Jump to content

AndreaSTB

Bruker
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Reputation

77

About AndreaSTB

 • Birthday 09/25/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STBSTBSTB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.budstikka.no/hevder-bohinen-blir-klar-for-italia-dermed-skal-millionene-renne-inn-for-stabak/s/5-55-1171984?fbclid=IwAR2W0r50CpbrivQPnKzq2TQyrTNdBx4m6n-rz3XmbYqArrIom3b__jvkuuE
 2. Møtes på "All inn", Tollbodgata 2B, 4611 Kristiansand her blir det grillings og pils før match!
 3. Oppsett for neste runde kommer mandag.
 4. Nydelig. Send meldig til @Petter så sender han deg 😊
 5. Fantastisk! Håper dette også blir postet av SS på face og Instagram slik at flest mulig får det med seg.
 6. Russ kan bruke promokode russ2022 for gratisbilletter til felt 301 og 302. Tips en avgangselev eller en kramperuss!
 7. Neitakk. Heller vente til 2026 på en skikkelig stadion, enn å spille i gymsal.
 8. Håper blaa dag på Bekkestua nå på lørdag får opp litt entusiasme og får folk på kamp. I tillegg håper jeg alle mobiliserer så godt de kan. Det er meldt 20 grader og blaa himmel over Nadderud hele dagen, så de som kan, bør ta turen! 16. mai er fotballens festdag. Hvis FFK klarer 11 000 på kamp ser jeg ingen grunn til at vi ikke skal klare 3-4k.🙂
 9. Det er to forskjellige felt, men begge er tiltenkt bortesupportere. Tror ikke det er noe gjerde/skille mellom feltene, men vi kan jo prøve å samle oss på K? Der er det er par som har kjøpt billett allerde.
 10. Skal vi ha noe som helst ambisjon om å spille Europa må vi bygge for 8 000. Det er vel dit vi vil? Husk at på de årene vi spilte i Telenor arena hadde vi i snitt 8 500 på kamp.
 11. Helt enig. I tillegg håper jeg SS får mobilisert godt. Var på feltet mot Ulf på mandag og det var rett og slett pinlig. Vet det er mandag kl 18 og alt det der, men hadde virkelig håpet på flere folk. Selv har jeg 6-8 kamerater som ikke er STB supporter som vil bli med på match 16. mai mot Grorud, men kjipt om første møtet deres med SS er et syltynt ståfelt på 40-50 mann som knapt synger.
 12. Det må da være mulig å gjøre noe med den forferdelige Sparebank1 logoen? Hva med skriften «Sparebank Østlandet» i mørkeblå? Evt helsvart som glim spiller med?
×
×
 • Create New...