Jump to content

Posse

Styret
 • Posts

  11,291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  363

Everything posted by Posse

 1. Kan jeg ta med en venn som ikke er medlem?
 2. Jeg tenkte det var lenker, men men. Det er sikkert fornuftig å henvise til NIFs lov, da er man jo alltid på riktig side.
 3. Jeg finner ikke noe i innkallingen om hva den nye teksten skal være. For meg ville det kanskje vært naturlig å skrive dette i innkallingen så det ikke bare kommer på bordet rett før votering, det er i hvert fall slik vi har pleid å gjøre det i SS. Edit: jeg blir fortalt nå at endringen er at det henvises til NIFs lov. Jeg bare klarte ikke helt å se gammel tekst og forslag til ny tekst satt opp mot hverandre noe sted. Uansett, jeg tror den regelendringen er ganske udramatisk. Så må vi regne med at det over tid uansett blir noen utskiftninger her og der, og at klubben (som går foran alt) kanskje kommer best ut av at ikke en revolusjon presser fram utskiftninger raskere og mer dramatisk enn nødvendig. Jeg håper at SFAS presenterer en god løsning på pengene som ble tatt fra bredden, og at de har hatt gode diskusjoner om samarbeidsavtalen. Som et minstekrav dersom man beholder den bør den gjelde hele klubben, er mitt syn. Og jeg håper at folk i korridorene her og der demper inntrykket om at dette er supporterne mot "de som har vært så snille og låner klubben penger". Vi har vært veldig tydelige hele veien på hvilke spørsmål vi har, og hvorfor de er viktige. Bryderiet som følger er en konsekvens av at man ikke har tatt dette på alvor. I andre enden av dette håper jeg vi kommer ut med motiverte folk i ledelsen som kjenner på støtte fra hele grasrota, og at de som eventuelt trer av føler seg prissatt for innsatsen de har lagt ned og ikke presset ut. Mange har bidratt med sitt i beste hensikt, og det er utfordrende å holde roret i en fotballklubb.
 4. Når Toppserien får 35 millioner mer i mediepenger og SFK (angivelig) hadde underskudd på noen hundre tusen i fjor burde det være en nobrainer å innlemme dem i samarbeidsavtalen med SFAS i hvert fall.
 5. 9 påmeldte foreløpig. Trenger noen til!
 6. Holder vel at døra på bussen er åpen
 7. https://www.budstikka.no/fotball/se-stabaeks-cupkamp-mot-lyn-her/703495!/
 8. Vi vil evaluere forespørselen din, dette arbeidet er allerede påbegynt. Det tar dessverre lang tid å snu alle steinene når du legger inn så gode aksjer, både siden ingen har blitt enige om hvor mange ganger steinene skal snus og dessuten er vi usikker på om det er vi eller du som nå er innehaver av aksjene du la inn - og hvorvidt dette gjør DEG inhabil eller om vi må kaste styret. Mer informasjon kommer ved innkalling til superekstraordinært årsmøte i fyrverkericontaineren 31.12
 9. Den første delen av evalueringen er ferdig og ga 100% tillit til sport. Den kan vise seg å være feil. Den andre delen som omhandler administrasjon osv er også ferdig. Denne har vi ikke fått vite noe om i offentlige kanaler. Men de som vet, de vet. Og mitt syn er at det burde være åpenhet om den andre delen av evalueringen også, fordi det kommer til å komme ut uansett. Og da ser det veldig dumt ut om man har forsøkt å legge lokk på negative funn.
 10. Det er i hvert fall annerledes enn da administrasjonen sparket Ordinas uten å informere styret...
 11. Jeg kan være trener, for på $$-hettejakkene går det ikke an å putte henda i lomma
 12. Jeg regner med alle her tar champagnen av kjøl og kommer seg ut på joggetur i kveld. Det er ikke helt usannsynlig at det er vi som må spille neste år når vi starter OBOS med -5 millioner i budsjett og 12 minuspoeng
 13. Kan noen med artium og mellomfag i matematikk fortelle hvor mange prosent med tillit som er igjen av de 100% det ble snakket om i februar?
 14. Jeg tror ikke det i realiteten er mulig å være uenig heller...
 15. Mer utfyllende fra en av de andre som ga seg her: https://www.nitten.no/blogg/csiszar-trekker-seg-og-slar-alarm-kan-ikke-stille-meg-bak-noe-som-helst
 16. Posse

