Jump to content

trond

Bruker
 • Content Count

  195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43

About trond

 • Rank
  respektert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

291 profile views
 1. trond

  Nadderud

  Er det bestemt hvor stadion skal ligge? Var snakk om at dagens stadion kunne brukes frem til ny stadion stod ferdig?
 2. Bohinen er jo på vei ut. Kassi ønsker seg ut, etter å ha vært her veldig lenge. Vi har solgt Askildsen og det er jo ikke lenge siden Børkeeiet forsvant. Ser at Lumanza signerte for 4 år, men klarer ikke fri meg fra tanken på at også han er et noe usikkert kort. Hvorfor skal en belgier som i form er for god for Eliteserien holde på her i flere sesonger? Kommer han i form og interesse utenfra melder seg så forsvinner han, ser jeg for meg. Gitt den situasjonen tenker jeg at en Skytte inn nå hadde vært helt perfekt. Selv om sentral midtbane ser greit ut på papiret nå kan det veldig fort endr
 3. Det ser ikke riktig ut med Skytte i BG drakt. Han burde spilt i blått. Han var god i fjor
 4. Hvorfor vurderes han da? Dersom vi allerede har en ny stopper på vei inn?
 5. Overraskende lite optimisme å spore her. 1-0 er et veldig, veldig bra utgangspunkt. Scorer vi mål i Ålesund må de vinne med 2 mål. Det er et utrolig kjipt utganspunkt for Ålesund. De må vinne, samtidig som det nærmest vil være katastrofe for dem å slippe inn mål. Ikke enkelt for dem i det hele tatt det. Jeg tenker vi er et laaangt steg nærmere fornyet eliteseriespill. Vi klarer oss med uavgjort, vi kan til og med klare oss med et tap. Dette er jeg rimelig sikker på at vi klarer.
 6. Basert på kvalikk kampene er det en veldig god signering!!
 7. Kan noen få gitt beskjed til Bradley om dette? Fullt fokus på kampen om 4 dager der altså.... Jeeez!
 8. Næss var ikke i offside, se videolinken rett over her, så annulleringen er feil. Det er på det rene og ikke noe å diskutere. Det er imidlertid umulig for dommeren å få det med seg med sikkerhet. Ser du situasjonen i vanlig film er det lett å skjønne at han vinker. Det er det at man på død og liv ikke skal ha videodømming vi kan takke denne annulleringen for.
 9. Det er overhodet INGENTING som tyder på at dagens Stabæklag skal rykke ned. INGENTING! Vi ligger ikke ille til på tabellen, vi taper ikke kamper vi strengt tatt burde vunnet og vi har ikke en formpil som peker nedover. Tvert i mot ligger vi relativt trygt plassert på tabellen, vi vant akkurat en av sesongens vanskeligste bortekamper og formpilen peker jevnt oppover. Antagelig er vi et av ligaens 5 beste lag akkurat for øyeblikket. Et nedrykk er usannsynlig.
 10. Når det gjelder det røde kortet - etter den siste touchen ville ikke vif spilleren vært i nærheten av å rekke ballen, den hadde keeperen GÅTT ut og klarert.
 11. Du quoter deg selv fordi du mener at Boli ikke var mellom 12 og 21 de to årene han var her før han signerte A-kontrakt, eller fordi du mener han ikke var spiller i Stabæk de to årene?
 12. Dersom det stemmer at Boli var i klubben i 2 år før han signerte A-kontrakt er det tilknytningen han hadde til klubben i disse to årene og hvilken tilknytning som regelverket krever som er avgjørende for om han allerede nå er å regne som en lokalt utviklet spiller. I et rundskriv som redegjør for reglene, heter det at en spiller må ha "spilt for" en norsk klubb.Akkurat hva som ligger i "spilt for" vet jeg ikke. Kanskje må man ha vært medlem av klubben, kanskje må man ha hatt spillerlisens for klubben, kanskje begge deler. Dersom det er betalt forsikring for Boli i 2011, høres det jo defi
 13. Du kan kanskje bekrefte at han som 12-21 åring ikke har spilt 3 sesonger i Norge? Han er norsk statsborger så det kan vel tenkes at han har bodd og spilt her tidligere?
 14. Vedrørende egenutviklede spillere Reglene finner man på NFF sine sider. Jeg oppsummerer her. Først er det et krav til stallens størrelse. Stallen kan inneholde minimum 20-, maksimalt 25 spillere. Uavhengig av antall spillere i troppen (innenfor minimums og maksimumskravene) skal minst 16 spillerne være såkalte lokalt utviklede spillere. For å være en lokalt utviklet spiller må man ha spilt for en norsk klubb i minimum 3 hele sesonger eller 36 måneder (trenger ikke være etterfølgende sesonger/måneder) mens spilleren er fra 12 til 21 år. Tidligere var tallet 15-21, nå er det altså fra 1
 15. På bakgrunn av siste oppdaterte artikkel på aftenposten.no tolker jeg situasjonen slik at tomten er solgt i henhold til den reguleringsplanen som forelå før opprettelsen av denne stiftelsen ble et tema. Skal kommunens plan lykkes avhenger dette da av at Aker er villig til å betale en sum i tillegg for å få omregulert en del av tomten i henhold til vedtaket kommunestyret i Bærum gjorde tidligere i år. Det er disse pengene, slik jeg har oppfattet det, som kan gå til å overta hallen. Forutsatt at ovennevnte stemmer med virkeligheten betyr dette at følgende 2 hendelser må skje før vi er "redde
×
×
 • Create New...