Gå til innhold

Lotto

Bruker
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Lotto

  1. 2 timer siden skrev Torres:

    Det stemmer. Ólafur Örn Bjarnason er ny akademisjef, og Kristoffer Kolsrud er ansatt som ny utviklingsansvarlig. 

    Trodde Gaute Larsen hadde rollen som utviklingssjef. Noen som vet om han fortsatt har noen rolle i klubben ?

  2. 57 minutter siden skrev nichb:

    Og som kan spille på CB har vi: Hornburg, Piggen, Veum, Pedersen, Næss, Wangberg (Langeog Walstad som venstrebente) + Skovgaard da..

    Bekymringen min er hvor unggutta skal få spilletid. Jeg tror ikke vi blir det laget med flest minutter på unggutta iår..og vi skal forvente at unggutta kommer til å sitte lojale på benken og vente på nok spilletid?

    Deler bekymringen din. Klubben går definitivt på akkord med sin egen visjon og strategi. I en antatt startoppstilling idag ser det ut til at det er null spillere som har gått gradene i akademiet. Det finnes ikke lenger noen rød tråd i hvordan bygge klubb som helhet. Så kan man selvfølgelig argumentere med at det aller viktigste er kortsiktig suksess. Javel, men da må man kalle spade for en spade og si at akademiet i stor grad har utspilt sin rolle i klubben. En ærlig sak. Trenden er at man kjøper/henter mer modne spillere +/- 15-16 år i form av uslepne diamanter. Akademiet virker jo iallefall heldødt slik det fremstår idag. Jeg vet ikke engang hvem som leder akademiet lenger…. Trist er det uansett for de unge spillerne som i er klubben. Både med og uten kontrakt. 

  3. 7 minutter siden skrev Hanse:

    Geelmuyden og hjerte i klubben?

    Ja. Han var 1 av totalt 2 unntak jeg nevnte i innlegget over. Bra observert 👌 . Og så får jeg for ordens skyld også utdype for de med såre sjeler og at det er et generelt inntrykk fra min side. Alt er ikke svart/hvitt her i verden. Det er ikke slik at når et fotballag taper,  så har samtlige spillere vært ræva. Derav mitt mislykkede forsøk ved å antyde at «problemstillingen er mer nyansert». Beklager svak utredning…..

  4. Få inn noe vinnermentalitet i gruppa. Fullstendig blottet for sjel, råskap og vinnerskaller som virkelig ønsker å gå i krigen. Dette er klubben for snille gutter og spillere som har det for behagelig og på overbetalte kontrakter…. Det er også lenge siden det var så få akademispillere med hjerte for klubben i en potensiell startoppstilling. Kun 2 i tallet ? (Pignatell/Geelmuyden). Sikkert mer nyansert problemstilling enn som så og hvor en kunne pirket dypere i såret. Men det forklarerer en hel del.

  5. Ingen stor overraskelse at 2 laget sliter. En naturlig konsekvens av at Akademiet visner dag for dag. Det bør likevel være en komfortabel oppgave å krydre laget med A-spillere resten av sesongen, der hvor kampprogrammet tilsier at det er fornuftig. 

  6. Med bakgrunn fra egen lokale klubb, kan jeg dessverre bekrefte at leder i Heming har helt rett. Samarbeidet med nærklubber er mildt sagt betent og lite fruktbart for breddeklubbene. Det registreres henvendelser helt ned i 9 års alderen uten klubbenes samtykke, senest inneværende år. Stabæk sitt største insentiv for antall samarbeidsklubber på papiret har antagelig sitt utspring i akademiklassifiseringen, som igjen danner grunnlag for økonomisk støtte fra NFF. Samarbeidsklubbene sitter igjen med stort sett et verdiløst papirark og kanskje noen besøk fra A-spillere hvert skuddår, samt dårlige opplevelser som Heming refererer til. Wilsgård la for noen år siden ned en formidabel innsats i nevnte akademiklassifisering for klubben. Han, i likhet med resten av kontinuitetsbærerne fra et falmende akademi, har for lengst forlatt Nadderud. Det er det vel flere årsaker til og et helt annet kapittel.

  7. Vålerenga 2, har i år gjort en solid figur i divisjonen over (Postnord). Og de har stilt nesten utelukkende juniortropp gjennom sesongen. Blir spennende å se hvordan en ung Stabæk tropp klarer seg i dag mot en overkommelig motstand. Gir også en liten pekepinn på nivået til Stabæk sitt akademi kontra Enga sitt.

  8. Hva er det som skjer med alle forfallene egentlig? Er det virkelig et magevirus som har fått lov til å herje fritt nå i flere uker? Paradoks i disse hygiene tider. Shala, Skytte, Veum, Torgersen, Geelmuyden..Moe ? Moe er forresten tatt ut av spillertropp NFF, men kommer vel inn igjen nå som svensken ble skada…. Kanskje. 

  9. Alexander Søderlund sterkt linket til Tabellnabo Brann. En klubb med lunken økonomi om dagen for å si det forsiktig. Er Bjarmann på ballen her tro ? En Søderlund på 95% burde være en kapasitet for de fleste ES lag.

  10. 10 timer siden skrev Offside:

    Hører du Bjarmann; Friday og Tripic står øverst på listen. Alt vi trenger for å beholde plassen

    Her synes jeg du treffer innertier uten at du kanskje har trua på det selv 😉 hvorfor har ikke Stabæk noen slike «drittsekk» typer ? Hatet av motstandere men elsket av egne supportere. De kjennetegnes som vinnerskaller og går i krigen for eget lag. Som Kjønø etterlyser: Energi og råskap ! Hvor på Nadderud finner vi disse ? Finn en Suarez eller en som passer lommeboka til Bjarmann litt bedre kanskje ? Janne sine snille gutter og attityde funket dårlig. Inn med litt voksent faenskap som røsker tak i garderoben tenker jeg ✌️

×
×
  • Opprett ny...