Jump to content

Jørg1

Styret
 • Posts

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Jørg1 last won the day on May 23

Jørg1 had the most liked content!

Reputation

1,701

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,363 profile views
 1. Kun solgt 10 billetter på bortefeltet så langt… Det er veldig dårlig. Søndag klokken 15, og du er hjemme lenge før midnatt. Om du kjøper nå er du med på å skape engasjement. Folk trekker folk! https://ikstart.ticketco.events/no/nb/m/events/557720/seating_arrangement?item_type_id=18085069
 2. https://ikstart.ticketco.events/no/nb/m/events/557720/sections/412857?item_type_id=18085069 Billetter ute! Dette er en kamp vi bør kunne stille mange på. Kanskje vi blir 200? Det bør absolutt være et oppnåelig mål! Folk trekker folk, så kjøp billett nå!
 3. 3-1 Hegardt. Overkjøring så langt, men svakt mål å slippe inn.
 4. Viser en helt annen side av seg selv i andreomgang her. Ekstremt viktige involveringer i egen boks, og ro med ball. Godt å se smilet på gutten etter kamp!
 5. Endelig satt den! Så fortjent, og gratulerer til alle som følger dette laget! I dag var et prakteksempel på samhold mellom spillerne og oss supportere.
 6. To dager til ny kamp! Vi har snart lagt Egersund kampen bak oss og grugleder oss til ny kamp. Sogndal ligger på 6 plass og har sluppet inn 8 mål på sine 10 kamper. Det er solide tall. Vi fikk vist forrige kamp at vi er ekstremt gode offensivt når vi først klemmer til. Første omgang på mandag viste at vi kan være fryktelig gode på å ta motstanderne på tempo og at vi er gode til å true farlige rom når indreløperne er rettvendt. Samtidig viste forrige kamp at vi virkelig henger bakpå i flere faser av spillet. Spent på om det tas grep i 11eren. Kanskje vi skal prøve å lære av feilene våre og ikke surre så mye med byttene? En ekstremt viktig kamp for å fortsatt henge med helt der fremme. Vi har fortsatt en hengekamp, så mye kan skje. Jeg tror vi skal klare å vise en bedre side av oss selv når vi møter et lag som ønsker å spille sitt spill, og ønsker å flytte spillere frem. Håper vi klarer å utnytte rommene det skaper. Opseth og Diabate fortsatt ute, så blir nok Spiten og Rasmus på topp igjen. Håper vi snart er tilbake til å spille 433… Jeg har troa og sier 3-1 seier. Solgt 50 billetter så langt, og jeg tror vi kan bli 90-100 på bortefeltet. God kamp!
 7. https://www.stabak.no/nyheter/skadeoppdatering-fra-nadderud Skadeoppdatering fra klubben
 8. Fantastisk. Godt å se an man endelig lykkes i storkampene og får tre poeng mot et topplag!
 9. Her stiller vi med buss, mange studenter har tatt turen i eksamensperiode og vi taper 3-0. Hva forventer du? Vi fikk til mye bra sang, med noen topper. Dabba av siste 15 minuttene, men ellers var det ganske bra.
 10. Scoring av Lillestrøm. 3-2
×
×
 • Create New...