Jump to content

Nr14

Bruker
 • Posts

  553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Nr14 last won the day on April 28

Nr14 had the most liked content!

Reputation

1,188

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du får viske Kjønø noen ord i øret så han legger 352 i skuffen og tar denne gledelige opplevelsen videre i måten vi spiller fotball på.
 2. Den trengte han BIG TIME👏👏👏
 3. Gift har et stykke igjen før han holder en hel fotballkamp
 4. Helt annet trykk i det som ser ut som 442
 5. Vakkert vakkert vakkert. Tett på årets mål.
 6. Nå ligger det ann til 4 bak
 7. Da går jeg heller for 443.
 8. Åsane slår Ulf osv osv. kan vel skifte navn fra Obos Ligaen til Kokkos Ligaen
 9. Du skal slite med å få godkjent 353 av NFF.
 10. Rent spillemessig har Azemi en av sine beste kamper (minus mål) men jeg føler han ville kommet bedre til rette i en litt smal 433. dette da han trenger noen rundt seg. han blir fort en enslig svale
 11. Det er jo innlysende hvorfor AS folkene ønsker dette. Vi har gjennom de siste årene bygget en ganske stor administrasjon. Har noen sett på hvor stor prosentvis andel av budsjettet denne er på kontra de andre klubbene vi sloss mot. Ta gjerne med eliteserien da siden vi jo nå driftes som et ES lag for Herrer. Unge spillere skal spille når de er på samme nivå eller bedre enn de eldre i stallen men vi skal ikke fylle opp med bare akademispillere. Vi ser jo hvor utrolig tynt det står til på den type spillere med muskler når vi ser 2 laget sine resultater.
 12. Det som er trist er at vi sliter med arven etter Wiggen enda. Han innført og overbeviste EK at det defensive oppsettet 352 skulle redde plassen i ES. Jeg hadde forventet at EK hadde sett at han ikke har spillermaterialet til å spille det systemet. Til det er kantene våre altfor svake offensivt så vi ender med 5 bak i de fleste kampene. Da blir vi for tynne oppe. Vi må ta grepene med å gå over til 433 alternativt 442 og få NN inn mere sentralt i spillet.
 13. Helt utrolig å se selskapet Birger Meling er i på denne listen. Vel fortjent for en av de beste rollemodellene vi har hatt. Hans mentalitet kan mange lære av.
 14. Vi skaper et helt annet ettertrykk med 442. La oss håpe EK ser det samme og prøver det fra starten av kampene.
 15. Må se på skulderen til Normann så den er ikke så soleklar onside som ved første øyekast
×
×
 • Create New...