Jump to content

aksel

Bruker
 • Posts

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

aksel last won the day on October 2 2011

aksel had the most liked content!

Reputation

139

About aksel

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

518 profile views
 1. Jeg synes Sandberg har spilt seg opp den siste tiden. Ja, han hadde noen litt uheldige involveringer i går, men jeg synes totalt sett han var god. Han skal ikke ut i situasjonen hvor Wangberg må redde på strek, men samtidig er dette noe av de situasjonene man må "godta" med en offensiv keeper. Godset hadde flere gjennomspill som kunne blitt store sjanser om han ikke var offensiv og kom langt ut for å avverge disse. Fort gjort å glemme disse involveringene da det ikke blir spesielt spektakulære redninger av det, men de er like fullt ekstremt viktige og hindrer potensielt alene med keeper for motstanderen.
 2. Akkurat nå er det vel revnende likegyldig om kontrakten er på 10 år eller 10 minutter dersom det bidrar til at vi berger plassen...?
 3. Først av alt, jeg tar det på ingen måte som uthenging. Helt legitimt spørsmål å ta opp. Så skal jeg dessverre kanskje fremstå litt negativ igjen, men det er et forsøk på å være konstruktiv eller ihvertfall min mening om hvordan ting henger sammen. Mye av grunnen til at jeg ble så skuffet var forventningene jeg selv hadde bygget før kampen. Sesongens viktigste match til nå, avgjørende for nedrykkskampen. Etter 2 min leder vi og jeg går på skyene. Også går det bare nedover derifra, og når kampen blåses av er jeg utrolig skuffet. Og akkurat dette er jo problemet, når man bygger opp forventningene til noe og så mislyktes så vil man jo nødvendigvis bli skuffet. Og nettopp denne sesongen har det kanskje blitt litt mange skuffelser. "Troppen er like god som i fjor, Vi sikter mot topp 6". Jeg var vel ikke overbevis om topp 6 før sesongen, men hadde ikke sett for med at vi skulle være så langt ned i gjørma. Jeg er skuffet over sesongen og følgelig også kritisk til en del av det som er gjort. Engasjement gir glede og jubel når det går bra, men det gir også frustrasjon og sinne når ting går dårlig. For å ta eksempelet ditt: Vi kan godt bygge opp til gosethmatchen, jeg kan bidra (jeg er faktisk kanskje god til å hause opp (egne) forventninger), men om man da leverer en elendig forestilling og taper 2-0 må man også forvente at det kommer en reaksjon i form av skuffelse etter matchen og kanskje også færre tilskuere på neste match. Skulle man derimot vinne 3-1 og feie godset av banen vil man få motsatt effekt, masse positiv omtale og kanskje flere som kommer igjen til neste match. Men dessverre kan man ikke velge å bare få den positive effekten. Denne sesongen er solgt inn atskillig høyere enn det man klarer å levere og da er det naturlig at det dessverre også blir mer skuffelse enn man skulle ønske.
 4. Takk Odd, jeg trenger på fyll av positivitet. Når det gjelder kampen vil jeg vel si at selvom vi kanskje skulle hatt et mål som ble annullert, så skulle Mjøndalen hatt straffe og hadde vel en mulighet eller to de definitivt skulle putta. Sånn kampen utviklet seg vil jeg si at de var nærmere seieren enn oss, men det mest skuffende var egentlig hvordan vi gav fra oss initiativet i matchen. Når vi gikk opp til 1-0 etter 2 min tenkte jeg at nå snur det, dette er starten på veien vekk fra nedrykkskampen. Det ble det dessverre ikke, og det er nok kanskje bruddet med egne forventinger som gjør at jeg synes dette tapet resultatet ble ekstra skuffende. Kirkevold er definitivt en forsterkning, selvom han foreløpig ikke har vist seg veldig målfarlig, er han et bra oppspillspunkt og skaper bra med rom for kantene. Nusa er utvilsomt spennende! Han slo virkelig igjennom med et brak, sliter kanskje noe mer med sluttproduktet nå, men det er uansett ikke en 16 åring som skal bære laget eller ta ansvar for å forhindre nedrykk. Høyland har jeg tro på, og ikke minst tro på at han kan bidra til at vi kan gi Lumanza tillit og de arbeidsvilkårene han trenger for å bli dirigenten vår på midten. Bolly har vel vært fryktelig mye skadet og viste ikke akkurat mye på lørdag, men i frisk og i kampform har han utvilsomt x-faktor. Det er heldigvis ikke umulig å slå både Vålerengen og Viking, men du skal være ganske optimistisk Stabæk-supporter hvis du tenker at det er seks sikre poeng.
 5. Jeg baserte det på hvor god han har vært tidligere og hvor god han var i sist kamp han startet. I tillegg har vel ikke akkurat den midtbanen vi har brukt de siste kampene overbevist i særlig grad.. At Lumanza ikke er vår best trente spiller er jeg innforstått med, men start han og ta han av etter 60 min da. Hvor god innsikt i formen til Lumanza har de som mener han ikke klarer idrettsmerket for 6. klassinger?
 6. Jeg er 100% enig. Når midtbanen som spiller i tillegg ikke fungerer er det komplett uforståelig at ikke Lumanza dyrkes.
 7. Kall meg gjerne naiv, men jeg har liksom hatt tro på at dette skulle ordne seg og at det ble eliteserien også neste år, men nå er jeg skikkelig usikker. Matchen i helgen var virkelig tung å svelge. Vi tapte ikke, men for meg føltes det som et tap. Vi ble til tider overkjørt på midten, vi ble feig hjemme mot Mjøndalen! Den midtbanetrioen vi har kjørt to kamper på rad håper jeg vi er ferdig med for i år. Det er meget mulig at den kan bli god på sikt, men pt. holder den ikke mål. Jeg kan ikke fatte og begripe at ikke Lumanza spiller, greit han var svak i starten av sesongen og hadde noen horrible innhopp, men han har utvilsomt bevist at han har nivået inne. Når han sist startet (mot lillestrøm) leverte han også en god match, at man ikke da bygger videre på det og gir han tillit er komplett uforståelig. Med Høyland ved siden av har man jo også en til å dekke rom og gjør mer av grovarbeidet. Det er bare er 2 poeng (og litt dårligere målforskjell) opp til trygg plass, men akkurat nå skjønner jeg ikke hvem det er vi skal ta poeng mot.
 8. Kampen til helga er utvilsomt ekstremt viktig, men er det ikke nettopp derfor helt greit å holde kortene litt tett til brystet? Jeg skulle selvsagt gjerne hatt kjennskap til skadesituasjonen og laget til helga, men da hadde vel samtidig også Mjøndalen fått det. Jeg tenker at vi må benytte oss av alt som kan gi oss en ørliten fordel inn mot kampen, og at Mjøndalen er usikre på hvilke spillere de møter og hvordan laget vil se ut, er en slik ørliten fordel. Krysser fingra for at så mange som mulig blir friske til helga, men at vi (og Mjøndalen) ikke får vite det før lørdag.
 9. Helland hadde definitivt kunne tilført klubben mye, både på og utenfor banen, men jeg tror nok han er veldig langt unna å være et realistisk alternativ mtp økonomi.
 10. https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2019/vurderer-bud-fra-eliteserien-pa-fjorarskometen_sto7623789/story.shtml Noen som har sett han noe særlig? 9 mål og 4 assist på 26 kamper. Målpoeng i annenhver kamp. Kan han være erstatteren til Brynhildsen?
 11. Satser på de er ferdig med cupen før den tid ; )
×
×
 • Create New...