Jump to content

aksel

Bruker
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

aksel last won the day on October 2 2011

aksel had the most liked content!

Reputation

152

About aksel

 • Birthday 07/10/1987

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Tja.. Jeg vil nå dessverre også si at en del av problemet var hva de gjorde de få gangene de faktisk fikk ballen. Verken eddi eller geelmuyden har sin styrke i å holde på ballen så laget for løftet seg høyere og slik vi fremsto i dag hadde vi vært helt avhengig av det. Geelmuyden hadde knapt en god touch. Jeg synes definitivt det er et skrikende behov for ny spiss.
 2. Noen som har hørt noe mer om Næss?
 3. Jeg synes mye av det som blir nevnt her er veldig riktig, men at det kanskje er noe vanskeligere i praksis. Å finne de riktige kontinuitetsbærere i klubben, som bygger god garderobekultur og er gjenkjennelige i nærmiljøet er jo fasit. Men vi snakker da om spillere som skal være gode nok for eliteserien, men ikke så gode at de er interessante for utenlandske/større klubber. De må ha riktig personlighet og lederegenskaper nok til å påvirke garderobekulturen. De kan ikke være så dårlige at de svekker laget eller blir utkonkurrert av en sulten unggutt (som så blir solgt). Noen som vet om Tom Stenvoll har vurdert comeback?
 4. Joda, det er sant. Regner med det kommer flere enn de 2 målene han har i år dersom han spiller neste år, men da han var lånt ut til Tromsø når de var i Obos ble det 7 mål. Det er heller ikke avskrekkende på et lag som vant ligaen.
 5. Vi har jo igrunn ikke noe særlig spill, så å forbedre det burde jo ikke være så vanskelig 😏 Skeptisk dersom vi starter sesongen med Azemi som førstevalg på topp, han jobber bra, men begynner å bli leeenge siden han leverte tosifra antall mål og det har vel ikke akkurat sett ut som det er i ferd med å løsne. Problemet er at "alle" vil hente en bra spiss, så her må vi satse på at Bjarmann drar opp noe av hatten......
 6. Troppen skriker etter en skikkelig målskårer på topp og i tillegg frykter jeg vi mister Edvartsen, som pr nå er vår mest målfarlige spiller. Hvordan/om vi klarer å få inn en god nok målskårer og eventuelt erstatte Edvartsen tror jeg har fryktelig mye å si for hvordan neste sesong blir. Har ikke sett noe Obos i år, men av topp 5 på toppscorerlista er det vel ikke noen som er aktuelle med mindre det er åpent for å låne Melkersen? Har et håp om at KNH kan utvikle seg i Obos og bli fast på laget. Han er målfarlig, men har en jobb å gjøre med samspillet og skjønne at man av og til må slippe ballen..
 7. Jeg synes egentlig Kirkevold var ganske god med ryggen mot mål med en gang han kom inn. Sterk i kroppen og tok for seg i duellene. Han klart å holde på ballen og hadde tidvis et godt samspill med Edvartsen. Etter at Edvartsen ble skadet og formasjon etter hvert ble lagt om har det derimot sett mye dårligere ut. Med offensive kanter som kan stikke kjapt i bakrom, tror jeg absolutt Kirkevold kan bidra med mye, men dersom vi skal fortsette med vingbacker finnes det kanskje bedre alternativer. Og nettopp med disse vurderingene mener jeg vi har en stor jobb å gjøre i forbindelse med rydding i stallen og sammensetning av troppen til neste år. Vi må definere et spillemønster og spillestil vi har trua på og som er i tråd med hvordan vi ønsker å fremstå, også må vi jobbe med spillerstallen med utgangspunkt i de rollene som da må fylles i elleveren. Da må spillerne vurderes etter hvor gode de er til å fylle rollen sin, ikke hvor gode de er som enkeltspillere. I utgangspunktet er vel dette ganske elementært, men for meg fremstår det som at det er med det elementære vi må begynne akkurat nå.
 8. Godt å se du ikke har noe problem med å bli oppfattet som snurt da 😜 Jeg vil gjerne høre noe fra treninga, godt eller vondt. Var Wangberg der? Så du noe om startoppstillinga til helga?
 9. Kampene kommer tett som hagel, heldigvis er vi i god form ; ) Haugesund har 4 poeng på de siste 5 kampene og ligger trygt plassert på midten av tabellen. Forhåpentligvis har de fått med seg Ingos kommentarer og husker at de ikke har noe å spille for. På de siste fem oppgjørene har vi 1 seier, 2 uavgjort og 2 tap. Ingen tap hjemme! Oppgjøret tidligere i år endte 0-0, og var vel ikke voldsomt minneverdig. Spent på hvilken inngang som blir lagt til denne matchen og hvordan laget vil fremstå. Isolert sett synes jeg det har sett spennende ut med vingbacker og at vi har typer som passer rollen. Periodevis har vi også klart å stå høyt og sette et godt presspill. Dessverre har vi i større perioder sett fryktelig svake ut i absolutt alt.. Håper på følgende lag: Sandberg Ottesen - Piggy - Wangberg - Mesik - Moe Podstawski - Haugen Edvartsen - Kirkevold - Wernersson Kom igjen, Stabæk! Det er utrolig nok ikke over. Det er seks kamper igjen. Det er to poeng opp til kvalik og Brann har et tøffere program igjen. Det er et håp. MEN, vi er pr nå det dårligste laget i ligaen, vi har putta færrest, sluppet inn flest og er i dårligst form. Dårligst på alle parameter. Dette er BUNN. Det er nå vi virkelig skal ta samling, det er på søndag det skal slåes tilbake!
