Jump to content

Hushovd

Bruker
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hushovd last won the day on July 3 2020

Hushovd had the most liked content!

Community Reputation

1,080

About Hushovd

 • Rank
  Småkonge på forumet

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,052 profile views
 1. Herregud. Sandberg og Yaw...
 2. Det går nok begge veier. Hvis Budstikka hadde streamet og kommentert kampen, hadde neppe S08 fansen vært imponert over kunnskapen Budstikka har til deres lag. Det viktigste er at kampen blir vist.
 3. Moussa er med enda (klubbens bilder på Instagram)
 4. Jon uttalte seg i går om saken (+) - Han er ekstremt skuffet - Får trolig ikke betydning for arbeidsforholdet, men det vil komme en straff fra klubben (i tillegg til boten de må betale til staten). - De vil ikke gå ut med navnene med mindre spillerne ønsker det selv
 5. Man kan også snu litt på det; Vår unge tropp trenger folk som har vært ute en vinternatt før og som kan hjelpe våre unge spillere til å ta et ekstra steg. Vi vil tjene enda mer på salg hvis våre unge spillere har noen erfarne spillere å se opp til.
 6. Eurosport har kommet med en sak om Moussa sitt prøvespill
 7. «Prosessen har ikke vært vakker. Frps Torbjørn Espelien beskrev det best: — Det har vært spill i kulissene. Jeg håper Stabæk ikke spiller like dårlig som vi har gjort.»
 8. Nye Nadderud utsettes - Politikerne er bekymret for kommuneøkonomien og ønsker at kommunedirektøren får en helhetlig oversikt over situasjonen. - Kommunen har signalisert at de skal spare 400-500 millioner de neste fire årene. - Politikerne vil ha en utredning for "0-alternativet" som skal bygges der dagens Nadderud er. Dette vil være antatt mye billigere enn eksisterende alternativ. - Alle partiene er enige i at det skal bli et nytt Nadderud stadion. - Utenom MDG som ønsker max 6000 tilskuere, var det konsensus blant de andre partiene om 6000-8000 tilskuere på nye Nadderud.
 9. Håper noen kan gi en liten rapport fra dagens intern match! Hadde dessverre ingen mulighet til å dra bort
 10. Stabæks nye mentale trener!
 11. Stoppet litt innom dagens trening; - Jeppe var ikke å se. Yaw hadde egentrening bak målet og var derfor ikke med på spill sekvensene - Kun sett de en gang, men prøvespillerne var ikke all verdens - Kai var som vanlig veldig ballsikker. - Piggy så veldig solid ut. - Mulig det var "forbud" mot det, men ingen fyrte av noen langskudd. Få avslutninger generelt - Fitim var mer aktiv enn Kinoshita. - Brauti eller Ulla var heller ikke å se, så Granli sto for det ene laget. - Kjønø var aktiv i coachingen fra sidelinjen. - Juniorspillerne ser friske ut, men det er nok noen år
 12. Akinshola Akinyemi er midtstopperen som er på prøvespill. Han vil få sjansen i en internkamp på fredag. Ellers står det i artikkelen at Stabæk vil vurdere å dra på treningsleir i utlandet hvis mange andre lag også gjør det. Bjarmann mener lag som reiser til utlandet vil få konkurranse fortrinn og håper derfor at sesongstarten vil bli utsatt hvis mange lag reiser ut.
 13. Kunne plassert denne posten i fjorårets tråd, men statistikken som kommer frem er veldig aktuell foran årets sesong. Veldig god gjennomgang av fjorårets sesong (Stabæk side 114-123)
 14. Han er Stabæk spiller nå. Helt til han eventuelt blir solgt eller lånt ut.
 15. Fin oversikt over hvem som jobber i akademiet
×
×
 • Create New...