Jump to content

Kaizer Alphonse

Bruker
 • Posts

  1,679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Kaizer Alphonse

 1. Hahaha! Gratulerer med vel gjennomført økt. Imponerende! Dette må kvalifisere til fast plass på laget neste år. Jeg setter meg heller stille og forsiktig ned på benken.
 2. Barnehage-tendenser. Foreslår at gutta får tilsendt en video av Jokke Perssons intervju etter den legendariske taklingen hans. Det er ikke sånn at man er totalt beskyttet mot kritikk ute i den virkelige verden heller, så gutta får se på det som trening til de blir voksne og får seg en ordentlig jobb.
 3. Forsøk på snikskryt straffes med ekstratrening. Blir dobbel 4x4 intervalløkt det.
 4. Kan spille back, begge sider. Ikke vingback, for det er for mye løping.
 5. Helt enig. Vi er som vanlig ikke i nærheten av å være påskrudd når kampen starter.
 6. Start fikk et tidlig mål, og etterpå var det Braut-show på sørlandet.
 7. Litt tidlig å gi en endelig dom, men var signeringen av Metcalfe en gedigen skivebom?
 8. Så er jo spørsmålet da: hva blir værende lengst på Nadderud, Kjønø eller naturgress? Så ofte som vi bytter trener, tror jeg det blir en dyr løsning å tilpasse underlaget etter trenerens spillestil...
 9. I samme liga startet Kristian Arnstad og spilte en time, da Anderlecht vant 4-0 borte mot Royal Antwerp.
 10. Kanskje på tide å skrote hele prosjektet, og heller få til en løsning på Fornebu?
 11. Skal det lukte mål av vingbacker? Sjelden jeg ser de trone øverst på toppscorerlister rundt i verden. Vi har en spiss som har 2 "pinner" på 24 kamper. Skjønner ikke helt hvor du vil hen med dette... Gleder meg til svaret ditt. En kort setning, blottet for mening, etterfulgt av et sarkastisk smilefjes.
 12. Nå er jo han primært back da... sjelden de ligger øverst på toppscorerlista.
 13. Alternativt spille med firer bak og Olli/KNH som rene kanter. Da går det an å doble på kant, og få til bedre innleggssituasjoner, slik at Krogstad/Azemi/Edwards/en eller annen kan komme seg inn i boks og lage trøbbel. Det vi holder på med nå, med vingbacker som skal slå innlegg virker helt høl i hue. Det blir for lange avstander, og når de først får ballen får de press fra motstander. Resultat: støttepasning tilbake, miste ballen eller slå ballen i hodet på motstander (alternativt: ikke få ballen i det hele tatt, som Wernersson).
 14. Vi dominerte i balltrilling, akkurat som Berntsen hadde forutsett. De var smartere enn oss og låste av alt som var av rom (uten at det virket så altfor vanskelig). Vi må være et av de mest forutsigbare lagene i ligaen, og evner faen meg ikke gjøre noe med det. Og så tror jeg vi skal prise oss lykkelige over at vi har Edwards på midten. Ja, han imponerte ikke voldsomt, men du verden så mange potensielle overganger han blokkerte høyt i banen. Hadde vi ikke hatt han, er jeg redd vi hadde tapt med flere mål.
 15. Joda, husker forrige kamp. Men dessverre husker jeg alle de bedritne kampene før forrige kamp også...
 16. Han burde snart innse det selv også.
 17. Skremmende mot Sogndal. Oppjusterer til horribelt. Orker ikke mer Kjønø-ball nå.
 18. Det er ikke fart vi trenger, det er flere samtidige bevegelser, samt noe mer tyngde i boks.
 19. Helt enig. Vi prøver å trille ball fra side til side uten for Ulfs 16 meter, uten å oppnå noe som helst. Ender med et innlegg på to bøtteknotter. Hadde vi hatt en duellspiller inne i boks, så kunne bøtteknottene kranglet til seg andreball inne i feltet. Da kunne vi blitt farlige. Nå virker det meget behagelig å være Ulf-forsvarer.
 20. https://www.dagbladet.no/kultur/dette-etterforskes-han-for/75901326
 21. Glem "Fort Nadderud", vi trives best på turné.
 22. Passer best i "For en j@#la tosk"-tråden.
×
×
 • Create New...