Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Posts

  3,729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Everything posted by blaasoldat

 1. Flott med info, men info bør komme fra klubben! Det en klager på er hvor gørr kjedelig fotball vi spiller, og det ser også du, selv med lite mål i mot. Det klages på lite engasjerende klubb, som prater om åpenhet, men velger å lukke informasjon de har flagget åpenhet om før! Det klages på at klubbens sjel, som du har bygget opp er på vei vekk, for vi elsker annerledesklubben vår! Det lekker informasjon om klubben som ikke gagner glansbildet du maler, håper det du sier er sant, for det er ingen synlig endring når evalueringene er at ingen ting er galt! Og endringen er ett ansvarlig team for sport som Jon skal sitte i, vi får håpe vi ser endring! Så tar vi 3 uker sommerferie fra forumet.
 2. Det må ryddes i klubb og klubbens ledelse, og det nå! Jon og Kjønø må snart ta hatten sin å gå! Førstnevnte stikker hode i sanden, og lar klubben gå under! Det var en evaluering av sport, der alt var bra, noe som ikke stemmer med det som folk i klubben da har sagt i ettertid, og gir inntrykk av komplett kaos i klubben! Evaluering av styret er lagt lokk på! Nok er nok, jeg merker også interessen og engasjement som er bygd opp siden -98 gradvis forsvinner! Trist å se klubben en er så glad i, og brenner for, råtner bort, mens ledelse og admin sitter trygt, og ikke minst får bonus for bra arbeid.
 3. https://www.tv2.no/sport/14884446/ Gjør vondt å se Super Jon i LSK klær! Samt at sønnen spiller for fugla og ikke STB.
 4. Takk, er det noen av disse her som er i opposisjon til slik det har vært drevet hittil?
 5. Ser budstikka skriver en sak om nytt styre, bak betalingsmur! Noe nytt under solen? Og har en fått inn litt nye supportervennlige personer?
 6. Om de ikke har byttet kunstgresset de siste 2 årene, så har de toppdivisjonenes dårligste kunstgressmatte! Den er tørr og steinhard, men om de vannet, så kan det innby til at vi får spilt vårt spill! Er det tørt derimot, så kan vi slite med en treg bane.
 7. De har ikke gjort noen verdens ting føles det ut som, det er mitt inntrykk! Har flere generasjoner av familien på hovis, de mister gradvis interessen! Fra tidligere var kamp ukens høydepunkt, den interessen faller uke til uke, og det pga lite/ingen tegn på endring i klubben.
 8. Men hva hvis det er onkel Blaa som får bevilgningen til å ha teltet? Klubben bøt vurdere dette, mtp viktigheten av Onkel Blaa!
 9. At Castro fikk en god start i Brann var meget viktig for de! Falt sammen som ett korthus i Ålesund etter første seriekamp mot Molde i hvert fall!
 10. Ja de har tatt tak med spillertropp! Det er kun en måte å pisse i buksen for å holde seg varm! Men ingen ting annet! Om en ikke tar tak høyere opp enn på «gulvet» hvor problemene er mye større, så er vi faktisk ferdig som toppklubb, på mange år, om vi ikke rykker direkte opp.
 11. Jeg tror heller du bør ser det som frustrasjon omkring rund mangel på handling fra klubben & ledelse! Andre lag som rykker ned har gjort endringer, og skapt nytt engasjement! Vi har ikke gjort noen verdens ting! Annerledes laget vi alle elsker, er blitt grått og kjedelig! Ledelsen i klubben har mange vært frustrert over i mange år, men det toppet seg ved nedrykk, og hemmelighold av evaluering! Folk som er ihuga fans på hovedtribunen møter ikke på kamp/tenker å ikke fornye sesongkort grunner det ovennevnte, samt kjedelig fotball! Ta heller kritikken med deg til de som bør høre den! Men jeg glemte jo at enkelte av de mener at forumet kun er hjernedødt svada, og noe en skulle vært for uten! nei takke seg til engasjement og folk som brenner for klubben.
 12. Hadde de på toppen hatt ett snev av respekt for klubben og hvilken tilstand det er i klubben nå, så hadde de for lengst gått av. Klubben trenger ny giv og seriøsitet, og det bør starte på toppen.
 13. Fy fader for en kjedelig og lite inspirerende fotball! Ledelsen og Kjønø må faktisk vise tegn til ønske om endring snart! Moe og Jon bør være like usikre i stolene sine som Kjønø…
 14. Styret kan vel kun takke seg selv for tingenes tilstand! I Mjøndalen og Brann har det vært endringer, som igjen har ført til positive endringer og ny giv! I Stabæk, der er det evaluering hvor alt er fint og en evaluering som blir hemmeligholdt! Samt flere ekstraordinære medlemsmøter fordi tingene ikke er som de skal! Jeg tror og har hørt at om ikke endring skjer, samt at det ikke skjer noe på banen, så mister vi mange supportere/sesongkortholdere til neste år…
 15. Hammy burde spille bak 2 spisser, type en Veigard rolle! Med da Azemi og Kornelius/oliver foran seg. Tror det hadde vært bedre enn Oliver, Kornelius og Azemi som trio!
 16. Jeg var ikke til stede, men ble dette sagt i ett intervju eller dirkete til de oppmøtte supporterene? Eller er det bare din/andres oppfatning av hva som faktisk ble sagt?
 17. Toni ordinas eller hva med Luis Pimenta?
 18. Sier vel egentlig alt! At en skal legge lokk på det som er ubehagelig! Men mangelen på handling i klubb/ledelse har vært og er kritikkverdig! Prestasjonene er heller ikke blitt bedre, og nå er vi godt i gang med sesongen.
 19. Hva skjedde i Brann i det de rykket ned, jo ledelsen tok tak, og stilte sin plass til disposisjon. Hva har skjedd i Stabæk, det er varslet en evaluering, men når denne skal være ferdig, det er det ingen som vet! Men at noe bør skje, og deg umiddelbart! Det er helt tydelig! Om dere er så glade i Stabæk som dere sier, da er tiden inne for å takke av på toppen. Og denne bonusen til Jon, den blir mer og mer uspiselig for hver dag som går.
 20. Den døren skulle jeg også gjerne funnet!
 21. LB tror jeg ikke er løsningen, da må det i så fall være som i S08 på kort kontrakt! Han er ganske vanskelig å jobbe med! Men jeg tror tiden til Kjønø renner ut, men tiden til Tunold og Moe burde vært over for lengst! Nå har de sittet å skakkjørt klubben over så mange sesonger, sammen med As! At nå må nok være nok… Jeg forventer at noen tar hatten sin og går, og det snarest…
×
×
 • Create New...