Gå til innhold

Lycke

Bruker
  • Innholdsteller

    663
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lycke

  1. HoF! Mye stress her før ting er bekreftet...gjerne lurt å vente en dag eller to før man trekker konklusjoner! Janne, du er helt. Så har vi deg ihvertfall til juli uten å bekymre oss....bare ikke gå innenlands
  2. Det er Molde som har fått meg dit jeg er i dag, og det skal de ha noe igjen for. Derfor vil jeg skrive en ny ettårskontrakt slik at de er sikret penger dersom jeg blir kjøpt opp i sommer, slår Rindarøy fast. Det er lojalitet.
  3. Ja? Han ble ansatt i desember 2004, var trener i 2005, 2006, 2007, 2008 og 2009-sesongen. Det skulle bli 5 år. ... poenget var vel at Janne da bare ha fire "tellende" år som trener i Eliteserien, ikke fem, jf geirtis første innlegg.
  4. http://no.wikipedia.org/wiki/Knut_Torbj%C3%B8rn_Eggen 5 år i Fredrikstad og Moss, men ikke TL hele tiden (teller kanskje ikke, da)
  5. Utenom Nils A Eggen kommer jeg bare på Åge Hareide i Molde på starten av 90-tallet (slutten av 80-tallet også?). Satt vel 5-6 år.
  6. Jeg må visst gjenta megselv. Jeg har ALDRI truet med å melde meg ut i protest mot tromme. Derimot ble jeg quota av en som heter millacalla, som truet med det. Jeg bare synes tromme blir blodharry i en så liten supporterklubb som vi er. Det er også fort å misbruke trommer. Skulle Anders være borte fra en kamp, ender kanskje tromma opp hos en som IKKE burde hatt den. Jeg har skjønt for lenge siden at jeg ikke kommer noen vei, og nei forandring dreper ikke. Skulle bare ønske det fantes alternativer til trommen. Hvisomatte dersomatte. En kamp. Deal with it
  7. Finnes det ikke trommer som ikke lager så jævla høy lyd? Det holder at "senter" av feltet bak forsanger såvidt hører den - da MÅ resten følge rytmen eller bli sunget ut. Rytmen er cluet, ikke dunkingen.
  8. Ja til trommer (men kun til NOEN sanger!) Ellers støtter jeg gufa og Alz sine innlegg hva gjelder tribunekultur, bluss etc. Meget gode innlegg!
  9. "nesten synd om Molde, som var så gode i vårsesongen, ikke får med seg denne sølvmedaljen" jævla idiot scheie. stabæk er tilsvarend gode i sommer/høst-sesongen.
  10. Vi er sjanseløse i duellspillet...de er dobbelt så raske som oss utpå der virker det som. Er vi slitne?
  11. Og det første gule er greit liksom? latterlig På det første gulet er ikke Andersson nær han, han faller i sine egne ben. Arne Scheie er forøvrig helt ubrukelig som kommentator. Type "bra lest av rindarøy der han stjeler ballen foran berglund"...når berglund er på vei en helt annen vei. Bra Arne.
  12. Med unntak av to tap mot Rosenborg har vi en ganske sinnsyk statistikk i Tippeligaen siden juni. Totalt: 9-3-0, målforskjell: 26-9, 30 poeng. Hjemme: 6-0-0, målforskjell: 17-3 Borte: 3-3-0, målforskjell: 9-6 Snittpoeng: 2.5. De første 11 kampene hadde vi et snitt på 1 poeng per kamp...kunne ligget på sølvplass hadde vi fått litt mer tid med troppen før sesongen og unngått skader. .. 01.06.09 18:00 Tippeligaen Stabæk Tromsø 2 - 0 14.06.09 20:00 Tippeligaen Vålerenga Stabæk 0 - 1 21.06.09 18:00 Tippeligaen Stabæk Start 5 - 0 29.06.09 19:00 Tippeligaen Stabæk Brann 2 - 1 05.07.09 18:00 Tippeligaen FC Lyn Oslo Stabæk 2 - 2 11.07.09 18:00 Tippeligaen Stabæk Viking 2 - 0 25.07.09 19:45 Tippeligaen Start Stabæk 2 - 2 02.08.09 18:00 Tippeligaen Stabæk Aalesund 3 - 0 15.08.09 19:00 Tippeligaen Tromsø Stabæk 0 - 0 23.08.09 20:00 Tippeligaen Stabæk Vålerenga 3 - 2 31.08.09 19:00 Tippeligaen Lillestrøm Stabæk 1 - 2 19.09.09 16:00 Tippeligaen Odd Stabæk 1-2
