Jump to content

Innkast

Bruker
 • Posts

  209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Innkast last won the day on August 27 2021

Innkast had the most liked content!

Reputation

539

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lyn spiller i 3. divisjon - jeg har større ambisjoner for Stabæk. Det er sikkert fint å være flinke der nede, men håper vi slipper. Når det gjelder mulighetene for å rykke opp gjennom kvalifisering, tok jeg forbehold om trener og lag i hva jeg skrev. Jeg husker i fra sist sesong hvordan mange snakket seg varme her inne om Kjønø-effekten og sommervinduet som skulle redde oss fra nedrykk. Vi har samme ledelse i dag som kjørte oss ned i Obos Det virker som du tror at bare Stabæk vil forsterke i sommervinduet - det gjør de fleste lagene. Soliditet i prestasjonene teller veldig mye når det gjelder direkte opprykk fra OBOS - vi har egentlig bare spilt en god kamp - mot Årstad, ellers har det vært i beste fall på det jevne. Vinner vi ikke hjemme mot et lag som Grorud, greier vi temlig sikkert ikke direkte opprykk og hvis du ser på lagene over oss er jeg sterkt i tvil om vi vil komme gjennom det nåløyet som kvalifisering er.
 2. Hvis vi venter så lenge som du går inn for, er jeg redd det ikke blir noen kvalikplass. Interessant du nevner Lyn - de kom aldri tilbake etter nedrykket og er fryktlig dårlige i år. Ledelsens disposisjoner senktet klubben ned i et permanent mørke i lavere divisjoner Når vi ikke greier Grorud hjeme, er det ellers grenseløst naivt å tro at vi skal komme oss til ES gjennom en kvalik med dette laget og denne treneren - slik noen her inne drømmer om.
 3. Kan hende du har rett - men ikke glem at Bjarne Berntsen på 66 år nylig viste at han gikk langt utenpå unge Kjønø på taktikk på Nadderud.
 4. I dag nytter det ikke å begrave kritikken fra fans og medlemmer ved å opprette en undersøkelseskommisjon for å få dekket over egne feil. NÅ VISES FEILVURDERINGENE PÅ GRESSMATTA - OG TABELLEN LYVER ALDRI !
 5. Moe har selv gått ut og fortalt at det var hans avgjørelse å sparke Jønsson og å ansette Kjønø. Han sa noe sånt: (sitert etter hukommelsen) Tidspunktet kan diskuteres, men at avgjørelsen er var riktig, det er jeg helt sikker på...
 6. Ja, men jeg synes litt synd på Kjønø oppe i alt dette. Han ansatte ikke seg sjøl - feilen ligger hos ledelsen. Synes styreleder Moe burde gå av og la ny leder starte med blanke ark. Dessverre er det blitt sånn nå at alle utenom Moe har innsett at Kjønø var feil mann - men det er han som må ta konsekvensene - og det sitter fryktelig langt inne for han.
 7. Stabæk mangler en ledelse som kan lede og fortår noe som helst: Vi mangler en spiss og har en middels stall Vi har en trener som er uerfaren og som aldri skulle vært ansatt. Ledelsen må gå - det blir feil å skylde på spillerne - de er ansatt og later til å gjøre sitt beste, utfra sine forutsetninger og den treneren de har. En ting av mange i dag: - Greier ikke Kjønø å forklare at innlegg og frispark ikke skal helt inn i armene til motstanders keeper ??? Guttelagsfgeil igjen og igjen !!!!!
 8. Start rundspiller et lavtliggende Sogndal i Kristiansand. 3 - 0 nå
 9. Er nærmest litt nysgjerrig og spør dette kunnskapsrike forumet - er det noe til nå som tyder på at vi rykker rett opp ?? (PS ! Bryne fikk akkurat 12 mill Haaland-penger som de kan handle for)
 10. Det er bare tull å skylde på matta. Målet kom da vi gjorde en tabbe og ble fraløpt. Bjarne Berntsen er en gammal rev som har ledet flere hundre kamper og fikk matchen helt inn i sitt spor.
 11. Jeg har aldri trodd at EK er en dårlig trener - uerfaren er han, men dårlig er han ikke. Forskjellen fra i fjor utgjøres ikke av at vi har en bedre trener, men at vi spiller på et lavere nivå og at vi har et vesentlig sterkere lag som begynner å bli samspilte. Jeg har et nøkternt forhold til resultater selv om jeg naturligvis alltid lar meg begeistre over seire. Mot Åsane hadde vi både tempo og hurtige skiftninger som var svært lovende. Mot Sogndal slet vi med posisjoneringen uten ball. I Skeid kampen spilte vi brukbart i perioder, men var svake bakover og fikk med tre poeng med 2 straffespark - hvorav det ene var av en type som bare en av ti dommere blåser på. Mye har gått vår vei til nå - i kveld får vi en realitycheck mot en av opprykkskandidatene.
 12. Det som skjedde i dag, kunne også skjedd på kunstgress. Flo er en dyktig trener og kom til Nadderud for å få med seg poeng hjem. Sogndal var trofaste mot sin innterpede defensive formasjon. Vi manglet tempo og den som spilte ballen gikk ofte ikke til ny spillbar posisjon. Det er også noe rart med formasjonen vår. På papiret skal den gi en sterk midtbane - men ofte virker midtbanen helt tom for Stabæk-spillere.
 13. Sogndal kommer til Nadderud for å ligge lavt og kompakt og kontre inn et mål. Hvis vi ikke får mer fart både med og uten ball i angrep, kan vi godt tape dette selv om vi er et bedre lag.
 14. Etter å ha sett alle kampene i første runde fullt ut, synes jeg Sogndal og Start virket sterkere enn forventet. De andre lagene spilte omtrent som jeg regnet med. Jevnhet i prestasjonene og en bra størrelse på stallen i OBOS er viktig for opprykk. En del lag virker ganske tynne. Vi må ikke gå i kjelleren hvis vi taper for et antatt dårligere lag. Husker godt Lillestrøm som tapte hjemme på Åråsen mot Stjørdalsblink i 2020. Mange avskrev lagets sjanser for opprykk - men det gikk greit likevel...
×
×
 • Create New...