Jump to content

Squawker

FairFans
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11

About Squawker

 • Rank
  Looking through a glass onion
 • Birthday 09/13/1967

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lommedalen

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.puszczka.com/~andy
 1. Beklager engelsken.... litt for 'pissed off' til å gidde å oversette akkurat nå. We're skint. We fucked up. We've got no players. We're going back to Nadderud. Why would anybody with head coach merits even want to train Stabæk the way things look right now. Belsvik is (probably)... - keen on a head coach job - unmeritted so he should be cheap - connected to Stabæk - qualified (on paper) Don't think we're in a position to hope for much more.
 2. Diderik Schnitler var ikke i Kværner systemet da Røkke/Aker kjøpte seg inn. Han var ferdig i Kværner Shipbuilding i '98 da han gikk i gang med å bygge ned, ødelegge og destruere Saga Petroleum slik at restene kunne fordøyes av Norsk Hydro. Fin fyr, altså. Det gjorde jævlig godt å brenne opp hans bilde i kjøkkenvasken her om dagen.
 3. Har sagt det før, og jeg sier det igjen, at Aker v/ Kjell Inge Røkke kan være meget fristet av å være assosiert med stiftelsesmodellen. Røkke vil gjerne framstå som en støttespiller for lokalidretten, både gjennom sponsing av breddeidrett (Aker Solutions tildeler sponsormidler årlig) og f.eks. ved å delfinansiere ballbinger i Asker. Så nylig som rett før Stabæk - Molde kampen ble det arrangert familieunderholdning hos Aker Solutions med fotballaktiviteter for barn, gratis billetter til kampen og Ole Gunnar Solskjærs personlig opptreden i lokalene på Aker Hus/Fornebu. Hvis Røkke ser en mulighe
 4. Helvete! Potter, løp ned til Montér og kjøp sement! Jeg lander ikke før 18. desember, men jeg skal ta igjen det tapte. Kontakt grunneieren for Gjønnesjordet og begynn planering. Ring de andre i tifogruppa. Vi må bygge stadion! Kan ikke vi heller fikse litt på Nadderud - jeg vil hjem.
 5. Fuck all this hand wringing about Jan "Yesterday's Man" Jönsson..... Alle mann til hangaren. Håndballaget fra Veikryss-Øst skal gruses.
 6. Uansett, det er ikke noe rart ved den uttalelsen. Hadde ikke Jönsson vært klar for RBK, hadde ingen hevet et øyenbryn over den uttalelsen. Men nå kan ikke mannen åpne kjeften uten at noen skal halshugge ham. Feil! Fullstendig feil! Man pisser ikke bort millioner av kroner i overgang og lønn på en spiller man er så usikker på. Og Jönsson har tidligere vært meget involvert i spillerkjøp - Johan Andersson, Pontus Farnerud, Pontus Segerström, ja Daniel Nannskog m.fl. - disse har han vært meget sikre på. Men Marius Helle er han ikke sikker på. Han sa det han sa. Og jeg stusset på de
 7. Har vi sett de samme intervjuene? Tydeligvis ikke, men jeg hørte nøyaktig det samme som Haze ca. 3 minutter etter kampens slutt "live" på TV2. Det var hans umiddelbare og uforberedte kommentar. Hva han i senere tid kan ha sagt (etter at noen ba han skjerpe seg, eller kanskje han skjønte det selv) vet ikke jeg noe om.
 8. Flott at vi fortsatt bruker energi på det her... Det er Jönssons uttalelse om Helle som får meg til å poste dette. I intervjuet virket han illojal mot klubbens beslutning om å kjøpe Helle. "Ja, han har gjort et bra innhopp, men jeg er ikke sikker på om han passer inn!" Mener man det, bør man holde det internt. Enig! Virker som om Jönsson ikke ønsket Helle til Stabæk, og det tyder på at er fjernet fra beslutningsprosessen. Det er ok det, ettersom han ikke skal trene oss neste år. Men hvis han skal bevise at han klarer å være 90-100% Stabæk trener ut sesongen så burde han holde seg
×
×
 • Create New...