Gå til innhold

Blaatter

Bruker
  • Innholdsteller

    901
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blaatter

  1. Vi trenger forsterkninger på topp OGSÅ. Hadde vi hatt en spiss med normal effektivitet, hadde Banan signert seg for 7-10 mål hittil denne sesongen. Vet absolutt ikke om Helle er rette mann... Føler vi har gjort tilsvarende før uten å lykkes...(E. Olsen, A. Strand)

  2. Den absolutt viktigste mannen for Stabæk den senere tid!

     

    Jeg gir IKKE faen i om han drar til RBK. Ser INGEN grunn til at han skal gjøre det. Frykter det. Tror det. Men skjønner ikke...Penger ja vel. Ambisjoner om CL, ja vel....men det har de vel i Herenveen også?

     

    Uansett, frykter at han tar med seg noen av spillerne også. Blir iltranes forbanna hvis han tar med seg Farnerud f.eks!

  3. I grunn rart at TV2-sporten ennå ikke har slått til med:

    Jönsson smigret av RBK, skriver kontrakt til sommeren

     

    (TV2-sporten: Jeg tar gjerne i mot tips for overskriften)

     

    ...og det er det jeg tror/frykter kommer til å skje. "Partene" er blitt enige om å legge lokk på saken. Jønsson har gitt muntlig ja til RBK. Stabæk har fått greie på dette. De skjønner at de ikke klarer å holde han her mot sin vilje etc etc....Stabæk jobber med å få ny trener på plass til etter sommerpausen. I mellomtiden later vi som ingenting har skjedd, og fortsetter som vanlig...

  4. Har noen trener noengang sagt "absolutt ikke" ...?? Selvsagt ikke. Man behandler hverandre med respekt, og man vil jo ikke brenne broer, man en gang i fremtiden kan få bruk for....

     

    Janne kommer nok ikke til å uttale seg på den måten mange av oss hadde ønsket... Han er rett å slett for profesjonell til det.

  5. Jan Jönsson forsvinner fra Stabæk.

     

    Kanskje allerede i år, men forhåpentligvis ikke før om mange år.

     

    Men hvem ønsker vi skal ta over jobben hans når den tid kommer?

     

    StabækSatyren ramset for kort tid siden opp noen trenere de mener bør være aktuelle og overhodet ikke aktuelle for landslaget.

     

    Kan noen av dem være aktuelle for Stabæk?

     

     

    Kanskje du får rett......Janne i Norge-samtaler...

  6. Sitter på G-feltet, og ENDELIG føltes som hjemmekamp! Tror ikke det er veldig viktig hvilken kortside SS skal stå på, (bortsett fra at ropene mot JR-support jo blir borte hvis dere står på samme kortside..) men støtter helt klart at SS permanent må stå på kostside. Takk for innsatsen!

  7. Veigar ! Hadde vært knall! Selv om man ikke kan fovente at "alt skal være tilbake til det gamle" av den grunn. Blir en del offensive spillere som skal kjempe om de samme plassene da.... Nannskog, Berglund, Palmi, Hoff, Senky, Daigo, Mix, Keller og evt. Veigar.....

×
×
  • Opprett ny...