Jump to content

Posse

Styret
 • Posts

  11,494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  400

Posse last won the day on December 1

Posse had the most liked content!

Reputation

19,339

2 Followers

Profile Information

 • Location
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

4,833 profile views
 1. Vi ba dem jo heller ikke om å lytte på lydfila. Vi ba dem spørre spilleren om hva han hadde hørt, og de fikk en videofil med tidskode for å hjelpe dem med å tidfeste ting. Min beste gjetning er at de har gjort absolutt ingenting fordi de tenkte at denne saken i hvert fall ikke var et problem for dem. Og så ble kanskje torsdagen ødelagt da.
 2. Han har i hvert fall lært å gå i forsvarsposisjon
 3. Vi får satse på at gjennomgangen vår er såpass grundig at det er den som blir stående igjen i historien
 4. Nei, men det var noen som sa det til oss, og vi har lagt alle kort på bordet hele veien. Det har også vært viktig at lydteknikerne har gjort absolutt all filtrering og graving i lyden, jeg har kun lyttet på det de sendte tilbake. Det skal så langt det går være sikkerhet om at hver stein er snudd og at vi ikke har påvirket noe.
 5. https://www.nettavisen.no/sport/stabak-supporterne-har-gjort-egne-analyser-ingenting-underbygger-rasismeanklager-mot-brice-wembangomo/s/5-95-1489988 Daglig leder i Glimt mener det ikke er noen grunn til å betvile at det har skjedd. Her er man solid bevisbyrde tydeligvis.
 6. Avisa Nordland igjen, Glimts daglige leder fyrer løs (og får svar): https://www.an.no/glimt-sjef-fyrer-los-etter-rasismesak-jeg-er-ganske-kokforbanna/s/5-4-1870500
 7. NRK: https://www.nrk.no/sport/sportsnyheter-1.14660227#1.16659074.1.16659074
 8. Dagbladet: https://www.dagbladet.no/sport/slakter-bodoglimt/80598568
 9. Da avslutter vi en 3,5 uker lang etterforskning og har lagt ut en ganske grundig gjennomgang. https://www.stabaek.no/rasismeanklagen/ Rasismesaken-komprimert.mp4 TL;DR Lydsporene er analysert av 2 ulike lydteknikere. Det er ikke funnet spor av noe Wembangomo var "helt sikker" på at han "hørte klart og tydelig", men vi klarer å høre mye annet (som ikke er rasistisk). Ingen flere vitner har meldt at de har hørt noe som helst. Glimt og Wembangomo har hele veien nektet å svare oss på spørsmål om hva som ble sagt og når, vi har purret 4 ganger siden mandag etter kampen. Heller ikke da vi minnet om at det er en anklaget part som har lyst til å bli ferdige med saken svarte de. Glimt forsvarte seg selv offentlig i sin egen rasismesak kun 2 dager før kampen mot Stabæk. Så fyrte de av en grov anklage mot oss, forlangte reaksjoner og utestengelser og lot oss i stikken. Et hundretalls supportere, mange av dem mindreårige, ble kringkastet på TV og i avisene under anklager om rasisme. Alt tyder på at de er helt uskyldige. Samlet sett er de antakelig eksponert for flere hundre tusen. Det var nok ikke hyggelig å komme hjem etter den kampen. Vi tok rasisme på største alvor og gjorde alt vi kunne for å komme til bunns i saken, det vil vi også gjøre om en situasjon oppstår igjen. Jeg personlig er bedrøvet over hvordan saken har utviklet seg, og hvor mye den potensielt kan ødelegge for alle som ikke blir trodd når de utsettes for rasisme og diskriminering. Det er rett og slett uforståelig at Glimt ikke har vært interessert i å underbygge anklagene sine.
 10. Det kommer en artikkel fra oss ca kl 11:00 (jeg ville gi pressen litt tid i forkant til å sette seg inn i innholdet). Avisa Nordland har allerede publisert en del av det. https://www.an.no/stabak-supporterne-har-gjort-egne-analyser-ingenting-underbygger-rasismeanklager/s/5-4-1870412
 11. Ja, ganske sjukt at noen får seg til å gjøre det der. Selv om man ikke liker VAR. Var nok en fortjent utestengelse. Vi tar uansett en runde internt for å passe på at det ikke blir overtenning i siste serierunde selv om det er dramatisk. Det har også vært en dialog med alle supporterlederne gjennom dagen i dag.
 12. Jeg tok den bort akkurat i den mailen 😄 Det kommer en lengre artikkel om en annen sak i morgen, skal vurdere å få det med da!
 13. Temmelig klar seier til Isak her. Kvinnelagets viktigste spiller vil bli kunngjort på årsfesten, neste gang alle samles. Vi var rett og slett så bundet opp i Enga away og rasismeanklager at vi ikke fikk til utdeling på deres siste hjemmekamp. i VAR-avstemmingen er dette resultatet:
 14. Litt kaotiske tilstander ja! Vi får være glad det gikk bra med alle sammen. Vanskelig å ikke slippe seg løs når det blir så dramatisk. VID-20231127-WA0002.mp4
 15. Herre min hatt. For en utladning. Bakenga som sier BDSM med oss er bedre enn å ligge med kona. Vet ikke hvem som runka ham på scoringa, men det er visst minst 100 mistenkte. Det går ikke an å gjøre det mer spennende! Alle til Haugesund! Bøter og slikt tar vi senere, nå må jeg legge meg på badegulvet. Har skrudd på undervarmen
×
×
 • Create New...