Jump to content

Blaatter

Bruker
 • Posts

  901
 • Joined

 • Last visited

Reputation

5

Profile Information

 • Location
  G-feltet, Telenor Arena
 1. Leeenge siden jeg har vært her inne, men nå lurer jeg på hva som skjer. IA uttalte da virkelig at det kom til å skje en god del før jul...Noen av dere som vet noe håndfast??
 2. Hvorfor ikke? - Inge André Olsen, 2011 Fordi hvis han blir en skuksess, så har ikke stabæk råd til å holde på han, og vi får heller ikke solgt han... ?? Logisk...
 3. Vi trenger forsterkninger på topp OGSÅ. Hadde vi hatt en spiss med normal effektivitet, hadde Banan signert seg for 7-10 mål hittil denne sesongen. Vet absolutt ikke om Helle er rette mann... Føler vi har gjort tilsvarende før uten å lykkes...(E. Olsen, A. Strand)
 4. Man blir så JÆÆVLIG frustrert. 3 bytter før 55 minutter. Dette kan bli en driit-tøff høst! Banan kunne igjen hatt 2-3 mål..
 5. "Stabæk scorer mot spillets gang"..?? BLØ for drakta.
 6. Han ene (som nesten sikkert forsvinner), er for å kutte lønnskostnader. Den andre vil vel utenlands og Stabæk vil ikke hindre han..
 7. Vi trenger forsterkninger!! Har fra meget solide kilder at MINST 1, sannsynligvis 2 av spillerne som har spilt i første-elveren vil forsvinne i overgangsvinduet.. Ikke bra!
 8. Tømmernes på topp ja...er noen uker siden sist.
 9. Gratulerer så mye med bronsen! Når alt kommer til alt er jeg fornøyd med sesongen! Nå håper jeg bare Kobayashi blir...
 10. Kanskje du får rett......Janne i Norge-samtaler...
 11. Årsbeste, (uten at det nødvendigvis sier så mye...) håper stabiliteten kommer snart!
 12. Sitter på G-feltet, og ENDELIG føltes som hjemmekamp! Tror ikke det er veldig viktig hvilken kortside SS skal stå på, (bortsett fra at ropene mot JR-support jo blir borte hvis dere står på samme kortside..) men støtter helt klart at SS permanent må stå på kostside. Takk for innsatsen!
×
×
 • Create New...