Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Content Count

  3,138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by blaasoldat

 1. Håper vi er på banen, og kanskje kan Friste han tilbake.
 2. Han var så å si klar for 4 år og kapteinsrolle i en tidligere klubb! Men Fagermo klarte i siste time å få inn den klausulen du refererer til! Fagermo ønsket han lenger, styret ville ha han bort! Fagermo vant og spiller ga seg på enkelte punkt.
 3. Tollås Nation var på vei bort og på hei tilbake til sitt hjemsted, men Fagermo klarte nok en gang å overtale styret til ny kontrakt! Ser ut som mannen får det som han vil der borte! selv om de er pengelens og trenger støtte, før oljekranene på Valle åpnes for fullt.
 4. Godt å se deg tilbake og aktiv på forumet @Mortimer. Fortsett sånn
 5. Han har ikke spilt en eneste kamp for oss. Og utrykt ønske om å spille ett annet sted? Da er det faktisk det minste en kan forvente, at han tar kontakt og viser interesse for sin egentlige arbeidsgiver. Så her tror jeg saken har to sider, og vel så det.
 6. Han kommer til gjengjeld med vinnermentalitet og erfaring fra vinnerkultur
 7. Det tror jeg ikke er noe problem. Han har slitt med skader over flere år, men disse har han angivelig fått orden på. Spilt uten problem gjennom hele sesongen, så tror ikke han er noe fare om en gjør riktig fysio/lege undersøkelse. Det er andre gratis stoppere i ligaen en heller bør holde seg langt unna enn Tollås Nation.
 8. Tollås Nation ønsker å bli på Østlandet! Det er sterke interne kamper i VIF! Fagerli vil ha han videre, i en kapteinsrolle! Sportslig leder vil ikke ha han med videre da de mener han har ett kne som ikke holder! Spilleren selv er ikke lenger plaget med kneet, og er selv lysten på fotball i 4-5 år til! Her bør vi smi mens jernet er varmt og de krangler i Enga! Har vi pengene kan vi få en god stopper på free transfer.
 9. Har de ikke ett akademi, Salmar Akademiet! De har ikke yngre lag enn G16! Men kanskje noen ønsker at de skal utvide dette akademiet? Rosenborg råtner på toppen, virker ikke at de klarer å utvikle seg/følge med i tiden! Tror de gradvis kommer til å miste mer og mer talentfulle spillere om de ikke oppretter eget akademi og følger med i utviklingen.
 10. Intervjuet var på eurosport etter kamp, budstikka har bare sitert, som vanlig! Trekker frem dette, som han også utdyper i intervjuet: «Ikke minst som en investering for fremtiden, som det jo har blitt,» Her sier han egentlig nok, til å forstå at årets sesong har blitt som den har blitt, mellomsesong! Klubben har nok en plan, og det kommer nok til å bli slik, til den nye stadion er på plass!
 11. Endelig er 2020 sesongen over! Det er ikke bare flere spillere som må ta seg selv i nakken gjennom vinterpausen! Er enkelte forumbrukere også som bør slutte med fokus på å spre mest mulig negativitet på forumet! Vet dere evt noe som gjør at dere sprer så mye skit, så del det heller med resten, for å underbygge deres poeng! Håp for 2021, STB topp 4, forumet mye mer positivt og fritt for VGD tendenser sammenliknet med -20
 12. Kan være så mange andre grunner! jeg tipper at Kassi har vært skadet 1/2 sesongen, vi avslutter på kunstgress uten stort å spille for og en vil derfor ikke risikere å slå opp skaden, men heller komme frisk inn i oppkjøring til ny sesong! Lumanza er som alle skjønner en humørspiller, han har slitt under Covid med restriksjonene som er.
 13. Yaw er en av de i landet med høyes og mest relevant utdannelse på akkurat det feltet! Er derfor han har blitt invitert til disse podcastene du refererer til. Uten tvil en jeg håper går inn i en mentaltrener rolle i klubben etter endt spillerkarriere.
 14. https://www.tv2.no/sport/11846892/?mode=sportenapp&app=sporten For en tøff historie bak denne unge gutten! Ønsker deg all lykke i blaatt Aleksander.
 15. Ottesen, heldigvis skjønte du hvem jeg mente. tilbake til Tollås Nation, snakket en del med svigerbroren hans før sesongen, da vif mente han var skjør, men Tollås mente selv han var skadefri og bedre rustet til sesong enn på mange år! Ser nesten ut som at de alt da hadde en plan ang 1 års kontrakter på han. Ja takk
 16. Vi trenger forsterkninger i forsvar, hva med Tollås Nation, kaptein i VIF, 30 år og får kun 1 års kontrakt grunnet tidligere skadeproblematikk. Evt Hente inn Hedenstad også, som utfordrer til Ottoson, vil helt sikkert heve han også med sterkere konkurranse.
 17. Ta en titt på hjemmesiden, der står det litt om spilleren https://www.stabak.no/nyheter/aleksander-andresen-har-signert
 18. Wow, det var en spiller jeg aldri hadde trodd vi kunne hente! Og dette talentet fra Moss som signerte idag, har jeg også hørt mye lovende om tidligere! Nå er du på jobb Bjarmann
 19. Var ikke det planen hele veien? Er ikke Aberdeen og Atalanta samarbeidsklubber? Atalanta United har i hvert fall en styreplass hos Aberdeen. https://www.sportsmole.co.uk/football/aberdeen/transfer-talk/news/aberdeen-sign-ronald-hernandez-after-help-from-atlanta-united_388314.html
 20. Vil se han tilbake i Blaat før noen andre snapper han opp.
 21. Vi får håpe de vil ha Skytte og vi beholder Valsvik! Dobbel Win for oss i såfall
 22. Hvorfor tar Skytte frisparkene forran Bo! Bohinen har en mye bedre frispark fot
 23. Skytte spiller kun for Skytte! En morsom spiller når det fungerer, men er for ego offensivt! I flere kamper, har han mulighet til å sentre til medspiller, som da er alene igjennom! Men nei, her skal en touche, finte eller skyte selv! Og da har en ikke startet å nevne det defensive arbeidet! Der er han helt fraværende!
×
×
 • Create New...