Jump to content

Nr14

Bruker
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

Reputation

59

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meget lovende og ikke minst gøy å se hvordan han feiret mål og etter kampslutt.
 2. Nå ser vi hva rutine på midten med Haugen har å si. Vil gjerne ha med han videre hvis vi får det til. Kan fort få Hoseth innvirkning på laget denne høsten.
 3. Rykte om Covid-19 er nok innafor å tro på.
 4. Hvem var instrumentell i å hente Skytte fra BG?
 5. Vi trenger en trener med meget sterk personlighet som kan stå opp for sin valgte filosofi og rydde skikkelig i stallen. Jeg mener Kjønø bør ta tak i akademisatsingen pluss Stabæk 2 så vil han bevise om 2-3 år gjennom en slik satsing er større oppgaver moden.
 6. Nr14

  Nadderud

  Legger stor vekt på å bli en miljømessig og bærekraftig stadion så her må vi skynda på for å ta rampelyset.,
 7. Nr14

  Nadderud

  https://www.glimt.no/nyheter/velkommen-til-bodos-nye-storsute-copy
 8. Hvis man vurderer å hente inn en redningsmann så er det i Norge pr i dag kun en person og det er Tom Nordli. Nå tror jeg dessverre at han sterke personlighet og no nonsens ikke klaffer med styret og stell hos oss.
 9. Det starter på toppen med styret og styreformann. De har ansatt daglig leder, trener og sportslig leder. Vi skal være passe naive og ha hodet langt nedi kvikksanden å mene at de skal vernes i en kritisk gjennomgang av klubbens sportslige utvikling. Det har kommet mye tomme ord fra den kanten hver gang vi har hatt problemer og jeg frykter det samme skjer igjen. Jeg tror ikke dagens modell vil bringe oss ut av det uføre vi er oppe i så vi får håpe på gjennomgripende forandringer denne gangen.
 10. For mange kokker blir for mye søl. Får litt flashback til VIF under Martin Andresen
 11. Synes jeg så Kjønø gå ut mot midtsirkelen når det ble pause.
 12. Noen som vet om vi har vært i loopen før Thorsby sr gikk til Odd med spennende tankegods. https://www.vg.no/sport/fotball/i/Or6w8V/pappa-thorsby-vil-forvandle-spillerutviklingen-jeg-har-irritert-meg
×
×
 • Create New...