Jump to content

Dennis Iliohans leggskinn

FairFans
 • Posts

  776
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dennis Iliohans leggskinn

 1. Etter det jeg kan lese utenfor betalingsmuren til Budstikka har Holmen valgt å inngå samarbeid med Vålerenga. Det geografisk mest naturlige er selvfølgelig at alle klubber i Asker og Bærum samarbeider med Stabæk, men et slikt samarbeid må gi nytte for begge parter. - Er det et mål i seg selv å ha formelle samarbeidsavtaler med klubbene i lokalmiljøet? - Hvis ja, hva kan VIF tilby som ikke Stabæk kan? - Hvilke klubber har vi slike avtaler med i dag? - Chr..?
 2. Ja, riktig avgjørelse. Han vinket på en annen spiller som ikke var i nærheten av duellen.
 3. JAAAA! Scoring på corner, hva i all verden skjer?!?
 4. Synes ikke dette er overraskende i det hele tatt - Viking har historisk sett svært dårlig appell hos oss (hos alle østlandsklubbene for den saks skyld), og vår poengfangst før denne kampen bidro vel ikke all verden den heller. Er redd det ikke blir særlig flere på Tromsø-kampen heller, uavhengig av resultat i Bergen. Bærumsfolk går ikke mann av huse kl. 1530 på en lørdag i mai mot en usexy motstander.
 5. Herlig lesning! Budstikka imponerer i langt mindre grad - et juletre på E16 er en større sak enn rekordlaget som sjokkerer fotball-Norge.. I 2015 må det være lov å forvente intervjuer, kommentarer og generelt bedre dekning på nett to timer etter at kampen er avblåst. Skal vi fylle stadion og få enda mer engasjement rundt laget kan og bør lokalavisen spille en langt større rolle.
 6. Han kjenner jeg godt. Fin type som dessverre har slitt mye med skader det siste året. Skadefri holder han godt tippeliganivå, og var til tider meget god som kantspiller i 2011-2012, og var også innom U21-landslaget. Kan også spille spiss, men ankepunktet der er at han ikke har scoret nok. Han er oppvokst på Østlandet, så det er ikke umulig at han er klar for å flytte tilbake.
 7. Mens vi venter på en stadionrevolusjon på Nadderud; var det slik at vi spilte på dispensasjon i 2012, eller husker jeg feil? Og hva må i så fall utbedres før neste sesong for å møte NøFFs krav?
 8. Kassi er etter min mening også i denne kategorien.
 9. Basert på det vi gjør bakover på banen i dag begriper jeg ikke denne påstanden. Jeg er stygt redd for at de to poengene vi tapte i dag blir fatale i opprykkskampen. Pessimister blir sjelden skuffa..
 10. Herregud.. Utilgivelig passivitet bakover. De to målene våre er på høyt tippeliganivå, men forsvarsspillet vårt er 2.div-klasse.
 11. Bokmålsordboka: programhelt person som står oppført som deltaker (i idrett, underholdning o a), men som ikke møter opp
 12. Mulig Albertsen starter, men det kan også bli Omholt-Jensen, han er jo også keeper.
 13. Ufattelig trist, tragisk og så uendelig meningsløst. En flott ung mann er borte så alt for tidlig. Hvil i fred, Tor Marius
 14. Ikke snakk om! Han kommer aldri ut av skyggen til faren sin og har ikke det som skal til mentalt for å takle presset ved å være eliteserietrener..
 15. Håvard/Geirti eller andre statistikk-nerds: Hvor mange ganger har motstanderen scoret først mot oss i år? Det må være klubbrekord i Tippeligaen?
 16. Det kan selvfølgelig være enkelte lovende spillere i Karanba, men vi må ikke overvurdere disse gutta bare fordi de er brasilianere og har vunnet noen turneringer her i norden. Vårt eget juniorlag står ikke noe tilbake for dette laget. Karanba er først og fremst et sosialt prosjekt, og selv om fotball står sentralt i prosjektet er det ingen ting som tilsier at disse gutta skal bli store fotballspillere. Om de holder seg unna trøbbel og får anstendige liv har man oppnådd mye. I tillegg har man selvfølgelig dette med kultur, språk, spillestil osv, det er ingen automatikk i at disse gutta får ut potensialet sitt i Norge.
 17. Om han har vært så anonym/dårlig på trening som rapportene vil ha det til trenger vi han ikke, uavhengig av lønn. Man kan jo ikke signere spillere på navn og gamle meritter, og den økonomiske situasjonen krever at vi er enda mer treffsikre på de få signeringene vi kan ta oss råd til. Tror litt tålmodighet er nøkkelen her..
 18. Jeg så vår gamle venn Christian Michelsen og hans Kristiansund bli rundspilt av Bærum i dag, og spissen Rozhat Shaswari scoret to av målene og la opp til det tredje. Han er litt veik, men meget god en mot en, brukbar fart og spilleforståelse. Tror ikke han hadde gjort seg bort på høyere nivå, og i stedet for at Tromsø snapper han opp bør vi på banen, spesielt om Veigar forsvinner. Spennende, ung og lokal spiller, og ikke minst billig.
 19. Ungdomsproff i Twente, var i Vif før han dro til Nederland. Regner med at han bare er hjemme på ferie.
 20. Vil dette si at Herman Stengel blir værende i Stabæk? Skulle ikke han dra til Man City? Ser ut til at vi får beholde ham en stund til Det gjør vi jo uansett, han kan jo ikke gå før han fyller 16 i august. Spørsmålet blir jo hva som skjer da..
 21. Når det gjelder juniorstallen (G19) for 2011 så vil jeg legge ut den løpet av romjulen. Der vil det komme fram om blant annet Stengel er med videre. Lennartsson er opptatt av talentarbeidet så jeg regner med at midlene rundt juniorlagene vil fortsette etter samme prosent i forhold til klubbens totale økonomi. Noe lavere vil det være, men det gjelder klubben totalt. Jeg har som vanlig stor tro på de spillerne som som finnes i juniorelite-systemet vårt og regner med at flere banker på døra inn til a-laget Kommer det info snart, Jonas?
×
×
 • Create New...