Gå til innhold

Hushovd

Bruker
  • Innholdsteller

    696
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    7

Alt skrevet av Hushovd

  1. Hvorfor skal "hele" Høyre komme opp på talerstolen? Hadde det ikke holdt med en-to av de? Vi vet hva de tenker nå
  2. Det lover vel bra dette? FRP og SV er med?
  3. Aftenposten om Nadderud: https://www.aftenposten.no/sport/i/Xbpn9m/her-er-norges-mest-utskjelte-stadion-men-naa-skal-rottene-vaere-borte
  4. Lars og Torgeir svarer Budstikka sine lesere: https://www.budstikka.no/det-torgeir-gjorde-kan-du-gange-med-ti/s/5-55-1389558
  5. " Den nyopprykkede Eliteserien-klubben solgte nylig Gift Orban til belgiske Gent for rundt 35 millioner kroner. Han er ikke den eneste lovende spilleren som forlater Stabæk. Etter det Nettavisen erfarer har Stabæk blitt enige med danske Nordsjælland om en overgang for 16 år gamle Markus Seim-Monsen. Spissen som anses som et stort talent fikk ett innhopp for Stabæk i Obos-ligaen forrige sesong. Da var han kun 15 år gammel. Seim-Monsen er nå kjøpt fri av den danske serielederen, men han skal etter planen bli værende i Stabæk frem til sommeren før han flytter til Danmark. 2007-gutten har vært ønsket av flere store klubber i Europa. Blant dem som har vist interesse skal Red Bull Salzburg og Ajax også være. Men valget falt til slutt på danske Nordsjælland der han følger i fotsporene til Andreas Schjelderup som nylig ble solgt for store penger til Benfica.
  6. Burde det ikke være en seriøs diskusjon om at Belsvik bør inn i Hall of fame? Jeg synes han skal inn!
  7. Burde man ikke vurdere hva Krogstad gjør for Stabæk NÅ i prisen for årets viktigste spiller? For min del blir det litt smålig å ekskludere spillere siden de har spilt for noen spesifikke klubber tidligere i karrieren.
  8. Gift bommer på de utroligste sjanser, men det innlegget til KNH er det høy, høy klasse over! Han har hatt noen enorme målgivende i år!
  9. Fryktelig skuffende det som skjer i forsvaret om dagen. Det er DER vi har masse rutine med Pedersen, Næss og Wangberg. Vi var veldig bunnsolide i starten, men nå er det vidåpent i forsvaret kamp etter kamp. Hvis vi skal rykke opp, må de rutinerte steppe opp vesentlig!
  10. Folk finner vel noe å klage på i dag også!
  11. Så fall håper jeg Hammy tar plass ved siden av Edvardsen.
  12. Finnes det noe bilde av drakta eller ble det slettet?
  13. Deilig signering! Vi begynner å få en sterk 11er nå. Alt annet enn direkte opprykk godtas ikke!
  14. Faktisk helt sjukt å gå nok en sesong i møte med den spissdekningen vi har nå.
  15. 2 millioner i vaulta tap. 8 millioner som gjenstår fra Bohinen overgangen til CSKA
  16. Helt enig. Har gått i sport på forumet de siste månedene om å ta enkeltpersoner, uansett sak. Å lage sak på at styreleder i AS bærer noen brusflasker frivillig for ØHIL, er nesten like pinlig som når man kritiserte Bjarmann for å komme for sent til en presentasjon selv om han sto i kø… Styret i både klubb og AS, Bjarmann, Tunold og Kjønø må virkelig brette opp ermene for at vi fortsatt skal ha tillit til dem. Det som har blitt levert de siste månedene er ikke langt unna stryk karakter. Men samtidig må man klare å adresse de virkelige problemstillingene vi står ovenfor og ikke konstruere nye!
  17. Informasjon om troppen. Wiggen og mentaltrener Brekke er ferdige i klubben
×
×
  • Opprett ny...