Gå til innhold

Blaakjempe

Bruker
  • Innholdsteller

    419
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Blaakjempe vant dagen sist 9. Februar 2021

Blaakjempe hadde mest likt innhold!

Omdømme

579

Nylige profilbesøk

1 261 profilvisninger
  1. "Diabete" - hvor sykt vanskelig er det
  2. Ham Kam har nok bygget en sterk økonomi med flere gode spiller (og trener) salg den siste tiden, i tillegg til engasjement på Hamar og at de beholdt plassen i ES. Men tipper at det ikke var dette Sandberg håpet det skulle ende med.. Han hadde et par fantastiske sesonger for oss men føler han er over toppen. Håper vi kommer styrket ut her tilslutt..
  3. Etter vi slo Skeid 2-0 på Nadderud, har Skeid slått Ranheim og spilt uavgjort mot Ulf, våre to nærmeste konkurrenter om andre plassen. Det viser at Skeid, som en del andre Obos lag ikke kan undervurderes, slik Kjønø var tydelig på før kampen. Prestasjonsmessig var ikke Skeid kampen bra av oss, men det er sterkt å ta 3 poeng mot et brukbart lag på en dårlig dag. Det har vært mye berettiget kritikk av styret, Kjønø, admin, spillere osv men også veldig mye usaklig. Jeg er usikker på om Kjønø er rette mann for oss, men det er langt fra så ræva som mange skal ha det til. Vi har utviklet et grunnspill nå som tidvis sitter veldig bra, som vi har savnet under flere av forgjengerne, som minner om «Stabæk-stilen» slik Stabæk skal spille fotball i mitt hode. Når vi er gode er det underholdene fotball og vi virker som vi kan angripe lag på alle måter; gjennom midten, langs kantene, i bakrom, mot etablert forsvar og overganger. Så må vi bli mye mer stabile og utvikle alt videre, da kreves det at treneren får tid. Sogndal kampen var utrolig spesiell og irriterende, vi spiller til tider flott og skapende fotball, men mister ballen på vei fremover og klarer aldri å finne ut av balansen og hvordan vi skulle gardere oss mot kontringer. Dekning, typer og kvalitet på midtbanen har vært savnet, slik Dia beskrives høres det ut som de sportslige i klubben ser akkurat det samme og handlet deretter. Skal prøve å ikke ha for store forventninger til han, men håper på et treff på et stortalent igjen, som de fant i Gift. 352 formasjonen har fått mye kritikk, er til dels enig, men synes spesielt Sturla har vist positiv utvikling igjen i det siste og har veldig solide (3+8!) målpoeng å vise til. Hadde forventet mer av Wernersson. Kassi virker som forsvinner og da håper jeg det kommer inn hvertfall 1 spiller til, enten en offensiv midtbanetype eller angrepspiller, for å ha flere strenger en Gift å spille på lengst frem. Det er farlig å si at «denne troppen er god nok, vær så god, rykk opp», det bør ikke være noe mål å prøve å rykke opp med knappest mulig margin. Stallen som settes 31.8 bør være sterkere enn stallen vi hadde da vi gikk inn i august. Det skaper sunn konkurranse og forhåpentligvis et opprykk i enden av sesongen.
  4. Tidligere guttespiller i Stabæk August Frobenius på vei til Start, skulle ønske han heller var på vei hit.
  5. Jeppe Moe har aldri vært blant Eliteseriens beste venstrebacker. Azemi var ikke mer enn brukbar i Obos sist han var der. Det trengs selvfølgelig påfyll av kvalitet her for at dette laget skal være klare opprykksfavoritter. Samtidig nytter det aldri å se spiller for spiller og sammenlikne med andre lag, så enkelt er det ikke..
  6. Skytte spilte en grei kamp i går (så lenge han holdt), samme gjorde Pedersen etter min mening. Han tilfører laget andre ting enn vi har i hos de andre midtbane spillerene. Fysikk, ro og pasningskvalitet. Han passer bedre dypere i banen enn bak spissen som Janne prøvde. Mer skeptisk til at vi ikke la om til 433/451 tidligere, da det var åpenbart at Viking fikk spille opp i mellomrommet alt for ofte som skapte store problemer for oss. Dette kunne vært justert før 1-2 scoringen, det var nære på en del ganger før det smalt.
  7. Første omg mot Vif er hittil det beste han har levert, jeg vil gi han litt mer tid før jeg bedømmer han.
  8. Moro, han spiller sentralt på midtbanen
  9. Synes vi viser tegn til å holde bedre i ballen og mye bedre rytme i tempo i kontringene våre enn tidligere. Dette må det bygges videre på. Defensivt sliter vi stort med spesielt Friday og innlegg spesielt fra deres høyreside, så vi har mye å gå på defensivt. Hele bakre 4 sliter, og spesielt Moe har vel knapt nok en positiv involvering gjennom hele kampen og havner på mellomdistanse konsekvent. Vi trenger mer tid og noen forsterkninger men håper vi ser mer fremgang neste kamp
  10. Helt enig, merkelig nesten at det kan skje med såpass rutinerte ledere på plass i flere ledd. Helt uakseptabelt at slike ting kan skje, håper Kjønø med flere strammer opp det asap og sender ut de som ikke tar det til seg med en eneste gang. Respektløst ovenfor supportere, sponsorer og alle som bryr seg om klubben.
  11. Uwe Røsler er et laaangt steg bort fra Stabæk fotballen de fleste etterlyser
  12. Har tenkt samme tanke, så spørs det om det vil holde med disse to nærmest uprøvde på ES nivå..
  13. Nok nå. Janne får ikke nok ut av dette laget som også trenger et par forsterkninger. Heller lite å spore av offensivt mønster, og vi er alt for enkle å score på. Janne er en hedersmann, men nå bør styret agere dessverre.
  14. Tenker det kan løses parallelt..
  15. Ja, både Kornelius og Oliver. Et aldershopp ned så er Nusa og Schie slike typer også. Moussa var en god kontringsspiller og en vrien spiller å håndtere for motstanderen, men som andre har påpekt elendig sluttprodukt og frustrerende å se på. Uenig at Jönsson og han skal være noen spesielt god match. Synes vi er tynne på kantene, men håper noe annet enn Njie inn. Ikke noen unggutt og tvilsomt at han plutselig skal forbedre sluttproduktet mye.
×
×
  • Opprett ny...