Jump to content

Hushovd

Bruker
 • Posts

  694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Hushovd last won the day on June 30 2021

Hushovd had the most liked content!

Reputation

1,579

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,677 profile views
 1. Aftenposten om Nadderud: https://www.aftenposten.no/sport/i/Xbpn9m/her-er-norges-mest-utskjelte-stadion-men-naa-skal-rottene-vaere-borte
 2. Lars og Torgeir svarer Budstikka sine lesere: https://www.budstikka.no/det-torgeir-gjorde-kan-du-gange-med-ti/s/5-55-1389558
 3. " Den nyopprykkede Eliteserien-klubben solgte nylig Gift Orban til belgiske Gent for rundt 35 millioner kroner. Han er ikke den eneste lovende spilleren som forlater Stabæk. Etter det Nettavisen erfarer har Stabæk blitt enige med danske Nordsjælland om en overgang for 16 år gamle Markus Seim-Monsen. Spissen som anses som et stort talent fikk ett innhopp for Stabæk i Obos-ligaen forrige sesong. Da var han kun 15 år gammel. Seim-Monsen er nå kjøpt fri av den danske serielederen, men han skal etter planen bli værende i Stabæk frem til sommeren før han flytter til Danmark. 2007-gutten har vært ønsket av flere store klubber i Europa. Blant dem som har vist interesse skal Red Bull Salzburg og Ajax også være. Men valget falt til slutt på danske Nordsjælland der han følger i fotsporene til Andreas Schjelderup som nylig ble solgt for store penger til Benfica.
 4. Burde det ikke være en seriøs diskusjon om at Belsvik bør inn i Hall of fame? Jeg synes han skal inn!
 5. Burde man ikke vurdere hva Krogstad gjør for Stabæk NÅ i prisen for årets viktigste spiller? For min del blir det litt smålig å ekskludere spillere siden de har spilt for noen spesifikke klubber tidligere i karrieren.
 6. Gift bommer på de utroligste sjanser, men det innlegget til KNH er det høy, høy klasse over! Han har hatt noen enorme målgivende i år!
 7. Veldig merkelig å ville selge Gift etter hva han har gjort for oss i år. Har man helt glemt at han bare er 20 år og kommer fra en helt annen fotball kultur enn den europeiske (norske)?
 8. Fryktelig skuffende det som skjer i forsvaret om dagen. Det er DER vi har masse rutine med Pedersen, Næss og Wangberg. Vi var veldig bunnsolide i starten, men nå er det vidåpent i forsvaret kamp etter kamp. Hvis vi skal rykke opp, må de rutinerte steppe opp vesentlig!
 9. Folk finner vel noe å klage på i dag også!
 10. Så fall håper jeg Hammy tar plass ved siden av Edvardsen.
×
×
 • Create New...