Jump to content

Blaakjempe

Bruker
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blaakjempe last won the day on August 10 2018

Blaakjempe had the most liked content!

Community Reputation

483

About Blaakjempe

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

658 profile views
 1. Må innrømme jeg er litt usikker på denne. Det har ikke vært vellykket så langt å hente «hjem» Lumanza, forskjellen er at vi har hatt med DIO en stund og trenerne har bedre grunnlag for å vurdere fysisk form og nåværende kvaliteter. Vi kan ikke forvente Dio like overlegen som da han var her sist gang. Har sett noen treninger i høst, virket helt ok, skilte seg ikke spesielt ut, men var vel samtidig i en opptreningsfase. Som skrevet, tror ikke vi kan forvente Dio like god som sist. Spørsmålet er egentlig heller om han er den beste spissen vi kan klare å få tak i pt, og det kan det jo være han er.
 2. Ikke overraskende, rart ingen eksperter har linket han til Glimt som er ute etter en høyrekant.
 3. Helt enig. Kan legge til en viktig grunn til, at gummigranulat er/blir forbudt i EU i bruk på kunstgressbaner og det er enda ikke funnet et tilfredsstillende alternativ til dette.
 4. Om Brann legger kunstgress, så forsvinner kanskje det mest åpenbare alternativet for Helland i Norge. Jeg har vært positiv til han tidligere av grunner som allerede er nevnt her, spørsmålet går selvfølgelig på lønn og skadehistorikk. Om det er realistisk er vanskelig å si, men han er uten tvil en av Eliteseriens klart største profiler noe som hadde hatt en veldig stor verdi for oss.
 5. Jeg er enig i at det er mye mer sammensatt enn bare spissene som er problemet. Vi sliter med å finne riktig konstellasjon på midten og typene er relativt like (samme styrket og svakheter). Antonsson gjør ofte en god jobb, bra i oppspillsfasen, bevegelig og starter ofte på bakrommsløp. Altfor ofte blir ikke den pasningen spilt. Vi kommer til noen sjanser men ikke nok og hvertfall ikke nok klare sjanser, en spiss som scorer på 1 av 3 klare sjanser er veldig bra. Når var sist Antonsson hadde 3 klare sjanser ila en kamp? Han bør absolutt ha puttet noe hittil men han bør bli satt opp oftere siden h
 6. Synes det blir feil å se på det så statistisk, selvom det sikkert kan være gøy gir det ikke noe svar Antonsson viser kvalitet i flere situasjoner og er i en annen klasse en de andre spissene vi har. Han starter mye, bra og riktige løp men spesielt sist mot Viking men midtbanespillerne våre fikk ikke opp blikket og valgte heller skudd, dribling eller tversoverpasninger. Han er en typisk bakromsspiss og trenger derfor noen som prøver å stikke han igjennom. Tror kanskje han passer bedre med en makker på topp evt så må spesielt de sentrale hos oss se mye mer etter han og gjennombruddspasninger. S
 7. Fornuftig bytte. Maatsen lykkes ikke med en eneste innvolvering, skjønner ikke hvorfor han får spille. Kinoshita har fart, fysikk og kontringsstyrke som kunne passet på slutten av kampen. Burde naturligvis satt sjansen sin. Men det var ikke høyresiden vår som sleit på slutten, det var etter dobbeltbytte på venstresiden.. Fin læring for de selvfølgelig. Hadde håpet Kassi kom inn, men slik kampbildet så ut da Kinoshita ble satt inn, virket det fornuftig.
 8. Gårsdagen var en bunnotering, men kommer ikke helt ut av løse luften, ei heller fordi Hanche er på vei vekk. Siste to kampene mot Odd og start var også svake i store deler av kampen og særlig spesielt starten av kampene. I går ble vi straffet knallhardt. Trenerteamet og mange hadde nok trodd at Hanche greit kunne erstattes av Solheim inn og Øverås på back og derfor ikke har en erstatter klar når Hanche drar er sånn sett naturlig. Jonassen og Øverås ble hentet inn billig for dekning til en spesiell sesong der økonomien var ekstremt usikker og i tillegg (begrunnet) frykt for slitasje pga tett ka
 9. Som nevnt over er det vel en del folk som har lånt penger til klubben for å holde den flytende i tunge tider, som nå velfjortjent får tilbake noe av det.
 10. Se på bevegelsene til Botheim og Koske i boksen under Hugo sitt mål - meget bra!
 11. Botheim er ikke en spesielt rask spiller og ikke enig at det er så viktig med hurtighet helt der fremme så lenge vi har fart på kanter og rundt. Botheim er mer en møtende spiss/oppspillspunkt som evner å spille igjennom andre og samtidig kan score mål selv. Sterk i kroppen, bra teknisk og fotballsmart. I tillegg har han personlighet og karakter på og utenfor banen, nærmest lokal gutt som har profil potensiale. Har lenge håpet på han i blått og har både tro og forventninger til han. Håper han leverer bra men ikke for bra, så han ikke blir for dyr/ettertraktet etter sesongen. ?
 12. En annen ting er jo at dagens gummigranulat blir forbudt i EU og pt er det ingen erstatning som er god nok. Synd å legge kunstgress til et par milll for så å måtte fjerne det. Når det er sagt er jeg redd regnestykket på den nye stadion ikke går opp om man skulle få for gress. Om det fortsatt er teoretisk mulig - gå for gress!
 13. Vi brukte mye ressurser på å prøve og hente Botheim før han gikk til RBK. Håper vi kan få tak på han denne gangen. Tror han kan passe bra inn i spillestilen vår. Kjøp eller lån med opsjon på kjøp, vi trenger ikke å utvikle flere spillere for RBK. Om vi fikk til det så vil det også nå være fornuftig med en litt mer langsiktig signering, de fleste andre vi har hentet nå er på kortere avtaler, mens Botheim kan forhåpentligvis levere i år og samtidig utvikle seg til å bli bedre og bedre i årene som kommer.
 14. Ikke uenig dette. Vi trenger en spiller med fart, som kan true bakrom og gjerne score noen mål og Maatsen kan se ut som en slik type. Så er det dette med fotballform og hvilket toppnivå han har inne. Litt vanskelig å sammenlikne også direkte nivået med Junker og Ola, tipper de også hadde fått sjansen i Aya Napa CV'en til Maatsen er ikke imponerende, en spiller som har fartet rundt MYE og om Transfermarkt har rett så har han aldri blitt betalt en overgangssum for, kun free transfers, som heller ikke er noe godt tegn hvertfall.
×
×
 • Create New...