Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Posts

  3,878
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

Everything posted by blaasoldat

 1. Men hva med signing on fee, bonuser og agent utgifter?
 2. Noen andre som plutselig ikke får tilgang på direktesport og får sett kampen mot KIL?. Da må en oppgradere til ett dyrere abo hos sin lokalavis? Er vel ikke i tråd til retningslinjene til direktesport som sier: Alt innholdet i Direktesport er fritt tilgjengelig for alle som abonnerer på en av Amedias aviser. ?
 3. Vi kan prate så mye vi vil om akademi og utvikling. Klubben tok ett valg ved ansettelse av nytt trenerteam, ett team som har vært klare på at de ønsker ett helt nytt lag. De har heller ikke en historikk om å la yngre spillere slippe til, foran etablerte spillere. Jeg er, som deg, redd dette kan føre til intern uro og misnøye. Samt en skepsis mtp å slippe til for spillere i akademiet. Håper de får klare føringer fra Sport om viktigheten av spillerutvikling og akademisatsingen vår. LB bør jo kjenne til dette, tror ikke Emil hadde vært der han er idag, om han ikke hadde fått spille, selv med enkelte dårlige kamper.
 4. Jeg er redd for signal effekten til klubbens yngre, om ikke de lokale/egenutviklede får spille fremfor en spiller som Kabran! Denne overgangen forstår jeg ikke, leverte ikke akuratt på nivå med lønnsslippen i start
 5. Bohinen endrer ikke taktikk etter spillertyper, endrer vel generelt ikke taktikk uansett! Bohinen har alltid mening omkring spillere han skal og vil ha, men så fort det går nedover, så har han ikke fått de han har ønsker seg!
 6. På tv hørtes det i hvert fall godt, flere ganger gjennom kampen.
 7. Hva i helvete har han lagt i buksa?
 8. For en fantastisk sliteseier, og ett prov på at det er en annen kultur i spillergruppen nå, enn for litt siden: Det må være en stor kamel å svelge for Tornekrattet som sang "Rykker ned, Rykker ned, Rykker ned" gjennom store deler av matchen. Sang de til eget lag?
 9. Aga skulle velge klubb etter spilletid! Synes det høres veldig ut som svada! Kommer han til å få flere sjanser i rbk enn i Elfsborg? Tror det ikke før jeg får se det.
 10. Har vi signert denne Kennedy? Er han ikke på prøve?
 11. Vi hadde også opsjon i fjor! Han valgte selv oss bort for Sverige! Nå ønsker han spilletid, og velger muligens RBK, får han spilletid der da?
 12. Spøk eller ei, det er slik at @FranckTheBank får utrolig mye mot seg, både når det er fortjent men også som nå, når det er ufortjent! Jeg følte ett behov for å si ifra, da jeg ønsker ett inkluderende forum, hvor vi bør jobbe for å skape engasjement rundt klubben, fremfor å «skremme» folk vekk fra forum/klubb! Om det er en spøk som spiller på en gammel referanse, skal jeg love at ikke alle tar den referansen! Men legger meg flat om alle andre enn meg tok den.
 13. @VestMar97 og @Stephanois_jeg skal heller ikke på stadion! Fordi det er noe som heter familie, reisevei og tid! Men er jeg da ikke ekte fan, om jeg ser kampen på tv? Hva er dette for ett lavmål av en heksejakt på @FranckTheBank? Totalt skivebom fra dere begge!
 14. Han burde vi sikret oss når han gikk fra Grorud! Egenprodusert unggutt, og spiss! Ja takk.
 15. Litt friksjon er meget bra! Men intern uro, det går sjeldent godt! Er ikke lenge siden Skytte/Lumanza etter ryktene skapte bølger i garderoben, og hva skjedde? Jo vi rykket ned…
 16. Han er jo en spillertype som LB liker! Men nå synes jeg vi har hentet nok slike! Tror vi skal være sjeleglade om det ikke blir for mye intern uro med de vi alt har hentet! Har mine tvil på at harmonien i spillergruppen, som de fortalte om i fjor, varer så alt for lenge!
 17. Med dagens trenerteam så kommer de aldri til å få nok spilletid! Hadde vi beholdt Toni i klubben så tror jeg nok flere hadde blitt lenger enn slik trenden er nå.
 18. Ikke at de har gode akademi! Men de store talentene de hadde, flere gråt på/etter treningene, byttet klubb eller varmet benken frem til han forsvant! Mtp Ravnaas, er jeg enig, skjønner ikke helt hvilke kvalifikasjon han har, for å sitte i den stillingen.
 19. Utdyp gjerne hvorfor dette er en så sterk signering? Og hva som gjør at du tror han går til en topp 5 liga Ila 3 år?
 20. Det burde klubben tenkt på når de valgte Lars Bohinen som trener! En kan jo bare høre med ungguttene i Sandefjord og Aafk. Jeg håper på suksess under LB, men tror ikke vi får se noen boost for unge i akademiet med han bak spakene.
 21. Mikkel kalte det en knallsterk signering, da må en få spørre hvorfor! Jeg synes det er det desidert motsatte! så får spilleren sjansen til å overbevis meg.
 22. Hva skal vi med han? Hvem er han bedre enn, og hvilke rolle skal han dekke som vi ikke alt har bedre dekning på? Nei, jeg føler dette er dårlig bruk av penger på en spiller som ikke er bedre enn noen av våre eksisterende spillere. Og en spiller som spiller i en posisjon vi er godt dekt
 23. Det er å kaste penger ut av vinduet slik troppen er nå! Hva skal vi med en spiller fra en annen opprykksklubb?
 24. Kudos til medieavdelingen for daglige oppdateringer. Skaper engasjement av slikt!
×
×
 • Create New...