Gå til innhold

Dennis Iliohans leggskinn

FairFans
  • Innholdsteller

    780
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

33

Om Dennis Iliohans leggskinn

  • Bursdag 05. des. 1978

Profile Information

  • Location
    St.Hanshaugen

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

1 512 profilvisninger
  1. Nå er det vel nettopp fordi klubben ikke tar regningen her at foreldregruppen tar dette initiativet. Et initiativ jeg synes er godt, og som skaper en bedre ramme rundt kampene til våre lovende akademilag både på gutte- og jentesiden. Vi skal huske på at klubben er mer enn bare et a-lag, og et enkelt tribuneanlegg skaper bedre rammer rundt kampene og forhåpentligvis flere på kamp.
  2. Jeg har et dobbeltrom på Clarion Hotel Ernst fra lørdag til søndag som jeg ikke får brukt eller avbestilt. Send PM om du er interessert, så blir vi enige om en god pris.
  3. Etter det jeg kan lese utenfor betalingsmuren til Budstikka har Holmen valgt å inngå samarbeid med Vålerenga. Det geografisk mest naturlige er selvfølgelig at alle klubber i Asker og Bærum samarbeider med Stabæk, men et slikt samarbeid må gi nytte for begge parter. - Er det et mål i seg selv å ha formelle samarbeidsavtaler med klubbene i lokalmiljøet? - Hvis ja, hva kan VIF tilby som ikke Stabæk kan? - Hvilke klubber har vi slike avtaler med i dag? - Chr..?
  4. Ja, riktig avgjørelse. Han vinket på en annen spiller som ikke var i nærheten av duellen.
  5. JAAAA! Scoring på corner, hva i all verden skjer?!?
  6. Synes ikke dette er overraskende i det hele tatt - Viking har historisk sett svært dårlig appell hos oss (hos alle østlandsklubbene for den saks skyld), og vår poengfangst før denne kampen bidro vel ikke all verden den heller. Er redd det ikke blir særlig flere på Tromsø-kampen heller, uavhengig av resultat i Bergen. Bærumsfolk går ikke mann av huse kl. 1530 på en lørdag i mai mot en usexy motstander.
  7. Herlig lesning! Budstikka imponerer i langt mindre grad - et juletre på E16 er en større sak enn rekordlaget som sjokkerer fotball-Norge.. I 2015 må det være lov å forvente intervjuer, kommentarer og generelt bedre dekning på nett to timer etter at kampen er avblåst. Skal vi fylle stadion og få enda mer engasjement rundt laget kan og bør lokalavisen spille en langt større rolle.
  8. Han kjenner jeg godt. Fin type som dessverre har slitt mye med skader det siste året. Skadefri holder han godt tippeliganivå, og var til tider meget god som kantspiller i 2011-2012, og var også innom U21-landslaget. Kan også spille spiss, men ankepunktet der er at han ikke har scoret nok. Han er oppvokst på Østlandet, så det er ikke umulig at han er klar for å flytte tilbake.
  9. Mens vi venter på en stadionrevolusjon på Nadderud; var det slik at vi spilte på dispensasjon i 2012, eller husker jeg feil? Og hva må i så fall utbedres før neste sesong for å møte NøFFs krav?
  10. Kassi er etter min mening også i denne kategorien.
  11. Basert på det vi gjør bakover på banen i dag begriper jeg ikke denne påstanden. Jeg er stygt redd for at de to poengene vi tapte i dag blir fatale i opprykkskampen. Pessimister blir sjelden skuffa..
  12. Herregud.. Utilgivelig passivitet bakover. De to målene våre er på høyt tippeliganivå, men forsvarsspillet vårt er 2.div-klasse.
×
×
  • Opprett ny...