 10. Først av alt, jeg tar det på ingen måte som uthenging. Helt legitimt spørsmål å ta opp. Så skal jeg dessverre kanskje fremstå litt negativ igjen, men det er et forsøk på å være konstruktiv eller ihvertfall min mening om hvordan ting henger sammen. Mye av grunnen til at jeg ble så skuffet var forventningene jeg selv hadde bygget før kampen. Sesongens viktigste match til nå, avgjørende for nedrykkskampen. Etter 2 min leder vi og jeg går på skyene. Også går det bare nedover derifra, og når kampen blåses av er jeg utrolig skuffet. Og akkurat dette er jo problemet, når man bygger opp forventningene til noe og så mislyktes så vil man jo nødvendigvis bli skuffet. Og nettopp denne sesongen har det kanskje blitt litt mange skuffelser. "Troppen er like god som i fjor, Vi sikter mot topp 6". Jeg var vel ikke overbevis om topp 6 før sesongen, men hadde ikke sett for med at vi skulle være så langt ned i gjørma. Jeg er skuffet over sesongen og følgelig også kritisk til en del av det som er gjort. Engasjement gir glede og jubel når det går bra, men det gir også frustrasjon og sinne når ting går dårlig. For å ta eksempelet ditt: Vi kan godt bygge opp til gosethmatchen, jeg kan bidra (jeg er faktisk kanskje god til å hause opp (egne) forventninger), men om man da leverer en elendig forestilling og taper 2-0 må man også forvente at det kommer en reaksjon i form av skuffelse etter matchen og kanskje også færre tilskuere på neste match. Skulle man derimot vinne 3-1 og feie godset av banen vil man få motsatt effekt, masse positiv omtale og kanskje flere som kommer igjen til neste match. Men dessverre kan man ikke velge å bare få den positive effekten. Denne sesongen er solgt inn atskillig høyere enn det man klarer å levere og da er det naturlig at det dessverre også blir mer skuffelse enn man skulle ønske.
 11. Takk Odd, jeg trenger på fyll av positivitet. Når det gjelder kampen vil jeg vel si at selvom vi kanskje skulle hatt et mål som ble annullert, så skulle Mjøndalen hatt straffe og hadde vel en mulighet eller to de definitivt skulle putta. Sånn kampen utviklet seg vil jeg si at de var nærmere seieren enn oss, men det mest skuffende var egentlig hvordan vi gav fra oss initiativet i matchen. Når vi gikk opp til 1-0 etter 2 min tenkte jeg at nå snur det, dette er starten på veien vekk fra nedrykkskampen. Det ble det dessverre ikke, og det er nok kanskje bruddet med egne forventinger som gjør at jeg synes dette tapet resultatet ble ekstra skuffende. Kirkevold er definitivt en forsterkning, selvom han foreløpig ikke har vist seg veldig målfarlig, er han et bra oppspillspunkt og skaper bra med rom for kantene. Nusa er utvilsomt spennende! Han slo virkelig igjennom med et brak, sliter kanskje noe mer med sluttproduktet nå, men det er uansett ikke en 16 åring som skal bære laget eller ta ansvar for å forhindre nedrykk. Høyland har jeg tro på, og ikke minst tro på at han kan bidra til at vi kan gi Lumanza tillit og de arbeidsvilkårene han trenger for å bli dirigenten vår på midten. Bolly har vel vært fryktelig mye skadet og viste ikke akkurat mye på lørdag, men i frisk og i kampform har han utvilsomt x-faktor. Det er heldigvis ikke umulig å slå både Vålerengen og Viking, men du skal være ganske optimistisk Stabæk-supporter hvis du tenker at det er seks sikre poeng.
 12. Kall meg gjerne naiv, men jeg har liksom hatt tro på at dette skulle ordne seg og at det ble eliteserien også neste år, men nå er jeg skikkelig usikker. Matchen i helgen var virkelig tung å svelge. Vi tapte ikke, men for meg føltes det som et tap. Vi ble til tider overkjørt på midten, vi ble feig hjemme mot Mjøndalen! Den midtbanetrioen vi har kjørt to kamper på rad håper jeg vi er ferdig med for i år. Det er meget mulig at den kan bli god på sikt, men pt. holder den ikke mål. Jeg kan ikke fatte og begripe at ikke Lumanza spiller, greit han var svak i starten av sesongen og hadde noen horrible innhopp, men han har utvilsomt bevist at han har nivået inne. Når han sist startet (mot lillestrøm) leverte han også en god match, at man ikke da bygger videre på det og gir han tillit er komplett uforståelig. Med Høyland ved siden av har man jo også en til å dekke rom og gjør mer av grovarbeidet. Det er bare er 2 poeng (og litt dårligere målforskjell) opp til trygg plass, men akkurat nå skjønner jeg ikke hvem det er vi skal ta poeng mot.
 13. Kampen til helga er utvilsomt ekstremt viktig, men er det ikke nettopp derfor helt greit å holde kortene litt tett til brystet? Jeg skulle selvsagt gjerne hatt kjennskap til skadesituasjonen og laget til helga, men da hadde vel samtidig også Mjøndalen fått det. Jeg tenker at vi må benytte oss av alt som kan gi oss en ørliten fordel inn mot kampen, og at Mjøndalen er usikre på hvilke spillere de møter og hvordan laget vil se ut, er en slik ørliten fordel. Krysser fingra for at så mange som mulig blir friske til helga, men at vi (og Mjøndalen) ikke får vite det før lørdag.
×
×
 • Create New...