Gå til innhold

BennyGullfot

Bruker
  • Innholdsteller

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

BennyGullfot vant dagen sist 5. April 2023

BennyGullfot hadde mest likt innhold!

Omdømme

165

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Mange unge spillere så det kommer til å variere stort fra kamp til kamp. Raufoss-kampen ga et for optimistisk bilde da Raufoss var ufattelig svake.
  2. Deilig med en god start på 2024, men vi må ikke la oss lure helt.. Raufoss er noe av det svakeste jeg har sett.
  3. Nesten viktigere enn å rykke rett opp er å stake ut en bærekraftig kurs. Stabæk skal ikke være en klubb som henter 12-15 spillere hvert år på lånekontrakter eller ett-års kontrakter. Tar det tre år å rykke opp, samtidig som man er rustet til da å væe i eliteserien, spille god fotball og ha spillere på laget som man har lært å kjenne så sier jeg ja takk til det enn å bli et heislag som stadig skifter spillere og identitet.
  4. Tre blaa på G16-landslaget som skal spille EM-kvalifisering: Filip Jensen Riise Sebastian Olderheim Oskar Spiten Nysæter Tidligere Stabæk-spiller, nå FC Nordskjælland Markus Lennart Seim-Monsen også tatt ut. Uttaket: https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-16/2023/g16-tropp-til-em-kvalik/
  5. G16. Norge vs Færøyene 11-0 i åpent nordisk mesterskap. En kasse på Oskar Spiten og Sebastian Olderheim. Fem kasser på tidligere Stabæk-spiller Markus Seim-Monsen.
  6. Nesten null fremdrift i pasningsspillet. Treig, ikke spesielt teknisk. ikke veldig imponert over de to andre heller
  7. Veldig enig ang Kostadinov. Har sagt det før, den eneste av midtbanespillerne som har fart og egenskaper til å passere motstandere. Klink i 11’eren hver helg slik troppen er nå
  8. Ulla banens beste. Enorm i 1.omgang da Gneist har 5-6 vanvittige sjanser
  9. NM-G19 Stabæk vs Bærum 6-2 https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8378807
×
×
  • Opprett ny...