Jump to content

svensken

FairFans
 • Posts

  1,634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

svensken last won the day on April 19 2014

svensken had the most liked content!

Reputation

38

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

633 profile views
 1. Da er jeg og mann påmeldt! (måtte bare få byttet om på litt jobbing slik at vi kunne ta omvisningen på fødeavdelingen en annen dag)
 2. Du mener ti dager før... Kom jo beskjed om at bussen var avlyst 10 dager før kamp. Jeg hadde ikke fått tenkt på odd kampen før etter molde og da var bussen allerede avlyst. Kan man komme med et varsel om at bussen står i fare for å bli avlyst neste gang? Dersom noen hadde nevnt noe om det før molde, så hadde sikkert jeg og mannen fått meldt oss på, og vi er sikkert ikke de eneste.
 3. 1.Henrik 2.Kristian"Luguber" 3.Kenneth"blue_bird" 4.Hanse 5.Haze 6.Gunnar W. 7.Isla 8. Marbor 9. Hantro76 10. Zephyr 11. fyR 12. Norris 13. SAU 14 Hanne Marit 15 Mamman til Hanne Marit 16.Svensken 17. Geir Arne
 4. Vi vurderer tur, tenker i så fall tirsdag til torsdag tror jeg.
 5. Regner med at vi som kommer fra Haslum krk rekker bussen også da (det var helt sikkert i brudeparets beregning). Forøvrig skal man vel ikke se bortifra at beskjeden til vakgkomiteen er gitt, men mer om dette kan vi diskutere annensteds. Brudeparet prøvde å komme bortom bussen for si hei, men rakk det ikke (Vi møtte bussen i tunnelen melleom Bekkestua og Stabekk barneskole..)
 6. For et par år tilbake hadde vi med et par som jeg tror var bodøglimt supportere til LSKKFK kamp i gymsalen på romerike, de betalte bussbilett til samme pris som medlemskap, men ville ikke være med i $$. De var brannsupportere. De hadde sagt på forhånd at de skulle medle seg inn (sa ikke noe om at de var brannfolk), men nektet å ta i mot medlemskap da de hadde betalt.
 7. Kan rapportere som strålende sol og sikkert minst 10 grader ute nå.
 8. Jeg reiser opp fredag og ned mandag. Bor på Voll student by.
 9. Geisha og jeg er i tromsø fra fredag kveld til mandag kveld. Aner ikke hvor vi bor, men det kan sikkert han som har bestilt fortelle.
 10. Synes egentlig potter besvarte spørssmålet, men jeg kan gjøre det jeg også. Dersom bussen via strømstad er full, dekkes hele turen av de som er med på turen, og ss betaler ingenting. Dersom bussen ikke er full, vil ss betale noe, men den summen vil være mindre enn det ss betaler for en buss t/r Drammen.
 11. møll, hvor stor sannsynlighet er det for at vi får et sørlandslag borte?
 12. Billetter til Godset-Stabæk kan nå kjøpes i Stabækbutikken.
×
×
 • Create New...