Gå til innhold

Akk ove

Bruker
  • Innholdsteller

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

57

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det jeg vil fram til er at overskriften i denne spalten er NYE SPILLERE. Da tenker jeg at Geelmuyden kan diskuteres et annet sted.
  2. Herved gjennomført. Selvfølgelig med negativ mening om innføringen av VAR i Norge.
  3. Kan vi ikke diskutere eventuelle nye aktuelle spillere her, og ikke diskutere spillere som har vært hos oss i 5 år. En spiller som begynner på Ge… er vel diskutert nok. Det er vel en grense for hvor lenge man skal ha betegnelsen lovende?
  4. Det er vel totalen som gjør at Stabæk rykker ned. Elendig styre, for dårlige spillere, bytte av trenere hvert år, en GJENG MED DRITTUNGER i Stabæk support. Kutt ut bluss og annen faenskap. Flau over å være medlem. Men er utmeldt fra 2024, så slipper dere å høre på sytingen. Godt jeg kan heie på moderklubben min i stedet.
  5. Slutt å kjefte på Bodø-Glimt. De svarer klubben. Det får da være greit. Så får Stabæk support heller bruke energi til å støtte laget sitt i kampen for videre eksistens i eliteserien.
  6. Slutt med det rasisttullet. Er dere barn?
  7. Ja er det ikke fantastisk😡
  8. Dette lukter nedrykk når vi ikke klarer å slå jumbolaget.
  9. En som står opp i krigen ja
  10. Trenerteamet fortjener ros for å skape konkurranse om plassene på laget. Ingen selvfølge at juniorer skal blomstre med en gang. Sunt med konkurranse i en ELITEKLUBB. Så får man heller gjøre seg fortjent til en plass i 11-eren. Etter noen fattige sesonger som tilskuer, gleder jeg meg til spennende fotball, hvor spillet går i lengderetning. Ikke støttepasninger tversover eller bakover alltid. De 2 siste sesongene har vi blitt sulteforet på god offensiv fotball.
×
×
  • Opprett ny...