Jump to content

Posse

Styret
 • Posts

  11,240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  355

Posse last won the day on January 22

Posse had the most liked content!

Reputation

15,735

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

3,513 profile views
 1. Jeg skal bare ta Petter W litt i forsvar her; han er engasjert og går langt utover det gjennomsnittlige styremedlemmer vanligvis gjør meg bekjent. Han holder kontakten med spillerne og er med på å få folk til å føle tilhørighet. Jeg tok ikke kommentaren om at det holder nå personlig, jeg vil heller at det bobler over av følelser enn at alt skal være så jævla tørt og grått. Dessuten er det ikke han alene som skal trenge å svare for at vi får vite så lite om evalueringen.
 2. DL i Ranheim bekrefter på Twitter at det var enighet om å gjøre det slik. Da skjønner jeg ikke helt hvordan 10 klubbledere kan gå ut og si at de ikke vil ha det slik. Det høres litt two face ut.
 3. Spesiell kommentar, selv om jeg personlig har sansen for Petter. Han er blaa og engasjert. Jeg spurte Jon og Espen eksplisitt om konkret fremgang i starten av uka, og dette var det vi fikk. Det er mulig Petter ikke visste at vi har prøvd å få oppdateringer på bakrommet i forkant. Det er uansett altfor tynt, og jeg vet generelt ingenting om innholdet i evalueringen. Jeg er også bekymret for at det innledes med at man ikke skal finne syndebukker. Neivel, men vi må jo vite hva som har gått galt når vi rykker ned! Hele ordlyden var, som jeg også svarte til klubben, tørrere enn fotballforbundets wienerbrød. Vi MÅ ha mer engasjement utad når det handler om så viktige ting som hvilken divisjon vi spiller i. Det handler jo om hvorvidt vi klarer å overleve økonomisk eller ikke. Ny stadion eller ikke. Fans på kamp eller ikke.
 4. Fordelen med champagne i kiosken er at man kan bli både full og ha full tillit
 5. Årsmøtet kan uansett holdes uten klubben. Vi må ta en ny runde på om det er noe poeng i å ha dem der for spørsmål etterpå.
 6. Jeg synes også det kommer altfor lite info. Klubben fikk spørsmål for et par dager siden om hva som skjer. Om det finnes noen oppdateringer på evalueringen. At det er frustrerende å se at det er 11 personer ut av laget og trenerapparatet, og ingen inn. Og at det er fryktelig vanskelig å selge engasjement for noe som ligner en ribbet utgave av nedrykkslaget i fjor. Vi har ikke fått svar på noen av disse spørsmålene ennå.
 7. Det er uhyre vanskelig å selge noe vi ikke aner hva er, dessverre. Ingen signeringer, ingen endringer og vi venter fortsatt på en evaluering. "Kjøp sesongkort til klubben som evaluerer fjoråret fortsatt og der sportsdirektøren ikke er bekymret!" Jeg har solgt inn Stabæk i alle former gjennom 13 år i styret, men denne uferdige utgaven vi har nå er altså noe av det vanskeligste å selge. Jeg er åpen for alle forslag.
 8. Meget godt innlegg @@ringo, jeg håper du blir involvert i evalueringen.
 9. Jeg tror det er veldig fint om medlemmene kan stille direkte spørsmål i et lukket rom framfor at det skal sendes mail hit og dit hver dag og skrives opp og ned på forumet med frustrasjon og ubesvarte spørsmål. Det er mye man kan få svar på om man spør. Jeg ønsker dette fordi jeg har sett gang på gang at folk krever handling (både her og i NSA) og er skikkelig på krigsstien, men uteblir fra alle muligheter til å faktisk rekke opp hånda og si noe selv når de får sjansen. Det er mye mer behagelig at jeg gjør jobben, underholder litt i manesjen mens de spiser popcorn og kommer tilbake med kinderegg. Så siden jeg ikke tar gjenvalg trenger vi at folk trår frem og spør om det de lurer på når de får muligheten, face to face og på hjemmebane på Blaa.
 10. På vårt årsmøte torsdag 10. februar på Onkel Blaa vil det komme folk fra klubbstyret og administrasjonen. Sånn hvis noen har spørsmål de ønsker svar på, @nichb @ringo (som ikke lar meg tagge ham)
 11. Samarbeidet mellom AS og klubbstyret er det litt vanskelig å få et inntrykk av gjennom å bare være på et møte. De vil jo antakelig uansett si at det går bra til oss. Evalueringen er mer 1-1 og der kan det avdekkes om det er noe som ikke fungerer så bra. Så skal vi uansett ha i bakhodet at AS-styret også er supportere, som gjør mye jobb på fritiden for Stabæk. Det inkluderer å holde kontakten med spillere vi har i utlendighet og gjerne vil ha hjem.
 12. Husk at de to temaene du nevner har vært litt mer ja/nei enn situasjonen klubben står i. Åpent brev var hard linje. Det er ikke om å gjøre å gjøre referatet til det samme. Nå har klubben fått tydelige tilbakemeldinger på veldig mange områder, og så skal det følges opp jevnlig.
 13. Jeg skrev det meste av referatet.
 14. Jon Tunold fra admin Peer Christensen fra klubb-AS Anders Berg-Jacobsen, styreleder klubb-AS Petter Wulff fra klubb-AS Oddbjørn fra medieavdelingen Espen Moe, styreleder klubb var med på teams Meg fra oss Mathias SP fra oss Potter fra oss Anders C Mortimer fra oss Marius fra oss Ashkan fra oss Sven Erik Lund fra oss Mikki fra oss Gunnar W fra oss Petter Westlye, forelder i barneidretten og nabo på Nadderud
×
×
 • Create New...