Jump to content

Eiko

Bruker
 • Posts

  1,087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Eiko last won the day on October 19 2010

Eiko had the most liked content!

Reputation

28

Profile Information

 • Location
  Oslo (men Bærum i hjertet)
 1. Selvsagt er det vanskelig å si hvordan dette går, og litt stang inn i stedet for stang ut er jo forskjellen på himmel og helvete. Jeg har vesentlig mer trua nå enn for en måned siden, men det er jo selvsagt fortsatt mulig å rykke ned. Det som taler for en bra sesong er kanskje: - Mange nye spillere blir bedre kjent. - BB utvikler spillet mer, og utnytter troppen bedre. - Bra start gir selvtillit og flyt. Slår vi S/U i morgen er faktisk veldig mye gjort. - Noen lag peker seg veldig negativt ut, særlig S/U. Tror også Haugesund skal få slite. De fløt på en god start i fjor og er svekket etter salget av Søderlund. AaFK kan også få det tungt uten målscorer (og en trener uten plan B:)). Det som trekker ned: - Mister vi Adu i sommer, svekkes vi mye. - Kommer Mande til VM vil det merkes. - Vi er blakkere enn blakkest - andre kommer nok til å forsterke i sommer, mens vi trolig må selge. - Tynn stall, og ganske tynt fremover på banen.
 2. - Utrolig digg å være på kamp i TL og faktisk tro at vi kan få til noe hver gang vi har ballen. - Synes Sayoba, Trondsen, Kassi og Boli er bra. - Fontanello, Stephens og Henderson skuffer litt. - Synd vi blir stående og lempe lange baller mot Boli.
 3. Verst for Bærum. Det blir som Tottenham, som er tuftet på å prøve å ta Arsenal, og med et sånt mål blir de aldri noe annet enn en 2. div. klubb som av og til for lov til å rykke opp til og ned fra 1. div.
 4. Synes vi spilte ganske ok, bortsett fra hårreisende spill på målet. Et problem er at VPG og Ondo er for like - de prøver begge for ofte å være den som møter og vender opp. Vi må få Ondo inn i feltet for å lage kaos der - det er der han er best. Ellers kan vi heller prøve Jørgen som spiss.
 5. Synes vi spiller likere LSK-kampen enn på lenge, og det virker som vi ikke klarer å demme opp defensivt når vi presser på fremover med mange folk. I tillegg bør vel ganske mange av gutta ta straffetrening på avslutninger (Grytebust er ikke SÅ god).
 6. ...da så du nok ikke Gutter 2 på begynnelsen av 90-tallet... Ellers er jo dette meget enkelt: spill pent når du kan og stygt når du må. Det hele dreier seg jo om en risk/reward - betraktning (har du ballen under press innenfor egen 16 meter = kælk ballen unna, har du ballen rettvendt i fart midt på motstanderens halvdel = finn medspiller i god posisjon eller skyt ballen i gållen)...
 7. Hvis vi kan få innprentet i ryggmargen på alle gutta at hardt arbeid og 100 % innsats alltid ligger til grunn for seier (og evt finspill), tar jeg gjerne noen seire til med "dårlig" spill. Synes vi har bra utvikling på en del ting, men særlig defensivt er det en del å gå på. Når vi får satt den delen av spillet, er det mye enklere å utvikle det offensive. Alt i alt en fin-fin mandag på jobb.
 8. Skulle tro Ulf Scott Christensens arkiver er en gullgruve.
 9. Synes Vegar var ganske svak mot FFK, og hadde ca 5 hårreisende pasninger rett til motspiller som et bedre lag hadde utnyttet. Vi har kanskje ikke så mange alternativer, så vi får satse på at Vegar finner rytmen og danner en bra høyreside sammen med Mix.
 10. Veigar har i hvertfall løpt så han ble sliten i de to siste kampene. I min bok er han soleklar på laget. Samarbeidet med Johan har ikke vært all verdens, men så har vi heller ikke fylt på med mye folk i angrep de siste kampene - og Johan er best når han kan løpe gjennom. Skjønner at JL synes det kan bli vanskelig å ha både VPG, JA, AJOO og Ondo på banen samtidig - det blir da bare Henning som jobber helhjertet hjem. Jeg går for følgende: JKL VEH-MMS-JH-BOE Mix-HH-PF-AJOO VPG-JA
 11. Bare én kamp dette, men det fristende å revurdere eksperimentet med å la Henning slippe fremover. Vi blir jo totalt myrdet på alle tendenser til overganger. Hverken Mix eller Johan jobber all verdens bakover, og når Pontus har sin styrke fremover må vi kanskje ofre indivduell utvikling for Henning for å prøve å balansere laget bedre? (Med mindre Gromstad er skadet blir jeg litt skremt om han er dårligere enn Haris...)
 12. Hvis MMS får litt hjelp og en bra makker med litt fart i midten fungerer det stort sett bra. Hvis han må stå høyt og gå i løpedueller på backen går det ofte ikke så bra. Det samme om han må føre ball mye som back. Mannen er kriger og duellespiller, og hvis han kan være det er en en bra mann for oss. Dessuten er han tvers i gjennom Blaa og en type som det er bra å ha i garderoben (som Stenvoll) selv om han kanskje ikke spiller hele tiden
 13. Hva er laget fra start?
×
×
 • Create New...