Gå til innhold

Andersblaa<3

Bruker
  • Innholdsteller

    310
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andersblaa<3

  1. Det hadde vært utrolig morro om vi får henta inn Gustavino. Nesten sikker på at han kommer til å brilljere denne sesongen. Men det som er enda sikkrere er at vi trenger forsterkninger. Nå begynner det virkelig å haste. Hver gang jeg ser på nyheter, sitrer jeg i spenning om at en ny stabæk spiller er på plass. Hver gang blir jeg like skuffa. Vi kan da ikke bare sitte å se på at alt som heter gull og cl går rett i dass. Satser på at neste gang jeg går inn på en nyhetsside, at en stabæk-sak pryder siden. En stabæk-sak hvor vi har fått inn forsterkninger, den forsterkningen skulle jeg gjerne sett var Gustavino.

     

    Høres jo sykt spennende ut med Guastavino men har blir jo helt sikker veldig dyr. 10-15 mill?? Tviler på at Stabæk blar opp det.

    10-15 millioner er helt uaktuelt. Tror nok prisen vil legge seg på maks 5 millioner.

     

    5 mill høres mer riktig ut tror jeg også. kontrakten hans går ut etter denne sesongen også, hvis jeg ikke husker helt feil.

  2. At det er 3 uker siden tippeligaen ble avsluttet er vel ingen grunn for at NFF ikke skal kunne gå inn å straffe (f.eks trekke Stabæk for 7 poeng).

     

    Når det er sagt så har jeg ingen tro på at NFF kommer til å gjøre noe. NFF gjør aldri noe kontroversielt, noe Lyn-saken er et godt eksempel på.

     

    hvis de trekker Stabæk 7 poeng, så må de jo trekke fredrikstad også.

  3. Er Kasey Wehrman fortsatt aktuell eller er det noe vi driter i?

    Tømmernes er fortsatt under utvikling men har jo vært meget uheldig med skader i år, men tror han kommer sterkere tilbake til neste år...

     

    han og aase er jo spillere kjøpt for framtiden:D

     

    Edit: sitter på Fredrikstadfk.no og ser på stabæk sin spillerstall er to navn der jeg aldri har hørt om, kan noen fortelle meg hvem midtbanespiller Ante Vitaic er.

    og angriperen Leonardo da Silva??

     

     

    Hamkam spillere begge to.

  4. Men argumentene deres holder ikke mål....

     

    I 2004 var 2. laget i samme avdeling som Kvik/Halden. Allikevel møtte vi laget i 3. runde i cupen.

     

    Jeg stemmer derfor for M/S i 3. runde.

     

    De bør vel ha klart å sette opp kampene nå snart.

     

    Lyn møtte jo Korsvoll i forrige runde, og Korsvoll er i samme avdeling som Lyn 2.

     

    Satser på M/S jeg også

  5. Henning var lite synlig i dag! Men gjør ingen store feil så jeg vil si han er på god vei! Imponerende at han prestere så bra etter et såpass langt skadeavbrekk! Deilig på stadion i dag, at Stabæk sendet tilbake 250 biletter kan da ikke ha vært noe genitrekk med tanke på flere folk på kamp!!!!

     

     

    Det var vel heller slik at Fredrikstad trakk 250 billetter tilbake... hvis jeg har forstått det riktig

  6. Jeg håper at Stabæk spiller en så god førsteomgang at vi kan gi den yngre garde mer tid. Dette må jo være en perfekt kamp for Tømmernes/Aase! Hadde vært deilig å sett begge de siste 20.

     

    Jeg tror derimot at dette blir en målfattig kamp, ettersom Stabæk sitt spill fungerer litt dårligere mot et (alltid) etablert forsvar. Det blir naturlig nok vanskeligere å spille vårt spill, så det kommer mye an på tålmodighet her tror jeg.

     

     

    Aase er ikke med i troppen idag, men Ola er tilbake.

  7. Det skal liksom være krav til tribune, vip fasiliteter, garderobe etc, men krav til gressmatten finnes ikke. skandale synes jeg.

     

    Jeg tror som min navnebror AndersC, vi vinner 4-0 og Viking taper. og da er vi fortsatt det eneste laget i TL som ikke har tapt i år. og det er sånn det skal være

×
×
  • Opprett ny...