Jump to content

Nr14

Bruker
 • Posts

  251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nr14 last won the day on December 12 2021

Nr14 had the most liked content!

Reputation

513

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.stabak.no/nyheter/gjenvalgt-styreleder-bilde Vi nådde vel ikke alt som lovet
 2. Her er du inne på et av de viktigste poengene i klubben vår. Vi har dessverre personer i ledelsen og styrene som føler seg hevet over resten av klubben. Det skaper den totale mangelen på ydmykhet og åpenhet som vi så sårt savner. Når presset øker ser man fort hvem som er visjonære og dyktige ledere og hvem som liker seg best inne i et ekkokammer med likesinnede.
 3. Helt greit intervju. Det ligger noe uforløst bak et litt knytt ytre. Nå må EK og TB får jobbe med spillerlogistikk UTEN innblanding av styret og administrasjon annet enn sette rammer i kroner. JT og resten av styrene får holde seg LANGT unna det sportslige. Der har de bevist sin inkompetanse for åpen scene. Dette betyr at styret bør ta selvkritikk på prosessen med Skytte og EK har full backing på at Skytte ikke spiller mere 1 lags fotball så får heller Moe stå frem å innrømme ar det var en tabbe å hente han tilbake fra Glimt. Det betyr at hvis dette ikke løses minnelig så har vi Norges høyest lønnede 2 lags spiller i 2 år til og han burde spille med en drakt med undertittel Sponset av SF ASA
 4. Logikken i denne evalueringen er enkel. Hvem ansatte TB, hvem sparket JJ og ansatte EK? Her kommer JT og EM inn i bildet. Hvis evalueringen hadde falt ned på at TB og EK skulle ut ville det vært vanskelig å slippe unna og la JT og EM forsvinne ut med badevannet. Så hele denne rekken henger godt sammen. Så kom SS inn med tidenes sterkeste tilbakemelding med et MEGET godt brev. Det ble selvfølgelig et uventet hår i suppa men det ser ut som den også blåser over. Eneste halmstrået for endring er nok årsmøte i Stabæk IF.
 5. Vi vet jo slutten. Ingen må reise hjem så det blir nok ingen rysare.
 6. Kan noen med kjennskap til treningsregimet i klubben fortelle hvordan en typisk treningsuke nå i sesongoppkjøringen ser ut.
 7. Dette kunne man allerede se i januar 2020 på samlingen på Park Hotell Sandefjord. Det er særdeles sjelden at disse memory lane signeringene lykkes. Her må klubben også ta et ansvar da man nok ble fartsblinde etter første opphold.
 8. Kanskje Ingo, Tunold eller Moe kan opplyse saken.
 9. Stalltips Lumanza redder Skytte ved å legge opp og Skytte får ny sjanse til å rehabilitere en toppidrett satsning.
 10. Vi kan garantert ikke hæppe oss tilbake til ES med en futsall tilnærming. Nå må vi en gang for alle skjønne at vi må heve vårt fysiske nivå. Så er det ingen motsetning mot å spille attraktiv fotball.
 11. Jeg er engstelig for at vi ikke har et godt nok regime rundt det fysiske. Obos ligaen er en tøff fysisk liga hvor våre motstandere vil kunne kjempe oss i senk. Vi klarte sjelden å stå distansen i 90 minutter i fjor. Hvis det ikke gjøres dramatiske endringer i opplegget vårt vil det samme skje i år. Derfor er jeg nok betydelig mere skeptisk til vår evne til å kjempe i toppen før vi ser at erkjennelsen har kommet fra klubben. Foreløpig radio silence.
 12. Jeg foreslår en telefon til Bjørn Mannsverk som bor på Lillestrøm og jobber på Lysaker. Få han trigget på et spennende prosjekt som kan vi bli Glimt 2.0
 13. Bjarmann kommer til å bli klubbens syndebukk.
 14. Kjenner gleden av å slippe kamper langt inn i advent er en gladsak god som noen. Mandagskampen ser jeg på som et pluss. Da får man startet fotballuka på en god måte.
 15. Veldig bra og relevant sammenligning med Bodø Glimt og for de som setter av 2 timer og hører på WWWK podcasten om Bodø Glimt får dere enda mere innsikt i hvordan en toppidrettskultur bygges i alle ledd i en klubb. Alt fra et dedikert britisk fysisk team som satte PL standard på hva som var forventet av feks antall spurter, til hvordan de langsiktig tenkte på å bygge opp spillere og ikke minst arbeidet til Mannsverk på det mentale. Sist men ikke minst å fjerne seg fra å sette mål om plassering (hører jeg topp 6) til å ha fokus på prestasjon. Dette gjennomsyrer hele klubben. Rett og slett imponerende og når man hører den podcasten så forstår man hvorfor vi fikk en spiller i retur.
×
×
 • Create New...