Jump to content

Posse

Styret
 • Posts

  11,292
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  363

Posse last won the day on May 17

Posse had the most liked content!

Reputation

16,330

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

3,812 profile views
 1. Da kan du med god samvittighet melde deg på neste boblebadkonkurranse 🙂
 2. Kan jeg ta med en venn som ikke er medlem?
 3. Jeg tenkte det var lenker, men men. Det er sikkert fornuftig å henvise til NIFs lov, da er man jo alltid på riktig side.
 4. Jeg finner ikke noe i innkallingen om hva den nye teksten skal være. For meg ville det kanskje vært naturlig å skrive dette i innkallingen så det ikke bare kommer på bordet rett før votering, det er i hvert fall slik vi har pleid å gjøre det i SS. Edit: jeg blir fortalt nå at endringen er at det henvises til NIFs lov. Jeg bare klarte ikke helt å se gammel tekst og forslag til ny tekst satt opp mot hverandre noe sted. Uansett, jeg tror den regelendringen er ganske udramatisk. Så må vi regne med at det over tid uansett blir noen utskiftninger her og der, og at klubben (som går foran alt) kanskje kommer best ut av at ikke en revolusjon presser fram utskiftninger raskere og mer dramatisk enn nødvendig. Jeg håper at SFAS presenterer en god løsning på pengene som ble tatt fra bredden, og at de har hatt gode diskusjoner om samarbeidsavtalen. Som et minstekrav dersom man beholder den bør den gjelde hele klubben, er mitt syn. Og jeg håper at folk i korridorene her og der demper inntrykket om at dette er supporterne mot "de som har vært så snille og låner klubben penger". Vi har vært veldig tydelige hele veien på hvilke spørsmål vi har, og hvorfor de er viktige. Bryderiet som følger er en konsekvens av at man ikke har tatt dette på alvor. I andre enden av dette håper jeg vi kommer ut med motiverte folk i ledelsen som kjenner på støtte fra hele grasrota, og at de som eventuelt trer av føler seg prissatt for innsatsen de har lagt ned og ikke presset ut. Mange har bidratt med sitt i beste hensikt, og det er utfordrende å holde roret i en fotballklubb.
 5. Når Toppserien får 35 millioner mer i mediepenger og SFK (angivelig) hadde underskudd på noen hundre tusen i fjor burde det være en nobrainer å innlemme dem i samarbeidsavtalen med SFAS i hvert fall.
 6. 9 påmeldte foreløpig. Trenger noen til!
 7. Holder vel at døra på bussen er åpen
 8. https://www.budstikka.no/fotball/se-stabaeks-cupkamp-mot-lyn-her/703495!/
 9. Vi vil evaluere forespørselen din, dette arbeidet er allerede påbegynt. Det tar dessverre lang tid å snu alle steinene når du legger inn så gode aksjer, både siden ingen har blitt enige om hvor mange ganger steinene skal snus og dessuten er vi usikker på om det er vi eller du som nå er innehaver av aksjene du la inn - og hvorvidt dette gjør DEG inhabil eller om vi må kaste styret. Mer informasjon kommer ved innkalling til superekstraordinært årsmøte i fyrverkericontaineren 31.12
 10. Den første delen av evalueringen er ferdig og ga 100% tillit til sport. Den kan vise seg å være feil. Den andre delen som omhandler administrasjon osv er også ferdig. Denne har vi ikke fått vite noe om i offentlige kanaler. Men de som vet, de vet. Og mitt syn er at det burde være åpenhet om den andre delen av evalueringen også, fordi det kommer til å komme ut uansett. Og da ser det veldig dumt ut om man har forsøkt å legge lokk på negative funn.
 11. Det er i hvert fall annerledes enn da administrasjonen sparket Ordinas uten å informere styret...
 12. Jeg kan være trener, for på $$-hettejakkene går det ikke an å putte henda i lomma
 13. Jeg regner med alle her tar champagnen av kjøl og kommer seg ut på joggetur i kveld. Det er ikke helt usannsynlig at det er vi som må spille neste år når vi starter OBOS med -5 millioner i budsjett og 12 minuspoeng
 14. Kan noen med artium og mellomfag i matematikk fortelle hvor mange prosent med tillit som er igjen av de 100% det ble snakket om i februar?
 15. Jeg tror ikke det i realiteten er mulig å være uenig heller...
×
×
 • Create New...