Gå til innhold

alltidblaa

Kranglefanter
  • Innholdsteller

    4 261
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    95

Alt skrevet av alltidblaa

  1. Nyhetsbrev fra Karanba ble sendt ut i går, for dem som har lyst på en liten oppdatering: https://mailchi.mp/aa846283ab49/karanba-god-paske-2022 Ny kronerulling er i gang på Spleis, denne gangen for produksjon av ny dokumentar: https://spleis.no/karanba-dokumentar Jentelaget lander i Norge 23. juli og returnerer 7. august - kanskje med medaljer fra Norway Cup? Vi får se!
  2. Stabæk og Stabæk Support har allerede støttet Karanba med veldig mye så først vil jeg si fortsett å kjøpe blaa middager og supporter-stæsj! Og meld deg som sjåfør om du kan. Men for de som ønsker en oppdatering om hvordan det står til i Brasil: Bønner og ris-innsamlingen ble en braksuksess: Koronasituasjonen har dog gjort at basen er stengt. Mer om dét i siste nyhetsbrev fra Tommy: https://mailchi.mp/3d35d868f642/karanba-online Vi har også startet en ny Spleis, denne gangen for matkasser med the basics, som ris, pasta, mel, såpe, toalettpapir osv. De har allerede begynt å distribuere: Ellers er det stort fokus på å beholde de ansatte i arbeid, med digitalisering av jobben de normalt gjør på basen - trening, oppføring, omsorg, undervisning, rådgivning. Derfor er det publisert mange små videohilsener på Facebook og i Whatsapp-grupper de siste dagene. Og psykologen deres ringer rundt til alle 600+ deltakerne og sjekker hvordan det går med dem. Utfordrende for enkelte å mestre teknologien, men de fleste er tilpasningsdyktige og bryr seg oppriktig om deltakerne. Fin bekreftelse på at Tommy har etablert en solid organisasjon der nede.
  3. Karanba prøver seg med en aldri så liten kronerulling for bønner og ris til kidsa: Mer på spleis.no: https://www.spleis.no/project/92165 Nyhetsbrev ble for øvrig sendt ut i dag tidlig.
  4. I arkivet lå det en videosnutt som jeg tror ikke ble lastet opp i sin tid. Den heter stabæk2011awesome1.utkast.wmv Mye er skjedd siden da gitt! Men mye er likt også. STB kan bedre og $$ kan flere. Så jeg lasta'n opp jeg.
  5. Karanba feirer 12 år: Mer her: http://www.karanba.com/nyheter/nye-12-ar-med-karanba-karanbatil2030/
  6. Omkampen var en stor suksess for Karanba, med vanvittige opplevelser som vil vare livet ut! Flere bilder på Face: https://www.facebook.com/karanba/posts/2006415489369756 Og på Vipps (19051) kom det inn nesten 15 000 kr under forkampen mot Wang. Og dessuten signerte Yara 3 års sponsoravtale på fredag.
  7. Som mange her inne kanskje har fått med seg er Karanba en del av Aftenposten sitt arrangement Omkampen, nå på lørdag. Tommy og en håndfull heldige deltakere ankom Norge i går, og de har et tett program før retur grytidlig søndag morgen. Fredag er sponsorer, partnere og andre Karanba-venner invitert til et sosialt arrangement fra kl 16:00 til 19:00 på Kulturhuset i Oslo, med presentasjon av jentene som reiser og prosjektets status per i dag. Vi har noen få ledige plasser på gjestelisten så om det er noen spesielt interesserte fra STB / $$ som har lyst til å bli med kan forespørsel sendes til hakon@karanba.org.
  8. Hm. På tide med en ny video.
  9. En venn av alltidblaa lagde en bra låt. Så alltidblaa lagde en video: Låta: Inner City Radio - Love
  10. Herlig sesongavslutning!! Ingenting er som en nedtur med Stabæk. Skandaler og kriser er det som virkelig driver denne klubben. Det skal være litt motbakke. Å vinne sølv hadde sikkert vært litt digg, men at vi ble skikkelig pissa på i dag føler jeg nesten er en garanti for hardt arbeid og godt fokus foran 2016. Et slag i trynet har en tendens til å motivere folk i og rundt klubben. En skikkelig fest etter et 1-6 tap ville jo også vært ganske typisk STB...
