Gå til innhold

$uperTerje

FairFans
  • Innholdsteller

    2 033
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

$uperTerje vant dagen sist 10. Desember 2010

$uperTerje hadde mest likt innhold!

Omdømme

81

Om $uperTerje

  • Bursdag 07. nov. 1976

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bluesosken.no

Nylige profilbesøk

1 669 profilvisninger
  1. Hvis IAO skulle inn så hadde nok han krevd at stillingen ble mer omfattende - ikke omvendt.
  2. Per nå vet ikke klubben hvilken divisjon de er i om 1 mnd og ikke om de har trener? Går man ned en divisjon så er det spillere som skal ut og nye inn, beholder man plassen så skal det på plass noen forsterkninger - og uansett en ny trener... For meg fremstår det litt snodig å legge til enda en usikker faktor hvis ikke dette er en brikke i et større spill. Mine første tanker når jeg leste dette er at mye av oppgavene som Bjarmann har hatt, flyttes over til Bob Bradley og hans team og at dette går mot en avtale med BB. I Norge har man tradisjon for å ha trenere, mens omorganiseringen som nå gjøres etter at Bradley kom inn, kanskje peker mer mot at hans rolle blir mer omfattende og kan minne mer om den internasjonale manager-rollen hvor bl.a spillerlogistikk m.m faller inn under manageren? Hva vet jeg? Men noe er på gang.
  3. Hvordan har det seg at Stabæk mer eller mindre aldri er først på ballen etter at den er klarert - uavhengig av hvilket lag som klarerer?
  4. Har stort sett tatt poeng mot de svakaste lagene. Har vel ikke tatt styringen i en eneste kamp, så tabellplassering og prestasjon går som hånd i hanske i vårt tilfelle. Hadde satt pris på flere poeng, men kan verken skylle på nevneverdig dårlig dømming, annulerte mål for eller feildømt mål imot å skylle på. Alltid uansett
  5. ...og Kino går til Bodø for å bøtte inn mål🤪
  6. https://www.vg.no/sport/i/kJ7q7a/nei-til-100-millioner-i-corona-pakke-1 «Stabæk Fotball har fått fullstendig avslag på sin søknad over drøyt 800.000 kroner, mens Rosenborg fikk bare 65.000 kroner av de 4,4 millionene de søkte om.»
  7. Noen vil nok dra frem umoralsk-kortet, men litt tragikomisk om Glimt permitterer Junker og Skytte, kort tid etter at de har betalt flere millioner for de, også sier de opp kontraktene sine med Glimt og signerer for en annen klubb, f.eks Stabæk?
  8. Siden det viser seg å være vanskelig å finne den personen man ønsker, så er det mellomtiden utvilsomt en fordel at IAO ikke slutter før overgangsvinduet stenger - så selv om det drøyer så har man ihvertfall en sportslig leder i tiden frem til det stenger. Hvem skulle kjøpt spillere og stått for forhandlingene hvis ikke? Ansettelsen av Finstad er vel et trekk for å gi seg selv litt ekstra tid i denne prosessen, da det for meg kan virke som at han dekker de mer løpende oppgavene som skal til for at hjulene i klubben gå rundt. Den personen man ansetter blir jo en kontinuitetsbærer ettersom spillere og trenere kommer og går, så jeg ser helt klart fornuften i å ta tiden til bruk.
  9. Jeg er faktisk litt forundret over at det ikke er mer aktivitet rundt klubben enn det det er. Er jo færre på prøvespill og mindre rykter enn tidligere, selv om klubben har litt fetere sparegris enn på lenge...
  10. Bærum Høyre med valgvake på Onkel Blaa... humre humre
  11. Jeg er skeptisk til å gi terningkast 6 før man vet hvilken sum Boli er solgt for... Er han solgt for under 15 mill cash up front, så er min mening at klubben ikke kompensert nok i forhold til verdien Boli hadde for laget
  12. Med tanke på at kontrakten til HB uansett utløp om kort tid, så håper jeg ledelsen ikke sitter med helt blanke ark når det kommer til erstatter. IAO har tidligere sagt at det er vanskelig å ha oppdaterte lister over spillere man ønsker seg - og det samme gjelder med trenere. For du kan ha en liste med 10 kandidater, og innen man er i posisjon til å hente spillere så har alle signert langtidskontrakter med andre klubber. Det er vel langt fra det beste tidspunkt for Stabæk som klubb å lete etter ny trener siden det er sommer og mange klubber bytter trenere nå - vi er ikke akkurat øverst på listen over lukerativ klubber vil jeg tro... Min oppfatning er at HB har gjort mye bra for klubben. Han har fått laget til å dra i samme retning og spillere har utviklet seg under hans ledelse, men at utviklingen til laget kanskje har stagnert litt utover sesongen. Andre som følger laget tettere har kanskje andre meninger - i begge retninger. Men jeg tenker takk for alt og lykke til videre. Spennende å se hva som dras opp av hatten.
  13. Skal ikke se bortifra at det har vært noen hektiske og lange dager i det siste og at han har fri i dag.
×
×
  • Opprett ny...