Jump to content

Hushovd

Bruker
 • Content Count

  569
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Hushovd last won the day on July 3 2020

Hushovd had the most liked content!

Community Reputation

968

About Hushovd

 • Rank
  Småkonge på forumet

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

980 profile views
 1. Godt poeng og forhåpentligvis svaret på mitt spørsmål!
 2. Hadde vært interessant å få vite begrunnelsen til at vi begynner med fellestreningene først 1 februar, når andre lag (eks Brann) er allerede i gang.
 3. Ingen som har sagt at Solheim skal benkes. Forsvaret pdd: Ottesen- Yaw- Pignatel- Solheim. Etter ny signering: Ottesen- Yaw- Valsvik/annen- Solheim Jeppe trenger nok tid før han kan danke ut Solheim. Og den stopperen vi skal ha inn er jo en som skal gå rett inn på laget. Tror du Bjarmann henter Valsvik for å sette han på benken?
 4. Solheim kan fint bekle stopperplass ja, men hvis han skal prioriteres på stopperplass havner jo fort Pignatel bak Yaw, Solheim OG Daland/ny stopper. Dette er lite heldig og samsvarer lite med den troen Bjarmann har på Pignatel (ref saken om troppen på hjemmesiden). Jeg synes vi heller skal slanke antall venstrebacker (eks; Jonassen salg) fremfor å plassere Pignatel som 4 valg på stopper igjen.
 5. Jeg skjønner ditt poeng, men jeg synes vi skal se etter en rutinert spiller mellom 25-30 år når vi nå skal ha inn en ny stopper. Når/hvis Yaw blir skadet blir det en veldig urutinert stopperduo med Pignatel og Daland. Selvsagt ingen krise hvis det ender med Daland, men jeg synes troppen skriker etter rutinerte vinnerskaller som har vært ute en vinternatt før. Det vil smitte over på resten av troppen.
 6. Han er fristende å hente tilbake siden vi trenger en stopper, men jeg synes vi skal sikte oss litt høyere enn han. Vi har en annen unggutt i Pignatel som vi skal dyrke frem som den neste store.
 7. Bjarmann svarer på mange spørsmål her. Håper blant annet at Geelmuyden skal være klar for oss innen 1 feb.
 8. Stabæk prat fra ca 0800-1130 i videoen
 9. Mye fornuftig her! Valsvik tror jeg blir fryktelig vanskelig å lande. Han kan enkelt få bedre lønn andre steder og RBK kan like lett få solgt han til en høyere sum enn det vi kan tilby Regner med at det kommer en spiss til hvis Antonsson signerer. Maatsen ut og eventuelt Hammy inn er noe jeg kan like. At Botheim er ferdig var som forventet. Synes Bjarmann beskriver hans kvaliteter på en god måte i artikkelen. Jeg tolker at Øveraas sin avgang betyr at klubben i større grad skal dyrke Pignatel neste år.
 10. Noe Google Translate fortalte meg; -Han er veldig fornøyd med alle trenerne han har hatt gjennom sine ungdomsår. Han sier han skylder Stabæk mye. - Det har vært og er fremdeles mye interesse rundt han i Frankrike. I fjor sommer holdt han på å dra til en fransk klubb. - Han liker aller best å spille defensiv midtbane. - Han mener Stabæk burde hatt en bedre sesong og er sånn passe fornøyd med sin egen sesong.
 11. Mer om saken her. Samt litt om Bohinen
 12. Jeg mener det burde være lov til å ombestemme seg. Heller Geelmuyden tilbake enn Pål-Andre Helland for å si det sånn..
 13. VG: Geelmuyden forlater trolig PSV. Stabæk jobber for å få han hjem
 14. Joachim Jonsson vurderer sportsdirektørene 5/10. Inge André Olsen/Torgeir Bjarmann - Stabæk Som vanlig har det vært mye aktivitet hos Stabæk, men det har vært «ömsom vin og ömsom vatten». Klubben er per i dag et luftslott i påvente av et nytt stadion, og er avhengig av spillersalg. Hanche-Olsen, Brynhildsen, Vetlesen og Askildsen har sørget for livsnødvendige penger inn i klubbkassa. Stabæk har vel ikke maksimert potensialet i disse salgene, men det er uansett klart godkjent. Spillere inn til klubben har vært av veldig varierende kvalitet. Fra interessante Konstadinov
 15. Gall og Lumanza på "årets skuffelser" lag i Eurosport
×
×
 • Create New...