Jump to content

Jørg1

Bruker
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jørg1 last won the day on November 5 2021

Jørg1 had the most liked content!

Reputation

126

1 Follower

About Jørg1

Recent Profile Visitors

323 profile views
 1. Påmeldt! Dette blir veldig bra. Fridag og tre poeng💙
 2. Etter å ha sett store deler av kampen i reprise blir det mer og mer tydelig hvor elendig vi er mot etablert forsvar. Null bevegelse, Ulf står tett og da spilles den ut til back hvor vi får en innleggsmulighet. Ender enten med ingen i boks når innlegget blir slått, eller ingen i boks og ballen kommer ikke frem. Alt rakner når vi nærmer oss mål... Krogs og Hammy har noen ok+ bevegelser, men vi er så vanvittig upresise.
 3. Startoppstilling: Marius Ulla. Nicolas Pignatel, Kasper Pedersen, Jeppe Moe. Sturla Ottesen, Hammy Geelmuyden, Martin Høyland, Amir Jama, Ernest Boahene. Emmanuel Gift, Kornelius Normann Hansen. Innbyttere: Osmund Aga, Martin Hellan, Filip Hornburg, Kristoffer Lassen, Charlie Azongnitode, Christian Halfstad Aagesen, Harald Race, Emmanuel Kpatai, Adamsey Sharata, Arman Handal Nouri.
 4. Tror også gårsdagen bidro til god rekruttering blant de yngre. Så ut som veldig mange av de akademi-gutta koste seg veldig. Håper dette bidrar til å stille mot RBK, men også kjøpe sesongkort hos oss neste år.
 5. https://lightroom.adobe.com/shares/98f4368a356748a2a7598039f8710b07 79 bilder fra dagens kamp🔥 Fikk tilsendt av Oddbjørn, men bildene tatt av en Sarpsborg-fotograf.
 6. Klubben har sendt bekymringsmelding til DSB angående pyro.
 7. Litt angående lørdagens kamp + positiv energi etter seieren.
 8. Oversiktsbilder bør ikke være et problem, og det er planen fremover. Flere og bedre bilder.
 9. Det var vel da Yaw var på feltet hjemme mot Glimt. Fotografen fikk høre det fra en som ikke var i linsa for å si det sånn. Jeg har prata mye med fotografen og han har ikke tatt bilder etter det (før Haugesund), siden ingen sa i mot han som ropte. Derfor trodde han det var en mening flertallet delte.
 10. https://www.filemail.com/d/rltmemxmajghjwr Noen bilder av SS fra seieren på Søndag. Håper på mer av dette i de resterende kampene, og utover neste sesong. Fikk tilsendt denne av Henning Lefsaker, innholdsprodusent i klubben.
 11. Helt enig i dette dersom vi legger om formasjon, da mulig til 4-4-2. Kanskje Pedersen over Piggy? Usikker hvem som skal lede rekka der. Piggy har jo ikke spilt mye i det siste, men den av stopperne med mest ledererfaring i laget. Da kan vi spille Wernersson som en kant, Haugen og Tomas i midten, Bolly høyre? Olli og Fitim på topp.
 12. Wangberg ute med gule kort, men ellers enig her. Inn med Piggy der.
×
×
 • Create New...