fjernet på listen over spilleberettiget spiller for STB pt. Det vil vel si at han er på vei ut vil jeg anta. I tillegg må det frigjøres en plass til Wernersson. Hvem skal da ut ? Ligger an til en unggutt ut kanskje (med proffkontrakt og ikke B listet) ? Det lukter noe utlån eller at Uche er historie…
 10. Alexander Søderlund sterkt linket til Tabellnabo Brann. En klubb med lunken økonomi om dagen for å si det forsiktig. Er Bjarmann på ballen her tro ? En Søderlund på 95% burde være en kapasitet for de fleste ES lag.
 11. Spilleren har ved et par anledninger «lagt opp» / trappet ned. Senest ifjor vinter. Det som overrasker meg er at han likevel rett etter dette blir tilbudt A-kontrakt hos Stabæk. Spilleren har selv vært relativt åpen på sin usikkerhet rundt egen satsing på fotball. Flott valg å satse på utdannelse synes jeg. En oppegående gutt. Så har han samtidig gjennom årets sesong fått finansiert opp russetiden sin neste år 😉
 12. Her synes jeg du treffer innertier uten at du kanskje har trua på det selv 😉 hvorfor har ikke Stabæk noen slike «drittsekk» typer ? Hatet av motstandere men elsket av egne supportere. De kjennetegnes som vinnerskaller og går i krigen for eget lag. Som Kjønø etterlyser: Energi og råskap ! Hvor på Nadderud finner vi disse ? Finn en Suarez eller en som passer lommeboka til Bjarmann litt bedre kanskje ? Janne sine snille gutter og attityde funket dårlig. Inn med litt voksent faenskap som røsker tak i garderoben tenker jeg ✌️
 13. Når stormen og den største frustrasjonen hos medlemmer her inne har lagt seg, så bør man noen ganger se ting i litt større perspektiv. Selv har jeg over litt tid konkludert et par punkter 1) Gapestokk og drittprat om enkeltspillere er jeg lite fan av og løser neppe noe som helst selv når frustrasjonen er som størst 2) Ansettelsen av Kjønø er i mitt hode en god «signering» men dessverre på feil tidspunkt. Janne var dessverre utgått på dato og dødt prosjekt for lenge siden. 3) spillerlogistikken er under enhver kritikk over tid. Kortsiktige lånekontrakter, feil spillertyper i feil posisjoner og unnskyldninger om vanskelig marked grunnet covid-19. Andre klubber har løst det bedre i samme situasjon. For dårlig håndverk rett og slett Dagens tropp er ikke bedre enn det tabellen tilsier. Enkelt og greit. Så: er det spillernes ansvar ? Nei, det synes jeg ikke (selv om man kan sette spørsmålstegn ved noen enkeltspilleres innstilling og profesjonalitet til tider) Tror man at en midtbane med snittalder på 18 år skal styre inn skuta her? Neppe. Hvem har da ansvaret ? Det er kanskje sportslig utvalg og styret det da? Fotballen er kynisk. Det har mange spillere (og trenere) fått erfare. Og nå bør kanskje noen av de med det faktiske ansvaret også ta nettopp det. Ansvar for egne valg og litt selvransakelse Samtidig som man må gi Kjønø en fair sjanse til å redde sesongen selvfølgelig. For det tror jeg han er god nok til selv med dagens unge lovende mannskap.
×
×
 • Create New...