Gå til innhold

Rich

Stabæk Fotball
  • Innholdsteller

    3 873
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

Innlegg skrevet av Rich

  1. Minner om at Stabæk har en såkalt dualmodell. Greit å huske på før en henger styret. For det er faktisk et annet styre - styret i AS'et som i realiteten bestemmer. Formelt kun over A- og B-lag mann + gutteakademiet, men i realiteten over hele klubben.

  2. 24 minutter siden skrev nichb:

    Overhode ikke lurt, men nå må vi redde førstelaget først tenker jeg…

    Viktig å ha to tankeri hode samtidig. Økonomisk er det en like stor krise for Stabæk om andrelaget rykker ned iht til om opprykket for gutta skulle ryke. Stabæk lever av å tiltrekke seg talenter, utvikle diss og selge. Hvem vi vil komme til Stabæk hvis matchtilbudet for rekruttene er 4. divisjon? INGEN.

    Det er meget vanskelig å drive spillerutvikling når du skal spille mot Oslojuvelene, Asker2, Lommedalen, Oppsal2 osv. 

  3. 1 time siden skrev Potter:

    Sterk trio. Det blir spennende å se hva de kan få til. Var det ikke Satyren eller Frekkazinen eller noe som en gang i tiden foreslo Hege Riise som ny Stabæk-trener, Rich?

    Det var Eli Landsem jeg foreslo. Tiden nådeløse tann, har jo vist at det var et historisk dårlig forslag 🙂 
    Eneste norske kvinne som per i dag kan trene et Eliteserielag og lykkes, er jeg ganske sikker på er Ingvild Stensland. Det handler ikke om det fotballfaglige - der er flere på høyden, men personlighet og lederegenskaper. Problemstillingen iht til Stabæk er jo uansett ikke aktuell, siden vi ikke spiller i Eliteserien.

    Når det er sagt så har vel Hege Riise alle forutsetninger for å lykkes med landslaget. Smart å ta med Stensland og Jon Knudsen

  4. På 19.7.2022 den 19.17 skrev arni:

    Godt poeng, Rich som har oversikten!?

    Alle klubbens inntekter går til SFAS, med unntak av inntekter fra NFF som er øremerket - og Grasrotmidler. Inntekter som skapes av lag SFAS ikke garanterer for (Bredden + jenteakademiet, A-lag Kvinner og Gatelaget), går heller ikke til SFAS. I praksis går disse inntektene likevel indirekte til SFAS, siden klubben ikke er delt opp i egne juridiske enheter. Dette fordi hvis disse enhetene ikke går i null, så må jo den kostnaden (underskuddet), dekkes et eller annet sted. SFAS godkjenner budsjettene for HELE klubben, men garanterer kun driften for A- og B-lag menn + Gutteakademiet. I Tillegg setter de ned foten hvis andre enheter (f.eks. A-lag kvinner), prøver å skaffe seg inntekter som SFAS mener er i konkurranse med deres inntekter. Dette retten har de i.følge vedlegg 4. i samarbeidsavtalen mellom Stabæk Fotball og SFAS. 

    Samarbidsavtelen mellom klubb og SFAS var vedlagt sakspapirene til årsmøte 16. juni. Den finner dere her, skroll litt ned så finner dere den. Særlig vedlegg 4. (vedlegg til samarbeidsavtalen) er interessant etter min mening. https://www.stabak.no/dokumenter/Agenda eo.pdf

    Skjermbilde 2022-08-01 kl. 10.44.21.png

  5. 10 timer siden skrev O store:

    Man kan kritisere valgene som blir gjort utenfor motstanderen sin 16 meter, men når man komme så høyt i banen med så mange spillere så må man posisjonere seg slik at man er klar i tilfelle man mister ballen, særlig de bakover i banen. 

