Gå til innhold

Donato

Bruker
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om Donato

  • Bursdag 29. april 1985

Profile Information

  • Location
    Lillehammer
  • Interests
    Stabæk og øl<br />Stabæk og øl<br />Stabæk og øl

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.fotballmagasinet.no
  1. Vi er tre stykker som skal til Valencia. Det er kun tomannsrom på hotellet vårt, så hvis det er en person som vil joine dobbeltrom, si i fra. Gjerne fort. Gjerne over telefon; 997 13 452. Dette gjelder kun en natt. Hilsen Martin Bjertness
  2. http://fotballmagasinet.no/?mode=news&...7f3f11b18f3b06d Håper han har rett.
  3. http://www.fotballmagasinet.no/?mode=news&id=3157
  4. http://www.fotballmagasinet.no/?mode=news&...bf68112bd887675 Intervju med Nannskog!!
  5. http://www.fotballmagasinet.no/?mode=news&id=3034 Her er en artikkel fra kampen!!
  6. http://www.fotballmagasinet.no/?mode=news&...611e24fbec82021
  7. Jeg tvinger ingen til å lese her i det hele tatt, men Nanskog skulle "hjem" til Norge, kanskje også Henke vil "hjem" til Norge? Det var egentlig det jeg mente.... Prøver man ikke, får man hvertfall ikke. Hvem hadde egentlig trodd at Rekdal skulle gå til Enga for fem år siden eller når det nå var?
  8. Vil bare presisere at dette ikke står noen steder, det er jeg som lufter mine drømmer og tanker. Jan Jönsson klarte å lokke Jansson, Nannskog, Pärsson og Karlsson til Adeccoligaen, kanskje han da kan klare å lokke Henrik Larsson til Stabæk og Tippeligaen? Det hadde hvertfall vært en fin julegave. http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/fotball/article516456.ece Det er ikke aktuelt før sommeren, men det skader vel uansett ikke å prøve. Helsingborg er ute etter han, vi henta kapteinen (Jansson) dems for et år siden, da kan vi klare å snappe en spiller også... Men som sagt, bare en drøm som jeg har et bitte lite håp om at skal gå i oppfyllelse...
  9. Hvorfor bryr vi oss så jævli om Best??? Er det bare en gjeng med patetiske hjernevaska Man Utd. fans her??? Trodde det var dette Stabæk Support jobbet aktivt imot :angry:
  10. Håper Alanzinho, Holter, Haugstad og Isaksen spiller.... Vi må feire på onkel blå etterpå!!!
  11. Det er litt irriterende når det er snakk om nye spillere for sesongen som nettopp har vært. Den var nesten helt på toppen. Den kunne vært aktuell, hadde den ikke vært skrevet i desember 2004 og handlet om Gudbrand Ensrud!! Dette synes jeg var irriterende, de nye emnene må øverst og evt. de gamle slettes!!! :angry:
  12. Jeg er trist, intet øye blir tørt på søndag!!!
×
×
  • Opprett ny...