Jump to content

Blaakjempe

Bruker
 • Posts

  411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Blaakjempe last won the day on February 9

Blaakjempe had the most liked content!

Reputation

538

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

803 profile views
 1. Skytte spilte en grei kamp i går (så lenge han holdt), samme gjorde Pedersen etter min mening. Han tilfører laget andre ting enn vi har i hos de andre midtbane spillerene. Fysikk, ro og pasningskvalitet. Han passer bedre dypere i banen enn bak spissen som Janne prøvde. Mer skeptisk til at vi ikke la om til 433/451 tidligere, da det var åpenbart at Viking fikk spille opp i mellomrommet alt for ofte som skapte store problemer for oss. Dette kunne vært justert før 1-2 scoringen, det var nære på en del ganger før det smalt.
 2. Første omg mot Vif er hittil det beste han har levert, jeg vil gi han litt mer tid før jeg bedømmer han.
 3. Moro, han spiller sentralt på midtbanen
 4. Synes vi viser tegn til å holde bedre i ballen og mye bedre rytme i tempo i kontringene våre enn tidligere. Dette må det bygges videre på. Defensivt sliter vi stort med spesielt Friday og innlegg spesielt fra deres høyreside, så vi har mye å gå på defensivt. Hele bakre 4 sliter, og spesielt Moe har vel knapt nok en positiv involvering gjennom hele kampen og havner på mellomdistanse konsekvent. Vi trenger mer tid og noen forsterkninger men håper vi ser mer fremgang neste kamp
 5. Bør være ferdig i klubben nå, la en som vil noe med karrieren ta straffer
 6. Helt enig, merkelig nesten at det kan skje med såpass rutinerte ledere på plass i flere ledd. Helt uakseptabelt at slike ting kan skje, håper Kjønø med flere strammer opp det asap og sender ut de som ikke tar det til seg med en eneste gang. Respektløst ovenfor supportere, sponsorer og alle som bryr seg om klubben.
 7. Uwe Røsler er et laaangt steg bort fra Stabæk fotballen de fleste etterlyser
 8. Har tenkt samme tanke, så spørs det om det vil holde med disse to nærmest uprøvde på ES nivå..
 9. Tenker det kan løses parallelt..
 10. Ja, både Kornelius og Oliver. Et aldershopp ned så er Nusa og Schie slike typer også. Moussa var en god kontringsspiller og en vrien spiller å håndtere for motstanderen, men som andre har påpekt elendig sluttprodukt og frustrerende å se på. Uenig at Jönsson og han skal være noen spesielt god match. Synes vi er tynne på kantene, men håper noe annet enn Njie inn. Ikke noen unggutt og tvilsomt at han plutselig skal forbedre sluttproduktet mye.
 11. Nei ikke sjokkert, da hadde jeg skrevet det. Bare en etterlysning... Utrolig provoserende at saken blir utsatt og hvordan partiene har snudd i saken. En sak som har vært behandlet og jobbet med i 4 år er utrolig at må utsettes. At først nå etter lang tid de velger å utrede dette alternativ 0, måtte jo kunne vært gjort på et tidligere tidspunkt også. I etterpåklokskapenslys så burde det vært flere motsvar i Budstikka blant annet, men jeg tror (hvertfall på egne vegne) at dette har føltes rimelig sikkert iom det har gått igjennom utallige utvalg, kommiteer og formannskap å fått grønt lys. Det har gått 3 uker siden saken fikk JA i formannskapet. Det føles som en utømmelig antall instanser en slik sak skal igjennom, som i og for seg er bra, men at det da skal settes på vent i siste instans etter å ha fått grønt lys hele veien virker for dumt. Føler med Jon og de andre som har lagt ned utrolig mye tid og krefter i denne lange prosessen og argumentert saken veldig godt og ryddig utad. Stå på videre!
 12. Savner littegranne gravende journalistikk fra Budstikka, ikke bare enkel omtale av at det har vært spill i kulissene
 13. Det er helt klart konkurranse på de 3 sentrale plassene, du kan nok ganske sikkert dytte Solbakken opp i gruppe 1. Så er kan man jo diskutere seg i hjel om det er riktige typer med god nok kvalitet osv. Solbakken er hentet for å spille og satses på. Etter å ha sett noen treninger er inntrykket at Solbakken dypt og Skytte som indreløper er pt de som nærmest "sikrest" plass på laget. Mens den siste indreløper rollen hard konkurranse mellom Kai og Kassi. Lumanza må spille seg inn på laget. Når det kommer til utfordrerne er jeg er helt enig når det kommer til Lundal så er nok det beste for et utlån til en OBOS klubb, men man venter nok nærmere seriestart for å se an. De var veldig fornøyd med Isaksen på Sørlandet selvom han ikke preget kampene med målpoeng gjorde han en solid figur. Han trenger også spilletid og pt tror jeg han først og fremst konkurrerer om en plass på kanten iom vi er tynnere besatt der enn på midten. Torgersen er ung og veldig spennende, men trenger nok tid og bør få innhopp utover i sesongen.
 14. En spiss bør helt klart være første prioritet, om man skal prioritere noe. Vi har ingen spisser i troppen i dag vi kan forvente 10+ mål av ila sesongen, mens Yaw og Solheim kan danne et bra stopperpar med Pignatel i bakhånd i tillegg til evt Jeppe Moe som nødløsning. Når det er sagt, så skal vi ha inn begge deler, slik sett er ikke prioriteringen så viktig
 15. Vært innom et par ganger siste uken. Av det jeg så virker Solbakken absolutt bra og en fin erstatter for Bohinen. Geelmuyden virket på hugget, puttet noen mål og ser mer ut som en seniorspiller nå kunne ikke se noen prøvespiller i dag, men var bare kort innom.
×
×
 • Create New...