Gå til innhold

Jørg1

Styret
  • Innholdsteller

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    12

Alt skrevet av Jørg1

  1. Gjennomgangen av alle lagene i Obos ligaen er ute nå! Anbefales om du ønsker å vite litt mer om de lagene vi møter, overganger, hvem som kjemper om opprykk osv. Perfekt oppladning før serieåpning neste uke. Hør hør!
  2. Tabelltips og gjennomgang av alle lagene i Obos er nå gjennomført med Obos-ekspert Petter Bø Tosterud! Lurer du på hva slags lag vi møter? Hvilke spillere man må se opp for? Hvem rykker opp? Hvilke overganger er gjort hos alle lag? Da er morgendagens pod noe for deg.
  3. I dag fikk vi en kjempeartig episode med Rasmus og Veum! De snakker om pre season, lagets forventninger til sesongen, artige historier, Bob og mye mye mer! Kommer ut i morgen.
  4. Det skal vi selvfølgelig også ordne!
  5. Det er bestilt inn kaffekopper nå, som er til salgs i containeren første hjemmekamp!
  6. Endelig ny episode! Borteturer er tema og vi samlet de tre som var på 15/15 borteturer i fjor. Vil du høre om hvilke borteturer man må prioritere i 2024? Hvorfor borteturer er det morsomste med å være supporter? Da bør du høre denne:) Med @Yassineog @Haslum1344som gjester.
  7. Ferdig med innspilling av episode! Vi fikk samla alle tre som hadde 15/15 bortekamper i fjor, og det ble historier, høydepunkter, årets kuleste kamper og mye mer. Episoden slippes i morgen! Minner også om påmelding til bortekamper her: https://medlem.stabaek.no/trips Alle kamper ligger ute.
  8. 3x45 min ble gjennomført i går. Første 2x45 spiller både vi og Kolbotn med toppa lag, og vi vinner 2-1 etter to mål av Melissa. Melissa hadde også flere gode sjanser før den endelig satt. Vi hadde ganske god kontroll bakover, og fortsetter og skape mye bra fremover. Siste 45 var det mange reserve som fikk muligheten, både hos oss og Kolbotn. Her ble det en 5-0 seier.
  9. https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/2402-nff-stb-uttak Hele åtte jenter på landslagsoppdrag! Fin video der Kim-André gir en oversikt. Sunniva, Thea, Silje og Iris på u23 Elida Kolbjørnsen og Celia Lind-Halvorsen på u16 Miray Ayhan på u17 Meryll på a-landslaget til Filippinene
  10. Det handler om segregering av supportere. Fint å gå slippe å gå forbi alle Vålerenga supporterne, og ta t banen til bortesupportere sin side av Intility.
  11. Folk trekker folk, og her blir det utsolgt. Kjøp billetten din tidlig for å være med på å fylle feltet. Billetter her: https://ticketco.events/no/nb/m/events/338072/sections/339496?promocode=borte2023 MODERATOR: Endret til ny link for billetter.
  12. All info om samlingssted, felles avreise o.l blir delt i Facebook arrangementet her: https://facebook.com/events/s/rosenborg-stabæk/1954517218253466/
  13. Det er allerede på agendaen, og håper å få dette til så fort som mulig.
  14. For vi er stabæks 12 mann Vi følger med i med og motgang Vi synger høyt for klubben vår Og står igjen når andre går For vi er stabæks 12 mann klapp klapp klapp klapp klapp klapp la la la la… Noen som kan bekrefte? Den er ganske rå når vi først får den til!
  15. Vi er så gode når vi gir alt på tribunen. Helt vanvittig fra scoringen og utover! To hjemmekamper igjen!
  16. Er blitt laget nok en film fra kampdag! Gårsdagens seier i videoer og bilder! Mange deilige klipp av feltet her, så anbefaler å sjekke ut. Lillestrøm neste!
  17. Møtte Rasmus utenfor Nadderud etter kamp. Han ønsket å videreformidle hvor mye det betyr for spillerne at vi er der, og takket for dagens 10/10 prestasjon. Spillergruppa setter veldig stor pris på oss!
  18. Se på dette her a dere! For et felt! For en dag! Ses på søndag! Liten YouTube video kommer og! FullSizeRender.MOV
  19. https://rbk.ticketco.events/no/nb/m/e/rbk-stabaek-2023/b Bare å kjøpe nå! Folk trekker folk! promokode: bortesupporter
  20. Det blir naturligvis TIFO-lotteri og quiz på bussen! Hovedpremien blir en signert drakt, og det fylles på med andre premier og. Her er det bare å melde seg på - denne turen blir fet.
×
×
  • Opprett ny...