Gå til innhold

Haaken

Bruker
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0
  1. Må vel ha vært cupfinalen eller 6-1 seiren over Rosenborg! Noem som har noen bilder fra cupfinalen, ligger ingen bilder ute på google engang !?
  2. Kanskje ikke så rart at Rbk-spillerne ikke er så motiverte, når hjemmebanen deres er omgjort til grusbane. enig, man husker jo de kampene man selv har spilt på grus, var ikke særlig motiverende;)
  3. IA Olsen er den sterkeste stopperen, men under kamper hvor Kjølø og Olsen var skadet mener jeg vi burde brukt Skogseid. Men skal bli spennende og se, jeg tror at IA forlenger
  4. Skal man med Koren når man har Stenersen og Tchoy
  5. Ja, kunne tenke meg et medlemskap i $$, så kan noen sende en personlig mld om hvor mye det koster og når man må melde seg inn osv. Over til topic: Stabæk kan jo ta medalje, men alt avhenger jo av at laget er mere stabilt. Nannskog og Veigar scoret jo hele 37 mål sammen, men det var kamper hvor de ikke hadde dagen. Da hadde det vært godt å sette inn evt. Solskjær (Kamara) hehe Men får vi laget stabilt, så skal nok drømmen til Albert går i oppfyllelse
  6. hehe takk for god respons Er ikke så vanskelig vett;) Vis dere bare kommer med noen melodier, så kan jeg kanskje skrive inn noen ord også kan dere si hva som var bra også rette det som var mindre dårlig!
  7. Tok med en av sangene som en la inn her. Vi er bedre enn de fleste tror! VI har en tropp(klapp klapp) Som spiller bra(klapp klapp), Forza Stabæk Fotball jaaa(klapp klapp) Bare dra hjem(klapp klapp) fra Nadderud(klapp klapp) For dette her blir skrekk og gru(klapp klapp) VI rykket ned(klapp klapp) men bare se(klapp klapp) Vi tar seiern her i dag(klapp klapp) Ole Ole (klapp klapp) Ole ole (klapp klapp) Nå er det 3 poeng på g!!(klapp klapp) IDEMYLDRING!
  8. Takk! Men de sangene tatt fra Olympiakos på youtube. Det kan ikke være så vanskelig å lage en tekst til den vis noen kommer med innspill?
  9. Istedet for : " Daniel Nannskog! klapp klapp klapp! " Så tenkte jeg melodi: Ole brum. "Her kommer Nannskog jo, en kraftkar ifra Sverige! Tralalalala oh! Der scoret Nannskog jo!!" Også vis han scorer to " Her kommer Nannskog jo, en kraftkar ifra Sverige! Tralalalala oh! Nå har Nannskog scoret to!"
  10. For all del hent Magne Hoset! Nei, den søte mannen der syntes jeg vi klarer oss fint uten La oss håpe odd taper 4-0 på Jæren så er det enda flere kvalitetspillere å kikke etter! Espen Olsen er vel en bedre backup enn Andreas Strand, men syntes vi heller skal satse på Kamara!
  11. ahh.. og salget starter samtidig som i fjor? engang i desember..
  12. Hvor mange medlemmer er det i stabæk support? Nå snakker jeg ikke om forumet, men hvor mange har sesongkort? Og hvordan har økningen blant supporterne vært de siste årene? Har tenkt å melde meg inn til neste år, vet også om flere.. hørte av en kamerat at de var 10 stk eller noe som skulle melde seg inn. Med tanke på tribunen, er det plass?
  13. Blir det noen tifo med "Jesper Jansson" eller noe ?
  14. Stjerneskudd ser meget bra ut nå som det mørkner, det er jo siste hjemmekamp i år også! Men det kan ikke være så vanskelig å lage en tifo med Jesper Jansson på ?
  15. Jeg skulle gjerne vært med på å lage tifo, men er som sagt 16 år og vet ikke hvor mye tid jeg har. Så er jeg heller ikke med i stabæk support, men jeg er med¨på å hjelpe til
×
×
  • Opprett ny...