Jump to content

Innkast

Bruker
 • Posts

  243
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Innkast last won the day on August 27 2021

Innkast had the most liked content!

Reputation

630

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2-0 nå etter 5 minutter Koffa ser veldig sterke ut
 2. Moussa Nije skåret for Koffa etter 1 minutt- dette ser ikke bra ut
 3. Det var vel en del endringer i stallen etterhvert. I en litt reality-tv lignende greie, hadde jeg heller villet ha Bjarmann eller helst Moe ut...
 4. Jeg er litt redd vi kommer til å gjøre samme feil som i fjor hvis/når vi får ny trener: En ikke gjennomtenkt hastverksløsning. Forskning viser klart og utvetydig at trenerbytte i sesong ikke hjelper på resultatene. Forandringene kommer først når det blir endringer og styrking av stallen.
 5. Jeg er uenig med deg i kritikken av spillerne - de er ansatt og gjør så godt de kan under dårlig ledelse på flere nivåer.
 6. Jeg synes den diskusjonen du legger opp til er meningsløs. "Vi spilte oss fram til tre store målsjanser". Setter vi ikke sjansene våre - så spiller vi dårlig. Fotball handler om å skåre mål og SB skåret flere enn oss. Vi hadde ballen mye, men det gikk for treigt og speaker sa også at SB var best i 2. omgang. At vi taper for et lag som for en stor grad er amatører har flere sider - men viktigst er kanskje taktikken. Igjen er vi svake i mellomrommet og at vi gjør juniorfeil, skjer fordi laget er ukonsenterte. Kjenner en som spilte under Bradley - han fortalte at Bradley alltid drillet konsentrasjon. I dag manglet KONSENTRASJON helt og det er dessverre treners feil. Når det er sagt var det feil å ansette EK - så skylden er mest ledelsens.
 7. Så du ikke hvordan vi ikke hang sammen i andre omgang ??????????????????????????
 8. Det er ikke nok - dessverre. Espen Moe må også gå. Det er han som har påtatt seg ansvaret for å ansette en uerfaren trener. Jeg har lenge ment at EK er en helt middels grei trener. I kveld viste han dessverre at han mangler en hver sans for taktikk. JJ fikk sparken etter at vi tapte for ES-laget Sandefjord. Her taper vi for et bunnlag i OBOS.
 9. På SBs hjemeside står det Fotball - Ingen aktivitet i dag. Dette må bli en lett og stor seier hvis hjemmelaget ikke skal i aktivitet engang ? https://www.stjordals-blink.no/p/64541/nyheter
 10. Her bør vi vinne med minst 3 mål. SB har litt treige stoppere så Gift burde kunne spilles greit i gjennom. Tror kampen kommer til å ligne litt på kampen mot Fredrikstad, selv om SB er et langt svakere lag. Så siste hjemmekamp til SB mot Grorud som de vant 1 - 0. De spilte ganske Drillo og kan være vanskelig å bryte gjennom, men alt annet enn en grei og stor seier, vil være en fryktelig nedtur.
 11. Ja Kirkevold var faktisk ganske god i Kammas kamp mot Rosenborg
 12. Jeg er reagerer litt på trenere som blir plutselig dårlige. Reagerer litt på trenere som blir dårlige fra en sesong til en annen. JJ førte oss til en plass på øvre halvdel av tabellen siste hele sesong han var Stabæk-trener. Jonsson i Eurosport kalte JJ en meget god trener ved slutten av 2020 - som hadde fått nær maksimalt ut av en ikke fryktlig sterk tropp. Så er det en del her inne som mener at på vinteren 20/21 så mistet JJ alle sine fotball og trenerkunnskaper. Slik er det naturligvis ikke. Stabæk som lag ble svakere fra 20 til 21 - gode spillere ble ikke erstattet og andre ble ett år eldre og dårligere fysisk i prestasjonene. Ledelsen knep igjen pengesekken og regnet med at det skulle gå greitt likevel. Det står elendig til med selvinnsikt i Stabæks ledelse og troen på at en ung uerfaren trener skulle redde oss fra nedrykk var så stor og naiv - at klubben ikke engang sikret seg en klausul i kontrakten med prøvetid ut sesongen. Helt uforståelig for meg og flere kommentatorer. En av de i ES som jeg har hatt stor respekt for er Kristiansunds Christian Michelsen. Han har fått mye ut av små ressurser og et helt middels spillermateriale. I år går det dårlig for Kristiansund, men jeg tror ikke Michelsen plutselig har mistet all sin fotballkunnskap av den grunn. Nesten alle fans er for opptatt av trenerkvalitet. Likevel kunne vi i år trengt en trener som hadde utgjort de 15% i ekstra effekt som sannsynligvis en topp trener utgjør i forhold en middels trener - ifølge forskning. Jeg mener ikke at EK er en dårlig trener, men at i fks. hjemmekampene mot Ulf og Sogndal ble det gjort taktiske bommerter som gjør at vi ikke ligger lenger opp på tabellen
 13. Espen Moe har tatt ansvaret for ansettelsen av Kjønø som visstnok var noe omstridt. Han gikk så langt som å kalle ansettelsen utvilsomt riktig - det eneste som kunne diskuteres var visstnok tidspunktet. Det jeg og flere har slitt med (og fortsatt sliter) med å forstå, er at det virker som man mente at EK var et opplagt valg. Moe så bort fra at Kjønø helt manglet erfaring som hovedtrener på toppnivå, han så også bortfra hva flere i media kommenterte at Kjønø ikke bare ble ansatt ut sesongen 2021 med prøvetid. Moe tok en helt unødvendig sjanse og kommer aldri til å innrømme at det var et helt meningsløst hasardspill med Stabæks framtid i ES. Jeg hører til dem som mener at laget er alltid viktigere enn trener for resultater - inkludert opprykk. Med EK mener jeg likevel at han er taktisk svak og at formasjonene varierer og ofte halter. Vi er svake i mellomrommet og selv om vi er styrket med nye spillere, så vises det ikke i tilstrekkelig grad i form av uttelling når det gjelder resultater. Det gjaldt både fjorårets sesong og gjelder dessverre også i år. Vi burde ikke ligget der vi ligger med Ranheim og Sandnes Ulf. Snakket med en som sitter litt oppe i Brann på søndag. Han sa det slik: - Hva er det dere driver med gutter - av lagene i OBOS er det bare Brann og Stabæk som bør opp i ES... " Mannen har nuturligvis helt rett selv om han er fra Bergen - og Brann-ansatt !
 14. Vi er såpass ujevne, at jeg tviler på om vi rykker opp gjennom en kvalik. Bjarne Berntsen er en slu rev, som lurte oss på Nadderud og mye tyder på at SU blir det andre opprykkslaget i tillegg til Brann. Mye avhenger likievel av om hva som kommer inn av forsterkninger nå i overgangsvinduet - ikke bare hos oss, men hos de andre lagene.
×
×
 • Create New...