  Nadderud

  Hehe, jeg tenkte bare på det fordi jeg stusset første gang jeg så lysmastene lå nede, på skrå over tribunetaket og over gresset. Det er nok bare småfly og evalueringsresultater som går over hodene på oss.
 17. Posse

  Nadderud

  Tenker du på flomlyset som legges ned pga småflyplassen?
 18. IF har motsatt seg å sette ned kontingenten på idrettslaget, og da har ikke fotballen ønsket å ta mer penger for å være medlem i allianseidrettslaget i tillegg.
 19. Da ble altså valg av styre på nytt utsatt til senest 20. juni. Morten Dahl / Mortimer er benket inn som nytt medlem mot Tor Q Aaserød. Mimi Berdal valgt til leder av valgkomiteen. Møtet fortsetter nå med redegjørelser fra økonomiansvarlig.
 20. Jeg skrev ned og sendte fra meg noen tanker i forkant av årsmøtet, og det er vel like greit at jeg legger dem her også. Vel møtt. Noen tanker om Klubben vs. Stabæk Fotball AS som samlende eller splittende organisasjon: Klubbstyret har vedtatt at Stabæk Fotball skal være for herrer, damer og bredde. Imidlertid er det slik at alle klubbens inntekter overføres til SFAS, men SFAS garanterer bare for underskudd hos kun garanterer for A- og B-lag herrer og gutteakademiet, ikke Stabæk Fotball Kvinner eller bredden. Dette satte oss i situasjonen på årsmøtet i mars der damene ble satt opp mot bredden på grunn av at markedsavdelingen solgte 800’ for lite i spons. SFAS er ikke for hele Stabæk. Så kommer rolleblandingen. Klubben har rett til å utnevne 2 medlemmer i AS-styret. De 2 plassene er det Espen Moe og Peer Christensen har. PC er valgt inn i klubbstyret av klubbens medlemmer for å ivareta klubbens interesser, samtidig er han i AS-styret der han har 4,5% av aksjene. Tor Q. Aaserød sitter i valgkomiteen i klubbstyret. Han eier nesten 10% av aksjene i SFAS. Aksjonærer har dermed innflytelse nærmest overalt, fra klubbens valgkomité, styre og nylig ved at klubbens daglige leder får bonus dersom SFAS går i pluss. Slik innkallingen til dagens årsmøte er utformet mener den sittende ledelsen at personer som eier aksjer i SFAS er valgbare til klubbens styre, og dermed kan aksjonærer fortsatt sitte på begge sider av bordet når det for eksempel lages en samarbeidsavtale som sier at alle inntekter i klubben skal flyttes ut til et selskap styremedlemmene i begge leirer eier sammen. Dette er svært uryddig og jeg mener vi er nødt til å rydde opp i dette for å hjelpe klubben på beina. Dette er en vedvarende problemstilling der supporterne har møtt lite annet enn taushet, unnvikende svar og forsikringer om at styremedlemmer og aksjonærer i SFAS også heier på Stabæk.
 21. Den webdesignen der er lavmål
 22. Klubbstyret har frontet AS-modellen på fotballtinget tidligere: https://www.fotball.no/globalassets/nff-org/forbundstinget/nff_tinget_protokoll_2018.pdf Jeg er jo litt spent på hva som er "mer ryddig" med måten vi driver på, jeg er jo det. Og jeg vil absolutt si at det utgjør en stor forskjell for hvordan vår klubb kan driftes.
 23. Det er ikke veldig mange dager siden jeg igjen måtte informere ledelsen om at pyro forekommer ute i Europa også, i alle ligaer og på de fleste store kamper. Jeg skjønner jo at horisonten begrenser seg til guttatur til Liverpool og et innslag på Dagsrevyen. Kunne ikke klubben som til og med har årsmøtevedtak om å sette seg inn i sportsvasking hatt litt bedre kunnskapsnivå før de representerer oss på TV, og i hvert fall før de tar en avgjørelse som får konsekvenser for hele klubben? Her er det helt klart at beslutningsmakt må flyttes tilbake til klubbens årsmøte og dets valgte styre, og ikke eksklusivt i SFAS.
 24. Dette bekymrer meg. Er vi så brysomme bare fordi vi ba årsmøtet om å ikke velge nytt styre før vi var sikre på om klubb og AS driver lovlig, og at styremedlemmene ikke brøt idrettens lov med sine aksjeposter?
×
×
 • Create New...