  11. Som andre skriver her, dette er blitt gjort. Men over hodet på medjesjef Hilde er daglig leder Lars - og Lars er litt vanskelig å prate med. Om alt, egentlig, men spesielt om beslutninger han selv har tatt. Og det var Lars som i sin tid ansatte Hilde. På tvers av instruks fra styret. Mot slutten av året i fjor fortalte Lars at han og økonomi-avdelingen jobbet med å finne plass til en ny stilling i budsjettet: Medie- og kommunikasjonsansvarlig. Rett før jul ble budsjettet vedtatt, med plass til en ny stilling. Det eneste jeg har hørt om ansettelsesprosessen er at Rett Bemanning på en eller annen måte var involvert, og at det ble gjort intervjuer med "ulike kandidater", men jeg har ikke hørt noe om at stillingen ble ordentlig utlyst, eller hvem disse andre kandidatene var. Har heller ikke inntrykket av at det ble laget en grundig stillingsbeskrivelse, til tross for oppfordring fra undertegnede. Hele prosessen føles veldig uryddig. Uansett var gjeldende instruks fra styret: Ikke ansett noen uten godkjennelse fra oss. Men hun ble ansatt, og styret ble informert i romjulen. Og så følger måneder hvor daglig leder Lars og nyansatte Hilde utvikler et personlig forhold. Så å ta opp med Lars at mediesjefen ikke rett person i Stabæk setter ham i en forsvarsposisjon. Og da smeller det. Tidligere i år ble medlemsansvarlig i $$ skjelt ut over telefon, fordi hun videresendte innlegg fra forumet og ba dem lese igjennom det som ble skrevet. Daglig leder skjøt budbringeren, hardt og brutalt. Sesongkort skulle inndras. Lars er veldig vanskelig å ta opp slike ting med. Og over hodet på daglig leder Lars, finner vi styreleder Espen. De er barndomsvenner, det var Espen som i sin tid ledet an for å ansette Lars i oktober i fjor. Lars hadde da i noen måneder jobbet ulønnet for STB, og var nok den klareste kandidaten der og da - men jeg husker jeg tok opp på et styremøte at vi burde sørge for en grundig prosess og at "vi i det minste burde protokollføre at vi har vurdert andre kandidater", ettersom Lars har en noe tøff lederstil. En lederstil som kanskje ikke passer så godt i bedre tider - selv om den var helt nødvendig i de dårlige. Men han ble ansatt, uten at andre kandidater ble vurdert. Så å ta opp med Espen at Lars ikke er rett person å ta opp med at mediesjefen ikke er rett person i Stabæk setter ham i en forsvarsposisjon. Og det er kanskje derfor styremedlemmene vegrer seg for å ta opp situasjonen? Kanskje det er derfor ingo logger på forumet for å påvirke fansen - fordi han ikke lenger får påvirket styret og ledelsen?
  12. Nå som vi har så mye energi - hva skal vi gjøre med den? Vi er allerede en av landets desidert beste supportergrupper på tribunen, med pyrotifo-bilder som går verden rundt i sosiale medier. Vi har allerede et av fotballnorges desidert mest aktive fotballforum, med i mine øyne mange flere kompetente og skriveføre fans enn på alle supporterklubb-fora der ute. Vi har et $$-styre som organiserer bussturer til nær sagt samtlige bortekamper, i samarbeid med en bussjåfør som umulig kan tjene et eneste øre på å kjøre t/r kvartfinale i LSK-hallen i dag (50kr!). Stabæk Support er ufattelig veldrevet. Stabæk Fotball gjør det ufattelig bra sportslig. Det gir overskuddsenergi. Men hva skal vi liksom bruke den på? Jeg synes det er så utrolig rart at et av klubbens styremedlemmer logger seg på supporterklubbens diskusjonsforum, og ber folk, som prøver å bruke denne overskuddsenergien på å hjelpe klubben, om å "ta seg en pause" og å "fokusere på de positive tingene". Så jævlig arrogant og utakknemlig. Selv "småpotatis" som skrivefeil på klubbens offisielle hjemmeside får vi ikke lov til å hjelpe til med. Vi er mange som kan, og mange som vil. Vi har masse energi. Men