Gå til innhold

Nøfyse

Bruker
  • Innholdsteller

    281
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Nøfyse vant dagen sist 30. Mars

Nøfyse hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 286

Nylige profilbesøk

4 633 profilvisninger
  1. Tre runder inn og de fleste av de antatte topplagene har allerede snublet en gang eller to. OBOS er OBOS og det er vel det som kanskje kan bli redningen til Vålerenga også. En behøver liksom ikke gjøre som Brann for å rykke opp. Vi var ikke veldig gode sist vi var her nede - det meste av sesongen var vi veldig, veldig dårlige - men til syvende og sist ble det like fullt et relativt greit opprykk. Enda det ble påstått, i hvert fall på forhånd, at konkurransen var spesielt tøff det året. Da Bakke ledet Lillestrøm i OBOS sto de vel med tre poeng før den siste serierunden, men rykket likevel opp med ti poengs margin eller noe sånt. (Det kan hende tallene her er bittelitt feil.)
  2. Om man skal være litt kritisk så var han nok den som skilte seg litt ut i negativ retning. Litt for mange enkle balltap og rett-i-dusjen-pasninger. Sånn sett kan man jo mistenke at han er en spiller helt etter Bobs smak med tanke på hvor mange minutter både Christensen og Roberts har fått til nå. Jeg blir ikke så veldig imponert over Hegardt, heller, men ellers syns jeg det stort sett ser lyst ut. Geelmuyden bør ikke være langt unna førsteelleveren, Spiten er god, Riise er god, Hurnburg og Ekorness er gode... Sistnevnte syns jeg for øvrig ser veldig spennende ut hver gang jeg ser ham.
  3. Jeg tror ikke den skaden er så veldig permanent. Ting som dette skjer nå og da og blir fort glemt igjen, heldigvis. For all del, det er riktig å si klart ifra om at sånn oppførsel ikke er OK, men det holder vel med det. (For så vidt noe vi bør huske på også når andre fans gjør tilsvarende ting "mot oss".) Vi gjør alle feil og de fleste av oss er i stand til å lære av en passelig kalibrert sosial korreks.
  4. Fantastisk type! Han minner en hel del om Vetlesen i det at han har defensive fibre og en herlig aggressivitet i tillegg til offensiv x-faktor. Jeg blir mer og mer imponert over disse 16-17-18-åringene våre for hver kamp.
  5. Enig, og Walstad inn i midten.
  6. Laget i ketsjupavstøtende stoff og med ekstra god plass til ølmage?
  7. Det må jo også være ganske utfordrende å treffe på timingen i presset mot så lavoppløste motspillere som plutselig fryser for så å teleportere ti meter.
  8. Det er dessuten som back han har spilt seg inn på laget til FFK. Det var ikke mange som var videre imponerte over det han presterte som sentral midt da han var her, og enda færre som tenkte tanken på en omskolering til back. Og så er det vel heller ikke sånn at han nødvendigvis har imponert så voldsomt bare fordi han forsvarer en plass i elleveren til Fredrikstad. Han fant et lag hvor han fikk spille etter at han ikke lyktes særlig her. Så var det vel riktig å bytte beite, da. Fint for ham, ikke noe tap for oss.
  9. Fordi ingen ville liksom lest om f.eks. "Bærums valgte revitalisering"? Den kjøper jeg ikke.
  10. Jeg syns det er en uting at det alltid skal fokuseres sånn på naboers meninger når noe skal bygges, det bare bidrar til økende "NIMBYisme". Det er så altfor lettvint journalistikk. Man vet jo at man med stor sannsynlighet får fisket frem noen kritiske utsagn som kan slås opp selv om de faktisk talt er helt uinteressante i det store og hele. Samfunnet behøver infrastruktur, et sted må den ligge. Alle vil ha billig, miljøvennlig strøm, men ingen vil ha "monstermaster", fossefall i rør, eller vindmøller nær seg...
  11. En kan ha klare arbeidsoppgaver helt uten å forholde seg til noen formasjon. Internasjonalt finnes det mange trenere som vil at spillerne skal tenke på rom og relasjoner uten å ha noen spesiell formasjon i hodet. I Italia, Spania o.l. har det egentlig blitt tenkt mer på den måten i lang tid, men det har fått mye mer oppmerksomhet de senere årene og blitt en mer bevisst trend som har spredt seg. Et eksempel på hvor annerledes det kan tenkes om formasjoner i andre fotballkulturer er Thiago Mottas svar på hvilken formasjon hans Bologna kom til å stille i: 2-7-2. Forklaringen er at han deler inn banen i lengderetningen i stedet for på tvers som vi er vant til. Han ville ha to breddeholdere på hver side av banen, og så regnet han målvakten som første spiller sentralt i banen fordi han faktisk forventes å kunne bruke føttene og være et spillpunkt. Egentlig er det en mer logisk måte å kort forklare hvorden en har tenkt å spille enn vår måte å snakke om formasjoner som deles inn på tvers av banen og dermed gjelder kun i en bestemt fase av spillet og for det meste blir lite dekkende. Jeg mener det er en mer produktiv tilnærming i det lange løp å tenke mer i form av å skulle gjøre gode valg ut fra rom og relasjoner til med- og motspillere enn å skulle drilles i en spesifikk formasjon. Det krever mer under opplæringen, ja, men det gjør spillerne mer kompetente til å løse spillet.
  12. Samme her. Liker for så vidt ikke at vi trenger at målvakten vår er en av våre beste i en hjemmekamp i OBOS, men så er det jo fint at han da er nettopp det når det faktisk behøves. Litt samme type ambivalens knyttet til kvalitetsgapet mellom 16/17-åringene våre kontra de mest rutinerte og en del av vinterens nysigneringer. Ingen ville vel reagert om noen sa på forhånd at vi kom til å se et kvalitetsgap der, men at gapet går "feil" vei er jo litt spesielt.
  13. Herrefred for en kvalitet på produksjonen av den nye låta! (I positiv forstand, altså, om ikke det skulle være klinkende klart. Etter litt for lang tid på Onkel Blaa er det vel ikke alltid ting er klinkende klare som bør være det.) Fyttikatta så flink dere er, alle dere som har vært involvert både foran og bak kameraer, instrumenter og bardisker!
  14. Jeg syns de du kaller for G14-spillere ser ut til å være ganske mye flinkere til å spille fotball enn dem vi har signert i vinter. Kan hende Ellegaard er bedre enn dem vi har fra før, men jeg syns like fullt det er en snodig prioritering å svi av flere millioner på en lagdel hvor vi er så godt forspent med så mye talent og det gjelder egentlig litt uavhengig av om han blir en suksess.
×
×
  • Opprett ny...