Jump to content

Innkast

Bruker
 • Posts

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Innkast last won the day on August 27

Innkast had the most liked content!

Reputation

196

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Isolert sett et ett poeng i Bergen ikke verst, men til å gråte av at Skaanes får stå upresset å plassere ballen i lengste hjørne. Sånt skal ikke kunne skje.
 2. Heldig at Finne tramper rundt i offside. Kampen kan vinnes
 3. Skulle gjerne sett Kirkevold i stedet for Azemi. Kirkevold er mye sterkere 1 mot 1
 4. Tror dette er bankers. Vi vant jo overlegent på Nadderud i vår - og det uten masse nye spillere, ny trener og ny assistenttrener. Dette må jo gå veien. Forstår ikke hvorfor borteseier gir seksgangern i odds ?
 5. Jeg er uenig med deg. Kjønø valgte en taktikk som har gitt oss 4 poeng i de to siste kampene. Mot Glimt holdt det ikke fordi de er vant til lag som ligger lavt mot dem og har trent på akkurat det i to sesonger. Vi går poengløse av banen i dag fordi vi ikke greier å holde konsentrasjonen oppe i 90 minutter. Vi mangler kontringsstyrken til å binde opp motstanderlaget på dette nivået. Glimt er en drillet maskin av gode spillere. Vi har brukt noen og tretti spillere og samspillet sitter ikke godt nok ennå.
 6. Saggi hadde en dårlig dag på jobben. Har hørt rykter om at Knutsen ofter prater med dommere på forhånd for å poengtere at dårligere lag ikke må tillates å bruke ufine midler for å stoppe hans "fullblodshester" av noen spillere.... !
 7. Dette gikk vel omtrent som jeg nøkternt hadde forventet. Litt ukonsentrert av oss i perioder og så kommer målene i mot. Dømmingen er dårligere enn forventet - uten at det blir avgjørende. Virker klønete å gi bort corner foran siste mål - den ballen kunne vel vært sent over sidelinja ? Bolly virker overraskende svak. Håper vi ikke betaler mye for å leie han ?? Føler vi ikke får nok ut av Kirkevold - han er brukbar en mot en, men Glimt var over han med en gang i dag. Regnet med tap i dag, var egentlig mer opptatt av hvordan vi spilte. Så etter håp og tendenser til at vi begynner å sette et lag - etter å ha benyttet over 30 spillere. Edavardesen kunne gjort forskjell i dag - han er kjapp og blir ikke ofte fanget i offsidefella. Lite å glede seg over i kveld egentlig. Synes faktisk vi var litt bedre etter utvisningen og vi slapp oss litt løs.
 8. Ikke bra resultat for oss med S08 seier
 9. S08 tar ledelsen mot Lillestrøm og spiller bra. Sarpsborg virker solide og spiller med høyt tempo.
 10. Heldig poeng i dag, men formasjonen sitter brukbart.
 11. Vi mister stålkontrollen i forsvaret etterhvert. Litt rufsete mor slutten. Vi må stramme inn bak.
 12. Positivitet er alltid viktig og seieren over Sandefjord ga sikkert selvtillit. Er spent på taktikken - selv om jeg er ganske sikker på at vi vil ligge lavt. Problemet vårt er at Godset har mer fart enn Sandefjord og at de lettere da vil greie å komme rundt på kantene. Kadiri fikk herje fritt sist og var både oppspillpunkt, midtbanegeneral og skåret 3 mål. Han må holdes feilvendt og støtes på om vi skal få poeng i kveld. Jeg vil i utgangspunket tro at sleip, tung og våt bane kan være til vår fordel.
 13. Engelskmennene har et uttrykk som heter: TABLES TURNED. I fotball betyr det gjerne at motsatt skjer i kamper mellom samme lag i forhold til tidligere. For litt over 5 år siden spilte vi borte mot Glimt 3 april på Aspmyra. Bodø/Glimt var redde oss og la seg veldig lavt med FITIM AZEMI alene på topp. Vi hadde ballen mer enn 70% av tida, men tapte likevel 3-1, og hvem åpnet ballet for Glimt ? Fitim Azemi naturligvis. På søndag vedder jeg på at vi legger oss lavt. Får vi "tables turned" og 3-1 seier og Fitim på skåringslista ? Håpet er der - hvis vi mestrer å ligge lavt like godt som mot Sandefjord !
 14. Gleder meg veldig over det som skjedde i kveld. Etter til dels svak organisering av forsvaret, sitter det i kveld overraskende bra. Vi åpner i hva jeg vil kalle typisk Tom Nordlie stil med bussen parkert og vi stopper Sandefjord fra 30 meter og inn. Ballfører presses systematisk. Alle vet sine roller og jobber utfra det. Vi treffer bedre med uttaket på midtbanen enn før. Skytte som er sein og svak i presset, spiller ikke og det merkes. Vi makter tidvis å komme til et fåtall av angrep. I begynnelsen av annen omgang later det til å rakne litt, i en periode før det strammes inn. Å ta med oss fra denne kampen: Godfølelse over endelig å få en seier og at det går an å vinne kamper ved å ligge svært lavt og ha 100% forsvarsorganisering. Det blir veldig spennende mot Godset - Sandefjord er ikke et lag med høyt balltempo, men det er Godset. Noen av våre nye spillere er på vei oppover på formkurven og det styrker oss Personlig ser jeg heller Kirkevold på topp framfor Azemi.
×
×
 • Create New...