døren på brakka er lukket og låst. Vi er ikke ønsket. Vi er vel nå inne i 22. måned med regelmessige skrivefeil på klubbens hjemmeside. Småpotatis, kanskje. Men vi snakker om -tjueto- måneder, med et problem som koster -tjueto- kalorier å fikse. Jeg fatter det ikke. Jeg mener... Vi har jo Bob!! Hvordan er det mulig at klubbens ledelse og ansatte klarer å være så jævla avvisende til forslag om og hjelp til forbedringer?? Bob pusher og pusher, jobber parallelt med detaljer og helhet, stiller krav og oppmuntrer. "To see if we can reach the next level". Ser ikke ledelsen hvor bra det funker?? Setter ikke ledelsen pris på det?? Det første Bob gjorde var å kaste ødelagte treningsutstyr som bare stod der. Definitivt småpotatis. Men definitivt ekstremt viktig i den store sammenhengen. VG, 9. januar 2014: - Det handler om de små detaljene som gjør alle bedre, mener 55-åringen. WWBD
  13. Resultater fra helgens turnering: Karanba - FKH 3-1 Sandnes Ulf - Karanba 1-1 Karanba - Bryne 0-0 Bryne vant gruppen med 6-3 og 4-2 over hhv Sandnes Ulf og FKH, og møtte Espanyol i finalen. Der tapte de 6-0 for spanjolene, som vant alle kamper lekende lett og endte med 22 - 3 i målforskjell. Bronsefinale: Viking - Karanba 0-2 Karanba-breddelaget er dermed ubeseiret gjennom en eliteturnering på bortebane (på alle tenkelige måter), og tok 3. plassen. Gratulerer! De var for øvrig veldig nære å slå Bryne, og kunne sikret seg finaleplassen. Om Karanbas spillestil ville klart seg bedre mot Espanyol enn det de norske lagene hadde å by på får vi aldri vite, men vi tror nok det. God aggressivitet og høyt press fra gutta, og velfortjent pokal. Det sosiale er likevel viktigst, og Tommy melder om helt eksemplarisk oppførsel gjennom hele uken. Det hjelper naturligvis stort at både vertene i Skudeneshavn og arrangøren i Haugesund sørget for optimale forhold for sportslig og sosial utfoldelse, men likevel skal Karanba-gutta ha ros for høy grad av disiplin og samarbeidsevne. Det blir bra folk av disse gutta.
  14. Føler med deg, JF. Du skal ha veldig mye cred for forsøket. Men jeg må nesten fraråde deg å prøve mer. Bare gi opp. Tilby engasjementet ditt og kompetansen din andre steder. Ikke brenn ut flammen for Stabæk nå, for den trenger du når de en vakker dag kommer krypende til Mekom
  15. Flere bilder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.879505258727457.1073741830.116392098372114&type=1 Gutta har hatt gode treninger de siste dagene, og reiser innover mot Haugesund i kveld. Turneringen starter i morgen. 29.08 18:00 Viking FK G15 - RCD Espanyol G15 29.08 18:00 FK Haugesund U16 G15 - Strømsgodset G15 29.08 19:45 Bryne-Jæder G15 - Sandnes Ulf G15 29.08 19:45 Karanba G15 - FKH Team G15 30.08 10:30 RCD Espanyol G15 - FK Haugesund U16 G15 30.08 10:30 Strømsgodset G15 - Viking FK G15 30.08 12:15 FKH Team G15- Bryne-Jæder G15 30.08 12:15 Sandnes Ulf G15 - Karanba G15 30.08 18:00 Viking FK G15 - FK Haugesund U16 G15 30.08 18:00 Strømsgodset G15 - RCD Espanyol G15 30.08 19:45 Sandnes Ulf G15 - FKH Team G15 30.08 19:45 Karanba G15 - Bryne-Jæder G15 31.08 09:30 Plasseringskamp 31.08 11:15 Plasseringskamp 31.08 13:00 Bronsefinale 31.08 14:45 Finale
  16. Hilser så mye fra Tommy og Karanba, som i dag landet i Stavanger med en god gjeng brasilianske 15-åringer. Én har vært på langreise tidligere, resten er førstereis. Gutta skal matches i en eliteturnering i Haugesund i helgen, og frem til da bor og trener de hos og sammen med Skudeneshavn UIL, en snau time sør for Haugesund Stadion, der STB 2 tapte knepent tidligere i dag. Mer om turneringen står på karanba.com: http://www.karanba.com/nyheter/norgesreise-2014 Legg merke til at Tommy og trenerne fremdeles stolt bærer STB-logoen på skulderen!
