Jump to content

Eiko

Bruker
 • Posts

  1,087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Eiko

 1. Selvsagt er det vanskelig å si hvordan dette går, og litt stang inn i stedet for stang ut er jo forskjellen på himmel og helvete. Jeg har vesentlig mer trua nå enn for en måned siden, men det er jo selvsagt fortsatt mulig å rykke ned. Det som taler for en bra sesong er kanskje: - Mange nye spillere blir bedre kjent. - BB utvikler spillet mer, og utnytter troppen bedre. - Bra start gir selvtillit og flyt. Slår vi S/U i morgen er faktisk veldig mye gjort. - Noen lag peker seg veldig negativt ut, særlig S/U. Tror også Haugesund skal få slite. De fløt på en god start i fjor og er svekket etter salget av Søderlund. AaFK kan også få det tungt uten målscorer (og en trener uten plan B:)). Det som trekker ned: - Mister vi Adu i sommer, svekkes vi mye. - Kommer Mande til VM vil det merkes. - Vi er blakkere enn blakkest - andre kommer nok til å forsterke i sommer, mens vi trolig må selge. - Tynn stall, og ganske tynt fremover på banen.
 2. - Utrolig digg å være på kamp i TL og faktisk tro at vi kan få til noe hver gang vi har ballen. - Synes Sayoba, Trondsen, Kassi og Boli er bra. - Fontanello, Stephens og Henderson skuffer litt. - Synd vi blir stående og lempe lange baller mot Boli.
 3. Verst for Bærum. Det blir som Tottenham, som er tuftet på å prøve å ta Arsenal, og med et sånt mål blir de aldri noe annet enn en 2. div. klubb som av og til for lov til å rykke opp til og ned fra 1. div.
 4. Synes vi spilte ganske ok, bortsett fra hårreisende spill på målet. Et problem er at VPG og Ondo er for like - de prøver begge for ofte å være den som møter og vender opp. Vi må få Ondo inn i feltet for å lage kaos der - det er der han er best. Ellers kan vi heller prøve Jørgen som spiss.
 5. Synes vi spiller likere LSK-kampen enn på lenge, og det virker som vi ikke klarer å demme opp defensivt når vi presser på fremover med mange folk. I tillegg bør vel ganske mange av gutta ta straffetrening på avslutninger (Grytebust er ikke SÅ god).
 6. ...da så du nok ikke Gutter 2 på begynnelsen av 90-tallet... Ellers er jo dette meget enkelt: spill pent når du kan og stygt når du må. Det hele dreier seg jo om en risk/reward - betraktning (har du ballen under press innenfor egen 16 meter = kælk ballen unna, har du ballen rettvendt i fart midt på motstanderens halvdel = finn medspiller i god posisjon eller skyt ballen i gållen)...
 7. Hvis vi kan få innprentet i ryggmargen på alle gutta at hardt arbeid og 100 % innsats alltid ligger til grunn for seier (og evt finspill), tar jeg gjerne noen seire til med "dårlig" spill. Synes vi har bra utvikling på en del ting, men særlig defensivt er det en del å gå på. Når vi får satt den delen av spillet, er det mye enklere å utvikle det offensive. Alt i alt en fin-fin mandag på jobb.
 8. Skulle tro Ulf Scott Christensens arkiver er en gullgruve.
 9. Synes Vegar var ganske svak mot FFK, og hadde ca 5 hårreisende pasninger rett til motspiller som et bedre lag hadde utnyttet. Vi har kanskje ikke så mange alternativer, så vi får satse på at Vegar finner rytmen og danner en bra høyreside sammen med Mix.
 10. Veigar har i hvertfall løpt så han ble sliten i de to siste kampene. I min bok er han soleklar på laget. Samarbeidet med Johan har ikke vært all verdens, men så har vi heller ikke fylt på med mye folk i angrep de siste kampene - og Johan er best når han kan løpe gjennom. Skjønner at JL synes det kan bli vanskelig å ha både VPG, JA, AJOO og Ondo på banen samtidig - det blir da bare Henning som jobber helhjertet hjem. Jeg går for følgende: JKL VEH-MMS-JH-BOE Mix-HH-PF-AJOO VPG-JA
 11. Bare én kamp dette, men det fristende å revurdere eksperimentet med å la Henning slippe fremover. Vi blir jo totalt myrdet på alle tendenser til overganger. Hverken Mix eller Johan jobber all verdens bakover, og når Pontus har sin styrke fremover må vi kanskje ofre indivduell utvikling for Henning for å prøve å balansere laget bedre? (Med mindre Gromstad er skadet blir jeg litt skremt om han er dårligere enn Haris...)
 12. Hvis MMS får litt hjelp og en bra makker med litt fart i midten fungerer det stort sett bra. Hvis han må stå høyt og gå i løpedueller på backen går det ofte ikke så bra. Det samme om han må føre ball mye som back. Mannen er kriger og duellespiller, og hvis han kan være det er en en bra mann for oss. Dessuten er han tvers i gjennom Blaa og en type som det er bra å ha i garderoben (som Stenvoll) selv om han kanskje ikke spiller hele tiden
