Jump to content

Posse

Styret
 • Posts

  11,176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  346

Posse last won the day on September 24

Posse had the most liked content!

Reputation

14,915

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

3,167 profile views
 1. Men kanskje jobbet han seg god i forkant av å være i sterk konkurranse?
 2. Jeg tror vi kanskje hadde slått dem i paintball, der er vi i hvert fall i kampform
 3. Jeg tror ikke Geirti mente at andre faker engasjement. Det er det samme som når klubben ber SS mobilisere til trening kl 10:15 på en fredag og skrive motiverende nyhetsbrev, pushe billetter osv, når jeg og mange andre føler ting er jævla svart og deprimerende. Det er vanskelig å egentlig finne på en grunn til å smile eller fremstå motiverende for andre, selv om det er "jobben" vår. Det største problemet i den sammenheng mener jeg er at det er så lenge siden vi jevnlig kunne pakke en solid gjeng på i hvert fall 100 syngende, på pub, buss og under tak på stadion. Det er enorm forskjell på 30 og 100. Da føler vi i hvert fall på et sterkt fellesskap når det går til helvete på banen. Dessverre ble engasjementet mot enga drept av elendig opptreden på banen i 2. omgang. Nå har vi hatt halvannet år der alt handler om å begrense felleskap og heller bygge avstand og restriksjoner. Slik Stabæk er nå får vi en mye brattere vei tilbake enn en del andre klubber som Viking og LSK, som har god stemning, masse liv rundt klubben og dermed godt oppmøte på sine kamper. Nå har vi følgende kamper: 22.09.2021 kl 18:00 Strømsgodset - Stabæk (NM) 26.09.2021 kl 18:00 Sandefjord - Stabæk 29.09.2021 kl 19:00 Stabæk - Strømsgodset 03.10.2021 kl 18:00 Stabæk - Bodø Glimt Med litt ekstra trykk i Drammen på onsdag kan vi kanskje få en bra opplevelse med akustikk og skikkelig tribune. Bra om vi vinner selv om serien er viktigst. Da vil vi kanskje få 20-30 ekstra reisende til Sandefjord, og om vi ikke blir overkjørt sportslig der har vi to ekstremt viktige hjemmekamper der vi forhåpentligvis ikke er i undertall på tribunen.
 4. Vi er passert av nachspielgjengen. Vi klarer såvidt å stille med 30 stakkars sjeler på "ståfeltet" som må lide seg igjennom to timer i regnet med et lag som "skal spille seg gode utover høsten". Jeg kjenner jeg mangler steder å få utløp for denne frustrasjonen. Og som Kenneth nevner, det var allerede veldig vanskelig å holde på et engasjement under pandemien. Vi er fortsatt langt unna å kunne fungere som en skikkelig supporterklubb, med noen hederlige unntak på bortebane. Laget vårt er enda lenger unna å fungere som fotballag. Vi kommer til å rykke ned og ingen kommer til å savne oss - eller huske at vi var med. I 2012 slo vi faktisk Enga og LSK, og vi engasjerte selv om vi rykka ned. Nå er det bare jævlig hele veien. Det kommer møtende tog fra begge sider av tunnelen, og vi står i midten og snakker om det fine akademiet.
 5. Dette bekymrer meg litt. Det virker som om løsningen ofte skal være å hive rundt på seriesystemet, fylle på med kamper og gjøre sesongen enda lenger. Hva med alle som skal følge med på dette, ansatte, frivillige og supportere?
 6. Dette medfører at Stabæk Support må stifte AS, føre et ekstra sett med regnskap, levere terminer osv. Og vi vil uansett ikke kunne garantere at kommunen godkjenner søknaden, selv klubben hadde litt stress med å få det til. Dette er ikke som å knipse med fingrene.
 7. Det er litt komplisert med fyrverkerisalg siden man må være en bedrift med fast utsalgssted av et eller annet slag ellers gjennom året. At innsamlinger og dugnadspenger blir håndtert ryddig tror jeg er i alles interesse, derfor purra vi litt på hva som skulle skje med tierne da klubben plutselig gikk i pluss. Vi vil jo helst at ekstratjenester eller bidrag skal gå til noe vi kan glede oss over fra tribuneplass.
 8. Ulempen med russ er at veldig mange reiser videre ut for å studere med en gang etterpå. Vi trenger barneskolene. Blaa dag rundt omkring og hele felt med kids på klassetur til Stabækkamp
 9. Du har alltid vært god til å legge ord i munnen på andre, kanskje fellesskapet er best tjent med at du ikke tolker folk i verste hensikt?
 10. Om dette er nivået vårt; Såvidt slå 3. div lag Gjøre 5 bytter, Follo trenger ingen - og de har ikke spilt fotball siden 2019 4 kontringer imot, skudd i stolpen og fullstendig kaos på slutten så vi nesten ryker da er jeg ærlig talt i tvil om vi burde delta i to turneringer. Vi må sette inn alt vi har for å redde kvalik i år. Da kan vi ikke slite ut 32 bein mot 3. divisjonsspillere som orker mer enn oss.
 11. Jeg håper du ikke behandler venner og familie på samme måte som medsupportere på forumet
 12. Folk generelt har blitt slappe på hopping. Vi var fantastiske på dette i 2008 og et par påfølgende år. Det begynner med hver enkelt, det er for enkelt å sluntre unna. Se her fra 4:28.
 13. Det vil i så fall være første gang jeg ser en fordel med Viken
 14. Jeg prøver å unngå å kritisere spillere for mye, men det straffesparket der er så ræva at det burde være klausuler som umiddelbart ga klubben mulighet til å si opp kontrakten. Etter en EM-finale der man ser at tripping og annet kødd bare roter det til. Altså. Pasning midt på keeper. Det er verre enn å skyte over. Det koster oss antakelig 3 poeng. Nå ligger vi helt sist. Jeg mister det altså. Han kan sitte på benken resten av kontrakten. Benken ved nedlagte Egne Hjem t-banestasjon.
×
×
 • Create New...