Jump to content

Blaakjempe

Bruker
 • Posts

  416
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Blaakjempe last won the day on February 9 2021

Blaakjempe had the most liked content!

Reputation

559

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

927 profile views
 1. Dette går ikke lenger, Kjønø må ut om vi skal opp
 2. Stabæk bør ha et bedre lag en mange ja, men kun to lag rykker rett opp. Synes både Brann og Start ser mye bedre ut pt, tipper de to lagene rykker rett opp, ikke Stabæk. Har hatt tro på Kjønø, men vi trenger en tydelig og trygg leder som ikke skal overkomplisere ting - det fremstår han ikke som.
 3. Tidligere guttespiller i Stabæk August Frobenius på vei til Start, skulle ønske han heller var på vei hit.
 4. Jeppe Moe har aldri vært blant Eliteseriens beste venstrebacker. Azemi var ikke mer enn brukbar i Obos sist han var der. Det trengs selvfølgelig påfyll av kvalitet her for at dette laget skal være klare opprykksfavoritter. Samtidig nytter det aldri å se spiller for spiller og sammenlikne med andre lag, så enkelt er det ikke..
 5. En del trenere (kanskje spesielt unge?) er veldig opptatt av analyse av motstander og kampplaner. Stabæk har tidligere alltid vært mest opptatt av eget spill (har mistet det litt de siste årene). Når man ikke har eget grunnspill/prinsipper offensivt og defensivt men blir for opptatt av å tilpasse laget og kampplan etter motstander, kan det gå veldig feil.
 6. Skytte spilte en grei kamp i går (så lenge han holdt), samme gjorde Pedersen etter min mening. Han tilfører laget andre ting enn vi har i hos de andre midtbane spillerene. Fysikk, ro og pasningskvalitet. Han passer bedre dypere i banen enn bak spissen som Janne prøvde. Mer skeptisk til at vi ikke la om til 433/451 tidligere, da det var åpenbart at Viking fikk spille opp i mellomrommet alt for ofte som skapte store problemer for oss. Dette kunne vært justert før 1-2 scoringen, det var nære på en del ganger før det smalt.
 7. Første omg mot Vif er hittil det beste han har levert, jeg vil gi han litt mer tid før jeg bedømmer han.
 8. Moro, han spiller sentralt på midtbanen
 9. Synes vi viser tegn til å holde bedre i ballen og mye bedre rytme i tempo i kontringene våre enn tidligere. Dette må det bygges videre på. Defensivt sliter vi stort med spesielt Friday og innlegg spesielt fra deres høyreside, så vi har mye å gå på defensivt. Hele bakre 4 sliter, og spesielt Moe har vel knapt nok en positiv involvering gjennom hele kampen og havner på mellomdistanse konsekvent. Vi trenger mer tid og noen forsterkninger men håper vi ser mer fremgang neste kamp
 10. Helt enig, merkelig nesten at det kan skje med såpass rutinerte ledere på plass i flere ledd. Helt uakseptabelt at slike ting kan skje, håper Kjønø med flere strammer opp det asap og sender ut de som ikke tar det til seg med en eneste gang. Respektløst ovenfor supportere, sponsorer og alle som bryr seg om klubben.
 11. Uwe Røsler er et laaangt steg bort fra Stabæk fotballen de fleste etterlyser
 12. Har tenkt samme tanke, så spørs det om det vil holde med disse to nærmest uprøvde på ES nivå..
 13. Tenker det kan løses parallelt..
 14. Ja, både Kornelius og Oliver. Et aldershopp ned så er Nusa og Schie slike typer også. Moussa var en god kontringsspiller og en vrien spiller å håndtere for motstanderen, men som andre har påpekt elendig sluttprodukt og frustrerende å se på. Uenig at Jönsson og han skal være noen spesielt god match. Synes vi er tynne på kantene, men håper noe annet enn Njie inn. Ikke noen unggutt og tvilsomt at han plutselig skal forbedre sluttproduktet mye.
 15. Nei ikke sjokkert, da hadde jeg skrevet det. Bare en etterlysning... Utrolig provoserende at saken blir utsatt og hvordan partiene har snudd i saken. En sak som har vært behandlet og jobbet med i 4 år er utrolig at må utsettes. At først nå etter lang tid de velger å utrede dette alternativ 0, måtte jo kunne vært gjort på et tidligere tidspunkt også. I etterpåklokskapenslys så burde det vært flere motsvar i Budstikka blant annet, men jeg tror (hvertfall på egne vegne) at dette har føltes rimelig sikkert iom det har gått igjennom utallige utvalg, kommiteer og formannskap å fått grønt lys. Det har gått 3 uker siden saken fikk JA i formannskapet. Det føles som en utømmelig antall instanser en slik sak skal igjennom, som i og for seg er bra, men at det da skal settes på vent i siste instans etter å ha fått grønt lys hele veien virker for dumt. Føler med Jon og de andre som har lagt ned utrolig mye tid og krefter i denne lange prosessen og argumentert saken veldig godt og ryddig utad. Stå på videre!
×
×
 • Create New...