    Slå langt er nok ikke løsningen nei, enig i det. At holde seg mer tilbake og tvinge motstanderen frem kan være en mulighet, men nå må man ikke kritiseres for å bare spille ballen på tvers. Som @odd nevner så er mange lag vi møter fornøyde med 0-0 mot oss og vil ikke bli lokket frem, og når Sogndal scorer først er de hvertfall ikke interesserte i å bli lokket frem. Før 1-0 scoringen har jo vi flere gode angrep og situasjoner til å gå opp til 0-1.

    Enig i at når vi har muligheten til å forsere ledd så må vi utnytte oss av det når motstanderen først ligger lavt, der har vi litt å gå på. Jeg har ikke vært på nok treninger til å kunne si noe om hva det øves på på dette området, jeg bør nok ta turen. 

    Om planen er å slå innlegg, eller om motstanderen gir oss rom, og dermed muligheten til det er jeg usikker på, men å slå innlegg i luften er nok ikke så lurt mot Sogndal med de vi har på topp og deres forsvarsrekke. Det annullerte måle er jo et godt eksempel på hva et innlegg mellom keeper og forsvar langs bakken kan gjøre. Men de rommene blir også mindre når motstanderen får første scoring. Det kan tenkes at KNH ville løst denne oppgaven godt, særlig når lagene legger seg veldig lavt, og vi alltid får kantene høyt i banen. 

    Ja enig i at man gjerne skulle hatt Krogstad oftere sentralt rundt motstanderens 16-meter, men kan jo være at motstanderen alltid ønsker han ut på sidene, derav låser av rom sentralt. En mulighet er at Wernersson går dypere og blir breddepunktet på utsiden av motstanderes midtbane, og Krogstad inne sentralt bak midtbanen, men igjen med korte avstander vil han ofte ende opp feilvendt med press i rygg, men har jo sett eksempler av dette tidligere i kamper at har ført til gode situasjoner på baksiden av motstanderen. 

    Å forme spilleren etter spillet er jeg helt enig i at er en dårlig idet, spillerne avgjør hvordan man skal spille. Synes alle spillerne kommer til sin rett kanskje med unntak av KNH. 

    Da er vel i grunn det greieste å score et mål eller to på langskudd

  6. 8 timer siden skrev odd:

    Det tror jeg du blander med utdanningskompensasjon. Selv klubben han var i da han var 12 har krav på solidaritetsmidler, uavhengig av om han hadde kontrakt eller ikke. 

    Det er riktig. For at du skal ha krav på utdanningskompensasjon. må spillerene ha fått tilbud om forlengelse på samme nivå senest 2 med før en kontrakt løper ut.

  7. 25 minutter siden skrev ErikErik:

    Må være noe reglementgreier bak valget om å ikke ha noen av dem på benken i dag. 

    Forhåpentligvis skal vi klare å slå Blink uavhengig av keepersituasjonen.. selv på hjemmebane.

     

     

    Jeg sjekka med Finstad. De kan sette dem opp på B-listen. Da kan de spille tre kamper uten proffkontrakt. Men, jeg lurer også på hvorfor ikke én av dem var med i dag. Kan jo være skade, eller ferie. har snakker vi om én 15-åring og en 18-åring. Eller at Blink synes det er for dyrt å betale forsikringen, for det må de ha. 

  8. 23 timer siden skrev SAU:

    Må jo være den beste trekninga vi kunne få

    vi får se hva Aladsnes kjøper i sommervinduet. Kan fort komme til å forsterke seg veldig. Bjørn Hege Riise har forøvrig alt tatt kontakt. Han ønsker å være på Stabæk-benken i den kampen - med eneste jobb å fyre opp broren sin 🙂

  9. 1 time siden skrev sexxes:

    Møter Grorud borte i 4. runde. Berammet til 25. august kl 18, men kan spilles på annet tidspunkt om klubbene blir enige. Dog ikke senere enn 29. august.

    Da kommer vel oppsettet for J19 Nm på torsdag, Siste kampen i 2. runde spilles i morgen

×
×
  • Opprett ny...