Jump to content

alltidblaa

Kranglefanter
 • Posts

  4,261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95

alltidblaa last won the day on April 2 2020

alltidblaa had the most liked content!

Reputation

3,016

About alltidblaa

 • Birthday 05/11/1988

Profile Information

 • Location
  Stabekk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk <3

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nyhetsbrev fra Karanba ble sendt ut i går, for dem som har lyst på en liten oppdatering: https://mailchi.mp/aa846283ab49/karanba-god-paske-2022 Ny kronerulling er i gang på Spleis, denne gangen for produksjon av ny dokumentar: https://spleis.no/karanba-dokumentar Jentelaget lander i Norge 23. juli og returnerer 7. august - kanskje med medaljer fra Norway Cup? Vi får se!
 2. Stabæk og Stabæk Support har allerede støttet Karanba med veldig mye så først vil jeg si fortsett å kjøpe blaa middager og supporter-stæsj! Og meld deg som sjåfør om du kan. Men for de som ønsker en oppdatering om hvordan det står til i Brasil: Bønner og ris-innsamlingen ble en braksuksess: Koronasituasjonen har dog gjort at basen er stengt. Mer om dét i siste nyhetsbrev fra Tommy: https://mailchi.mp/3d35d868f642/karanba-online Vi har også startet en ny Spleis, denne gangen for matkasser med the basics, som ris, pasta, mel, såpe, toalettpapir osv. De har allerede begynt å distribuere: Ellers er det stort fokus på å beholde de ansatte i arbeid, med digitalisering av jobben de normalt gjør på basen - trening, oppføring, omsorg, undervisning, rådgivning. Derfor er det publisert mange små videohilsener på Facebook og i Whatsapp-grupper de siste dagene. Og psykologen deres ringer rundt til alle 600+ deltakerne og sjekker hvordan det går med dem. Utfordrende for enkelte å mestre teknologien, men de fleste er tilpasningsdyktige og bryr seg oppriktig om deltakerne. Fin bekreftelse på at Tommy har etablert en solid organisasjon der nede.
 3. Karanba prøver seg med en aldri så liten kronerulling for bønner og ris til kidsa: Mer på spleis.no: https://www.spleis.no/project/92165 Nyhetsbrev ble for øvrig sendt ut i dag tidlig.
 4. I arkivet lå det en videosnutt som jeg tror ikke ble lastet opp i sin tid. Den heter stabæk2011awesome1.utkast.wmv Mye er skjedd siden da gitt! Men mye er likt også. STB kan bedre og $$ kan flere. Så jeg lasta'n opp jeg.
 5. Karanba feirer 12 år: Mer her: http://www.karanba.com/nyheter/nye-12-ar-med-karanba-karanbatil2030/
 6. Omkampen var en stor suksess for Karanba, med vanvittige opplevelser som vil vare livet ut! Flere bilder på Face: https://www.facebook.com/karanba/posts/2006415489369756 Og på Vipps (19051) kom det inn nesten 15 000 kr under forkampen mot Wang. Og dessuten signerte Yara 3 års sponsoravtale på fredag.
 7. Som mange her inne kanskje har fått med seg er Karanba en del av Aftenposten sitt arrangement Omkampen, nå på lørdag. Tommy og en håndfull heldige deltakere ankom Norge i går, og de har et tett program før retur grytidlig søndag morgen. Fredag er sponsorer, partnere og andre Karanba-venner invitert til et sosialt arrangement fra kl 16:00 til 19:00 på Kulturhuset i Oslo, med presentasjon av jentene som reiser og prosjektets status per i dag. Vi har noen få ledige plasser på gjestelisten så om det er noen spesielt interesserte fra STB / $$ som har lyst til å bli med kan forespørsel sendes til hakon@karanba.org.
 8. Hm. På tide med en ny video.
 9. En venn av alltidblaa lagde en bra låt. Så alltidblaa lagde en video: Låta: Inner City Radio - Love
 10. Herlig sesongavslutning!! Ingenting er som en nedtur med Stabæk. Skandaler og kriser er det som virkelig driver denne klubben. Det skal være litt motbakke. Å vinne sølv hadde sikkert vært litt digg, men at vi ble skikkelig pissa på i dag føler jeg nesten er en garanti for hardt arbeid og godt fokus foran 2016. Et slag i trynet har en tendens til å motivere folk i og rundt klubben. En skikkelig fest etter et 1-6 tap ville jo også vært ganske typisk STB...
