Gå til innhold

L 57

Bruker
  • Innholdsteller

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

L 57 vant dagen sist 28. Mai 2023

L 57 hadde mest likt innhold!

Omdømme

405

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hø hø hø... Med fare for å gjenta meg selv - men Nye Nadderud stadion kommer - bare etter en god del humper i veien. Og nå er de (hælvetes) humpene passert. Og hvis Gud vil, og det vil Han, kommer Nye Nadderud stadion til å stå ferdig til sesongstart 2026. Livet er herlig! Og vi alle vil vel leve til sesongen 2026. Ingen akter å dø på veien? Det vil i så fall være fullstendig bortkastet. "Stabæk Fotball til jeg dør..." Jeg tror jeg tar meg en aquavit! Livets vann! Og sesongkort til 2026 er selvsagt satt av i eget budsjett. Hø, hø, hø...
  2. Ha ha ha. Helt herlig. Og særlig for oss som hadde både litt nynorsk og gammelnorsk og islandsk på gymnasiet. Kanskje det ikke er havet som skiller folk - men landjorda...
  3. Men det er noe jeg ikke har helt klarhet i - og det er om Høyre stiller med bundet mandat? Eller har de stilt sine mandater helt fritt? Vil de 25 stemme ja i morgen, eller kan far og sønn Strømme finne på å stemme i mot nytt Nadderud Stadion i morgen?
  4. Vel, vel... Men jeg vil gjerne også skryte av banemannskapet på Nadderud stadion, som klarte å måke banen og gjøre den klar til kampen. Forholdene tatt i betraktning ble det en utmerket gjennomkjøring. Og jeg registrerer samtidig at på Intility stadion/arena (noen kilometer lengre øst) evnet de ikke å gjennomføre kampen i Toppserien, der Stabæks kvinner skulle spille. Kanskje banemannskapet der ikke er så flinke? Og hadde de satt på undervarmen? Takke meg til koschlige, gamle Nadderud stadion!
  5. Været akkurat nå er jo helt vanvittig. Stiv kuling i kastene, og snø som farer vannrett bortover. Det kommer til å bli en særdeles frisk fornøyelse. Med slike værforhold vil kampen trolig gi litt færre svar enn ønsket. Ballen kommer sånn til de grader å bli tatt av vinden! Uansett skal det bli interessant å se hvordan Stabæk fremstår et par uker før seriestart. Tipps 5 - 2 til Stabæk (med så mange omganger).
  6. Nå ser jeg at Julian Madsen også er innvalgt i selveste styret i Vålerenga. Og av supporterne omtales han som "hel ved". Greit å vite...
  7. Ha, ha, ha. Dette må være et av de mest hysteriske innlegg jeg har lest i nyere tid. Det er jo ren komi-kveld. Jeg må si det har stor underholdningsverdi å lese hva hr. Tor Wiik fra Bekkestua evner å få seg til å skrive. Det er bare å gi seg ende over... 40 charterbusser? Dette må vi skrive en sang om! Hr. Wiik forstår jo ikke selv at ved å skrive slik avslører han en total mangel på innsikt i og forståelse for fotballkulturen omkring Stabæk. Men - mot dumheten kjemper selv guder forgjeves! Mot dumheten kjemper selv guder forgjeves! Forslag til sang/rop; 40 charterbusser og hr. Wiik. Kan vi høre et fortvilet skrik? Et sted må jo busser vente. Mens de borte-folk skal hente. Stakkars Wiik på Bekkestua - han har virk'lig ikke trua.
  8. Tja... Vel... jeg tror jeg forstår hva du føler, h1912. Og jeg er ikke uenig i sak. Men det er neppe den riktige reaksjonen ovenfor journalister. De har alltid sin egen agenda, og du kan aldri "true" dem til taushet, ved å anklage dem for å ha hatefulle ytringer. De lever av uenighet, og de lever av at folk skriver og mener og ytrer seg. År etter år etter år... Du kommer aldri til å vinne den kampen. Aldri. Jeg tror vi heller skal være glade for at Budstikka har publisert flere meningsytringer. (Samt flere artikler om Stabæk-spillere både inn og ut av klubben.) Og flere av dem er tross alt meninger om at Nye Nadderud Stadion både bør og skal komme. Nytt stadion kommer til slutt, bare etter en god del humper i veien, som jeg har hevdet tidligere. Derfor er det veldig bra at Posse og Gjermund S. og andre har saklige og reflekterte og intelligente innlegg i Budstikka. Det er det som til syvende og sist vil gå i vår favør! Senk skuldrene. Pust med magen - så kommer Nye Nadderud Stadion før du fyller 40 år! Alltid. Uansett