  17. TL Runde 20 Frist: fredag 15. august kl 18:50 Stabæk - Odd Start - Strømsgodset Viking - Sogndal Aalesund - Haugesund Brann - Rosenborg Sarpsborg 08 - Molde Bodø/Glimt - Sandnes Ulf Lillestrøm - Vålerenga Minner også om denne:
  18. Resultater TL 12: Resultater TL13: Resultater TL14: Resultater TL15: Resultater TL16: Resultater NM4: Resultater TL17: Resultater TL18: Resultater TL19: Akkumulert: SAU 273 HenrikM 260 kjakan 258 Daigo nr 10 253 zuza 252 Håvard 251 Sincus 249 amuoest 248 d*u*b 245 stabæk_lange 244 Kongkjakan 243 ErikErik 242 Freak Magnet 239 fyR 239 Maggs 239 Øistein 238 Albert 236 marbor 235 Norris 235 guttensindet 234 piper 234 Stormare 232 Slum 231 Hanse 229 Mikki 229 Torres 228 ShermanCostello 227 s-simen 227 ÅsmundJ 227 vikingen - blaa 226 Humrik 225 S_ern 221 Jan Fredrik 215 MattaS 210 fugazi 203 MrKaizer 200 Mortimer 196 Rainz 195 Egil 194 fexter 191 PhunxZtar 189 Gamlegutta 186 bandy90 185 Mr. Thon 174 iedvard 172 kkh94 172 Mattis 165 GeneralVincento 159 alltidblaa 157 Hr. Smith 143 daniny 138 kongblaa 131 UstoppeligeGræff 111 stabækLars 103 Schnellfahrer 89 Mikkel 72 joogs 65 dks 62 Marius 50 Maxi 44 Stairs 38 Rettep 36 jimjoha 24 Mihawk 21 geirti 0 Potter 0 Rundevinnere: 1. runde: Mortimer 24 2. runde: fyR, vikingen - blaa og Øistein 21 3. runde: Mr. Thon 27 4. runde: Egil 22 5. runde: Slum 20 6. runde: stabæk_lange 22 7. runde: Sincus 19 8. runde: Humrik 22 9. runde: Albert, guttensindet og Torres 16 10. runde: amuoest, Daigo nr 10, Hanse, MattaS, Mikki og vikingen - blaa 24 11. runde: GeneralVincento 15 12. runde: Freak Magnet, Sincus 20 13. runde: d*u*b 14 14. runde: SAU 16 15. runde: Maggs 20 16. runde: guttensindet, Rainz 19 17. runde: kjakan 17 18. runde: HenrikM 17 19. runde: Albert, Håvard 17 Resultater TL1 Resultater TL2 Resultater TL3 Resultater TL4 Resultater TL5 Resultater TL6 Resultater TL7 Resultater TL8 Resultater TL9 Resultater TL10 Resultater TL11 Resultater TL12 Resultater TL13 Resultater TL14 Resultater TL15 Resultater TL16 Resultater TL17 Resultater TL18 Resultater TL19 Resultater NM1 Resultater NM2 Resultater NM3 Resultater NM4 Akkumulerte resultater
  19. Runde 19 Frist: fredag 8. august kl 18:50 Molde - Stabæk Brann - Aalesund Vålerenga - Sarpsborg 08 Odd - Strømsgodset Rosenborg - Start Sandnes Ulf - Lillestrøm Sogndal - Bodø/Glimt Haugesund - Viking --------------- Kvartfinale Frist: onsdag 13. august kl 17:50 Stabæk - Haugesund
  20. Runde 18 Frist: Fredag 1. august kl 18:50 Stabæk - Rosenborg Lillestrøm - Brann Strømsgodset - Sogndal Viking - Vålerenga Odd - Sandnes Ulf Start - Molde Sarpsborg 08 - Haugesund Aalesund - Bodø/Glimt
  21. Gult kort for sone-surr. Her er det penger å spare!!
×
×
  • Opprett ny...