 11. Som andre skriver her, dette er blitt gjort. Men over hodet på medjesjef Hilde er daglig leder Lars - og Lars er litt vanskelig å prate med. Om alt, egentlig, men spesielt om beslutninger han selv har tatt. Og det var Lars som i sin tid ansatte Hilde. På tvers av instruks fra styret. Mot slutten av året i fjor fortalte Lars at han og økonomi-avdelingen jobbet med å finne plass til en ny stilling i budsjettet: Medie- og kommunikasjonsansvarlig. Rett før jul ble budsjettet vedtatt, med plass til en ny stilling. Det eneste jeg har hørt om ansettelsesprosessen er at Rett Bemanning på en eller annen måte var involvert, og at det ble gjort intervjuer med "ulike kandidater", men jeg har ikke hørt noe om at stillingen ble ordentlig utlyst, eller hvem disse andre kandidatene var. Har heller ikke inntrykket av at det ble laget en grundig stillingsbeskrivelse, til tross for oppfordring fra undertegnede. Hele prosessen føles veldig uryddig. Uansett var gjeldende instruks fra styret: Ikke ansett noen uten godkjennelse fra oss. Men hun ble ansatt, og styret ble informert i romjulen. Og så følger måneder hvor daglig leder Lars og nyansatte Hilde utvikler et personlig forhold. Så å ta opp med Lars at mediesjefen ikke rett person i Stabæk setter ham i en forsvarsposisjon. Og da smeller det. Tidligere i år ble medlemsansvarlig i $$ skjelt ut over telefon, fordi hun videresendte innlegg fra forumet og ba dem lese igjennom det som ble skrevet. Daglig leder skjøt budbringeren, hardt og brutalt. Sesongkort skulle inndras. Lars er veldig vanskelig å ta opp slike ting med. Og over hodet på daglig leder Lars, finner vi styreleder Espen. De er barndomsvenner, det var Espen som i sin tid ledet an for å ansette Lars i oktober i fjor. Lars hadde da i noen måneder jobbet ulønnet for STB, og var nok den klareste kandidaten der og da - men jeg husker jeg tok opp på et styremøte at vi burde sørge for en grundig prosess og at "vi i det minste burde protokollføre at vi har vurdert andre kandidater", ettersom Lars har en noe tøff lederstil. En lederstil som kanskje ikke passer så godt i bedre tider - selv om den var helt nødvendig i de dårlige. Men han ble ansatt, uten at andre kandidater ble vurdert. Så å ta opp med Espen at Lars ikke er rett person å ta opp med at mediesjefen ikke er rett person i Stabæk setter ham i en forsvarsposisjon. Og det er kanskje derfor styremedlemmene vegrer seg for å ta opp situasjonen? Kanskje det er derfor ingo logger på forumet for å påvirke fansen - fordi han ikke lenger får påvirket styret og ledelsen?
 12. Nå som vi har så mye energi - hva skal vi gjøre med den? Vi er allerede en av landets desidert beste supportergrupper på tribunen, med pyrotifo-bilder som går verden rundt i sosiale medier. Vi har allerede et av fotballnorges desidert mest aktive fotballforum, med i mine øyne mange flere kompetente og skriveføre fans enn på alle supporterklubb-fora der ute. Vi har et $$-styre som organiserer bussturer til nær sagt samtlige bortekamper, i samarbeid med en bussjåfør som umulig kan tjene et eneste øre på å kjøre t/r kvartfinale i LSK-hallen i dag (50kr!). Stabæk Support er ufattelig veldrevet. Stabæk Fotball gjør det ufattelig bra sportslig. Det gir overskuddsenergi. Men hva skal vi liksom bruke den på? Jeg synes det er så utrolig rart at et av klubbens styremedlemmer logger seg på supporterklubbens diskusjonsforum, og ber folk, som prøver å bruke denne overskuddsenergien på å hjelpe klubben, om å "ta seg en pause" og å "fokusere på de positive tingene". Så jævlig arrogant og utakknemlig. Selv "småpotatis" som skrivefeil på klubbens offisielle hjemmeside får vi ikke lov til å hjelpe til med. Vi er mange som kan, og mange som vil. Vi har masse energi. Men døren på brakka er lukket og låst. Vi er ikke ønsket. Vi er vel nå inne i 22. måned med regelmessige skrivefeil på klubbens hjemmeside. Småpotatis, kanskje. Men vi snakker om -tjueto- måneder, med et problem som koster -tjueto- kalorier å fikse. Jeg fatter det ikke. Jeg mener... Vi har jo Bob!! Hvordan er det mulig at klubbens ledelse og ansatte klarer å være så jævla avvisende til forslag om og hjelp til forbedringer?? Bob pusher og pusher, jobber parallelt med detaljer og helhet, stiller krav og oppmuntrer. "To see if we can reach the next level". Ser ikke ledelsen hvor bra det funker?? Setter ikke ledelsen pris på det?? Det første Bob gjorde var å kaste ødelagte treningsutstyr som bare stod der. Definitivt småpotatis. Men definitivt ekstremt viktig i den store sammenhengen. VG, 9. januar 2014: - Det handler om de små detaljene som gjør alle bedre, mener 55-åringen. WWBD
×
×
 • Create New...