  13. Får håpe Lyn kollapser og vi plukker opp Knudtzon og kanskje Angan på billigsalg
  14. The f'in story of this season: Vi klarer ikke å holde på en ledelse på bortebane! Viking, Start og nå LSK, som jeg kommer på.
  15. (...) jeg synes vi har en jobb aa gjöre: laere oss hvordan vi kan stötte laget vaart nar guttene sliter paa banen og spiller en elendig kamp. Enig i det. Et forslag som vil kunne hjelpe (på kort sikt i hvert fall) er å ha fokus på enkle og korte sanger for å få i gang folk. Det funker visst ikke å dra i gang "evighetssanger" eller "nye" sanger når det i utgangspunktet er dødt på feltet. Ebber ofte ut i ingenting...
  16. Vi begynner å nærme oss Menigheden og Tornekrattet dessverre. Det er pinlig. Synes det var en litt drøy påstand etter en kamp...spesielt mtp at rapportene sier vi sang ut Menigheden i Kristiansand. Mot FCK var det ganske vilt i $$ og da hadde vi ekstremt mange som aldri har stått med oss. Ræva i går, ja, men ellers har det jo jevnt over vært bra etter at vi flyttet? minnes også et par bortekamper som har vært meget gode, og vi har fått skryt fra flere hold denne sesongen. Nå er det "back to basics" med sesongkort.
  17. Forsøkt Google? http://news.google.no/news/search?pz=1&amp...l&scoring=n
  18. Er det bare jeg som syntes stallen er blitt bredere? Vi har da gjennom store deler av sesongen hatt både Palmason, Hoff, Austbø, Rogne m.m på benken.. Vi kunne jo ikke vise til en så langt nær stærk stall når vi vant serien ifjord. Når vi tenker på kampen så har jeg en god feeling og tror vi vinner 3-0 borte og tar igjen odd som samtidig taper sin kamp i helgen Hepp, Nei jeg er enig. Vi har en bredere stall (I allefall frem til vi solgte Keller ) og vi har også et bedre toppnivå i år enn tidligere. Men er ikke like stabile... @ringo Enig. Stabiliteten i fjor skyldes vel til en viss grad at vi hadde jokere (les: Veigar, men spesielt Alan) som avgjorde jevne kamper på egen hånd/ga oss forløsende scoringer. Vi er ikke like privilgert i år, dessverre...
  19. Jeg er utrolig imponert over Pontus. Kommer rett fra en langvarig skade og storspiller, både hjemme og i CL. Godt å ha han tilbake!
  20. Pleier kampene å gå 20:45 i EL, også? Jeg må komme meg fra Bergen og det har litt å si for hvilket fly jeg tar.
  21. Jeg håper for guds skyld SF er flinkere med billetter denne gangen. Det bør gis KLAR beskjed om at de beste billettene (uavhentede sesongkort) først legges ut for salg på søndag/mandag i kampuken. Samt at de registrerer hvem som har hentet sesongkort, slik at vi får fylt langsidene ordentlig Gleder meg!!!
  22. Du, det tror jeg faktisk ikke Utrolig mange som er interessert i spansk fotball, og det er MANGE nøytrale som vil ta turen for å se Villa & co i aksjon. Det er også mange Valencia-fans i Norge.
  23. Torsdag 27.august. edit: lysten på en tur selv. må høre litt med arbeidsgiver.
  24. Billigste jeg finner er fra Torp til Valencia, 550 dollar t/r ~3350 kr.
×
×
  • Opprett ny...