Jump to content

UtPåTur

Bruker
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Reputation

26

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.fotball.no/globalassets/regler-og-retningslinjer/ligaverktoykasse/lus-bestemmelser.pdf
 2. Hvor tror du han ender opp? De utenlandske vinduene er stort sett stengt, og i Norge leser jeg stadig vekk at veldrevne klubber har troppen på plass i god tid tid før slutten av februar. I fjor høst var jeg sikker på at han ble solgt, nå er jeg mer usikker. Kan det hende vi tar kostnaden av å la han gå bosman? Tross alt en bedre spiller enn hva vi kan forvente å lokke til obos.
 3. Så hvis vi har manglet både offensiv og defensiv struktur, bør det jo da være smart å starte å jobbe med det offensive. Det er det som kommer til å ta tid, forsvarsspill kan vi leie inn Drillo til å fikse i løpet av en langhelg? Evt Henning Berg. Han var flink til å få orden på det defensive. Du verden hvor gøy vi hadde det under Henning Berg!
 4. Vi er i starten av februar, og noe som likner på 2. laget* vårt tapte mot et av de beste lagene i Eliteserien. Krise? Hvilke forventninger er det egentlig? Det kan ikke være noen som mener vi burde ha vært like gode som LSK nå. Forventes det at vi skal legge om spillestilen og begynne å spille mer offensiv fotball gjennom et styrevedtak? At den dagen vi bestemmer oss for å spille annerledes, så sitter det? Det må øves, øves, øves. Det ville nok vært bedre muligheter enn mot LSK, men la oss håpe at vi nå bruker treningskampene fremover til å prøve å forme noe frem til april. Om det så innebærer at vi bare får til 5% i den første og 10% i den andre, så er det i hvert fall på vei til noe. Det er vel ingen som med hånd på hjertet kan si at de under Berg og Jönsson har sett noen mer avansert plan enn å slå fortest mulig opp til spissen(e)? * Jeg kan tenke meg denne oppstillingen som førstevalg med dagens tropp: Sandberg - Pedersen - Wangberg - Pignatel - Ottesen - Høyland - Solbakken - Kostadinov - Moe - Edvardsen - Azemi. Av disse var det fem som startet, og fire av de fem ble byttet ut i pausen. (Moe i tillegg i en uvant posisjon)
 5. Mer om Bohinen til Salarnitana: https://www.sporten.com/emil-bohinen-i-ferd-med-a-skaffe-litt-ekstra-cash-til-stabaek/ Om dette går gjennom, slipper vi også å være redde for å se han på utlån til Molde eller det som verre er (Rosenborg..)
 6. Hva tenker du er det mest tidskritiske i denne prosessen? Selv synes jeg det å raskest mulig avklare hvem som skal trene laget, og evt om det skal legges føringer for spillestil etc. Uten det, hvordan skal vi komme godt i gang med treningen? Så får man ta resten, inkludert vurderinger rundt hva som skal offentliggjøres, senere.
 7. For de som ikke gidder å se selv, så så jeg dette intervjuet nå. Her er ordrett det som sies: "Brann hører hjemme i Eliteserien. Jeg håper egentlig at de klarer det. Men på den dagen er det noe annet, selvsagt." Er det noen spesiell grunn til at @arni bevisst ikke vil skrive noe om den siste setningen? Bohinen skal ha en ny jobb etter sesongen, Brann sto på den tiden uten hovedtrener for neste sesong. Vil du prøve mattestykket?
 8. Bohinen: – Jeg har et forhold til Stabæk, men ikke i den forstand at det påvirker valgene mine. Jeg vet ikke om jeg klarer å motivere spillerne mine noe mer fordi jeg har en relasjon til Stabæk.
 9. Vi kan vel anta at Bohinen har mer kontroll på hvilke knapper han skal trykke på enn det vi leser i en avisartikkel. Lillesøster får fortsatt høre det etter at hun som unge gikk rett på "vi tror ikke du klarer dette..." gang på gang. (Hennes respons til det var: Visst faen!) Det er vel ikke umulig at Bohinen i stedet for å stå som en komisk-Ali og forklare spillerne at det er en kjempeviktig kamp heller ønsker at de selv innser at de må opptre profesjonelt?
 10. Og motstanderne til Brann og Mjøndalen ligger alle topp-5.
 11. 10 av 11 riktige! https://www.stabak.no/nyheter/laget-mot-lillestrom
×
×
 • Create New...