Jump to content

Nr14

Bruker
 • Posts

  717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Nr14 last won the day on October 30

Nr14 had the most liked content!

Reputation

1,990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En ressursperson vi burde få inn i styret.
 2. Deilig oppsett, da er det bare tre dager i uka som må fylles med noe annet 👍
 3. Japanske fans etter å ha slått Tyskland i dag. Her er det mulighet for Stabæk Support å ta en tilsvarende plass neste år i ES. Det vil kanskje hjelpe våre yngre lag å forlate garderober i pen stand.
 4. VAR er kommet for å bli så bare å akseptere på samme nivå som fargefjernsyn, klappskøyter og v-stil.
 5. Nå må vi puste med magen her. Hva i all verden er problemet med at Bohinen henter en assistent han har kjemi til og ønsker. Vi har valgt Bohinen som trener og han skal selvfølgelig 10 av 10 ganger få velge sin nærmeste allierte. Jeg ønsker begge lykke til og dette blir bra. Nå er det topp 9 vi satser på neste år som gjelder så får vi satse på topp 3 når vi går inn på ny stadion med Conference League spill og gjerne med Bohinen som trener.
 6. Dette er en klassesignering på alle områder. Han er en spiller de unge kan lære mye av. Rett og slett en foregangsmann.
 7. Nå får Stenersen lever om et par uker så vi får definisjonen av Lokalderby (1,9km) neste år. Åpningskamp på Nadderud over 3000 tilskuere. Stabæk Support mot ØHIL Ultras. Dette kan jeg like og snakk om lokalt engasjement i en sånn kamp.
 8. Her ser vi hva et tøft treningsregime gjør med spillere med de rette ambisjonene. Nå er det vår tur å gjøre det samme med de neste talentene på vei opp selvom Hugoer ikke vokser på trær.
 9. Mye bra straffeskyting i dag regn og flomlys. Lover bra.
 10. Selv høyere makter følte for å lage den perfekt rammen for fyrverkeriet med BLÅ himmel og solnedgang. IMG_3936.MOV
 11. Du ville ha Kjønø og kan på en dag som denne regne det frem og tilbake opp og i mente. Jeg tar Bohinen 10 av 10 ganger uten å regne på det (magefølelse). Man er forskjellig og får bare akseptere det.
 12. Veldig smart. Cupfinale og fårikål. Det er på HØSTEN cupfinaler skal spilles
×
×
 • Create New...