 13. Hva er laget fra start?
 14. Hvorfor ikke? - Inge André Olsen, 2011 Fordi hvis han blir en skuksess, så har ikke stabæk råd til å holde på han, og vi får heller ikke solgt han... ?? Logisk... Ja, i grunn. Han blir jo Bosmann før det har gått en halv sesong. Står i Ondo-tråden at vi har opsjon på å forlenge etter ett år. Da er vi vel rimelig bra sikret enten det går bra eller dårlig...
 15. Gitt at vi ikke har særlig med penger, virker vel behovet størst på topp. Stallen (slik jeg husker det) ser vel ca slik ut: Keeper: JK, JKL. Bra lagdel. Forsvar: VEH, BOE, MMS, TJG, JH, HS. OK, men mye avhenger av om Haris slår til. Utsatt for skader. Midtbane: PF, HH, Mix, JS, PRP, JA, EB. Meget bra starting. Utsatt for skader og/eller salg. Litt tynt på kantene. Angrep: VPG, TAA, Ondo. Meget tynt. Her trenger vi påfyll om ikke Ondo/TAA plutselig slår til eller JA skal spille spiss. Ønskelisten blir vel dermed først og fremst kantspiller og spiss, slik IAO sier. Vi får håper de klarer å trylle frem noen som ikke er stallfyll innenfor våre økonomiske rammer.
 16. Vi kan gjerne omtale alt som har skjedd i Stabæk siden 2004 som hva JJ har fått til, men det forandrer ikke argumentasjonen. Til dere som roser Helle, hva har vi egentlig sett av han? Tror dere at JJ bevisst har prøvd å ta ut et dårligst mulig lag? Han og Bakke ser Banan og Helle på trening hver dag, og for min egen del aner jeg virkelig ingen ting om Helle utover at han scoret mye for Bryne og har fungert mot spillere som har slitt 80 minutter på høstbaner. Vedr Helle sa jeg bare at han enten er tidenes katta i sekken (ok kanskje ikke helt i toppen av den kategorien ennå) hvis han kommer bak Palmi og Banan i køen - dersom han er skadefri. Virker jo mildt spesielt for en totalt blakk klubb å kjøpe et fjerdevalg som spiss for millionbeløp...
 17. Med mindre Helle er/har vært skadet, må han jo være tidenes katta i sekken om han ikke er god nok til å holde Palmi og/eller Banan baks seg i køen. (Med mindre hedersmannen har jobbet implisitt for RævBK og bevisst har unnlatt å drille et potensielt bra spisspar... )
 18. Her er det vel bare å smøre seg med voldsomme mengder tålmodighet, og å senke forventningene langt ned om ikke dette skal gå på nervene løs. Det som langt på vei vil avgjøre hva vi evt gjør er vel: - Økonomi (selvsagt, og den vil trolig være meget svak) - om Daniel må legge opp (trolig) - Om JIH inngår ny kontrakt (?) - Om noen blir solgt (HH/PF er vel kanskje mest sannsynlig, men også JA, VEH og MIX kan vel forsvinne) Jeg har store problemer med å se at vi kan få inn noen "navn" som vi kan regne med vil heve laget betraktelig alene. Vi får heller håpe på en JL-efekt, at VEH, JH, TMG, JS, MIX, TAA og evt andre unggutter tar et steg til og at det nye medisinske apparatet holder gutta på banen.
 19. Det som er et problem er vel om vi jevnlig mister de aller beste 15-åringene fordi de store klubbene alltid kan tilby noe mer enn oss. Det er selvsagt dumt at Dæhli drar, hvis han er så god som de sier (og jeg har hørt han er j***** god), men det ville vel egentlig bare vært en tilfeldig fordel for oss om vi fikk ham fordi Lyn gikk konk. Ryktene sier at Stengel skal til City...
 20. En annen utfordring er at det faktisk er gyldig mål selv om det ikke kommer etter at man har driblet seg gjennom motstanderes midtforsvar. Må si jeg ikke skjønner hvorfor vi kjøpte Helle. Hvis han ikke er skadet, og både Palmi og Banan rangeres bedre virker dette mildt sagt spesielt. Synes Mix og VPG er de som skaper noe fremover. Johan virket ikke helt med i går, og Henning (drakk han av ølkassa i pausen? og Pontus blir mest spillende på tvers og bakover. Alt i alt; mye å ta tak for JL.
 21. Og dette hadde du fortsatt gjort om dama di det siste året av forholdet jevnlig flørtet og hadde sex med han trøndern på jobben som du hater så innihelvete? JJ har da fått takk for innsatsen 5 år på rad? I år fortjener han ingen hyllest, men det blir bare pinlig å synge nidviser e.l.
 22. Når gutta er så slitne som det de var, Mix kollapsa jo nærmest når dommeren blåste av, hadde det da ikke vært naturlig å bytte innpå spiller nummer 2 før vi er på overtid av overtiden? Og bruke bytte nummer 3? XX jobber utspekulert for å svekke oss neste år, ved ikke å la Helle, Hammer osv få spilletid. Bedre å la JIH og Banan få prøve seg...
×
×
 • Create New...