  9. Jeg vil bare si at jeg er altså så glad for at vi har mennesker som hr. Sandboe i vårt Stabæk-miljø. Han klarer på storartet vis å fronte utad hva vi mener og står for og får frem fakta. Heia Bjørnar! Så vil jeg også si at jeg synes jo det er litt gøy at Stabæk atter er i media og i vinden. Stadig flere mener noe om Stabæk og stadig færre stiller seg fullstendig likegyldige til klubben vår. Likegyldighet er det verste. Vi blir i stadig større grad en snakkis. Nytt stadion kommer. Det er jeg sikker på, selv om veien frem kan synes litt humpete. Den gamle mannen med den gule vesten - selveste hr. N S - gir oss god drahjelp i så måte.
  10. Nå har det gått omtrent et døgn uten at noe er blitt skrevet her. Det er så jeg nesten får litt abstinens. Når det gjelder Nye Nadderud synes jeg dette ser veldig bra ut! Nytt stadion og nye områder omkring blir supert. Men hvis jeg skulle ønske meg noe annerledes i forbindelse med hva som ble presentert i videoen (fantastisk video, for øvrig), så må det være en litt mer spenstig eksteriørmessig farge på stadionet. Jordfarge, som den fremstilles med, blir litt blast og tunga ut av vinduet og litt kjedelig. Det er jo tross alt Stabæks nye hjemmebane, og da forventer jeg et tydelig signal til all verden at det er nettopp det det er. Det er lov å bruke farger, og hva er da mer naturlig enn å bruke den vakre, blå fargen til Stabæk. En nøytral jordfarge på Nye Nadderud blir feil etter min mening. Bruk litt spenstige blå Stabæk-farger, slik at alle som kommer dit og alle som kjører forbi blir minnet om at de er midt i Stabæk-land. Blåfargen skal lyse begeistret opp både sommer, vinter, vår og høst.
  11. Men kjære, vakre, vene. Her er jo selveste Gjermund Skaar (SV) vår mann! Til tross for sin SV-tilknytning, har han jo være blaa siden tidenes morgen. Nå har han virkelig sjansen til å vise i konkret handling at han er folkets mann, at han går inn for glede og begeistring og lokal tilhørighet og solidaritet og samhold og økt livskvalitet for tusener på tusener av bæringer - i overskuelig fremtid! Og at Bærum kommune, og ikke rike onkler (av Røkke- og Trøim-typen), sørger for at vårt lokalmiljø får det stadionet det fortjener. Og at barn og unge får ta del i glede og fellesskap på tvers av klasseskiller. Og at de kan se fremtiden fortrøstningsfullt i møte. Med ett ser fremtiden lysere ut. Hurra!
  12. Jeg registrerer - med en viss tristhet - at det nye året begynner nøyaktig slik det gamle sluttet... Godt nytt år til dere alle og med ønske om en strålende sesong for Stabæk!
  13. Vel... Hvis ikke VAR hadde dømt oss nord og ned i bortekampen mot Sandefjord, hvor vi skulle hatt tre poeng - og ikke ett - ville dette sett aldeles annerledes ut. Terje Hauge legger seg flat - og gliser og ler - og smiler - og sier dette er en sesong hvor vi skal lære... Så reiser han hjem til sitt store og fornemme hjem, et sted på Vestland. Dette gidder jeg ikke mer!! Jeg vil ikke bruke tusen-vis av kroner for å følge mitt kjære hjemmelag!! Hvorfor faen skal jeg det?? Mine penger kan brukes på fisketurer, spennende opplevelser i Øst-Europa, hytteturer og annet gøy, for meg selv! Gratulerer til NFF og Terje Hauge og andre drittsekker som vil skape et KLASSESKILLE i norsk fotball. Jeg har sett min siste fotballkamp. Men det har nok ikke Terje Hauge. Jeg er en fattig pensjonist som har andre prioriteringer enn Terje Hauge og Co. Ha det bra og takk og farvel !! Ikke faen om at jeg skal jobbe frivillig - mens Terje Hauge og de andre i norsk toppfotball skal tjene millioner av kroner. Herre Gud - og for et aldeles idiotisk tillitsforhold vi skal ha mellom supportere og mange-millionærene i norsk topp-fotball! Ikke jobb frivillig - det er alltid noen i andre enden som tjener grovt på det!!
  14. Der var du, ja. Tråden "Cupen 2022" og helt nede på side 15. Jeg tippet at Brann ikke ville bli blant de fem beste i årets serie. Og veddet mot deg. Brann blir åpenbart blant de fem beste i årets Tippeliga - du vant og jeg tapte. Kr. 250,- er vippset til Amnesty. Man skal holde det man lover. Så kom det i hvert fall noe godt ut av dette...
×
×
  • Opprett ny...