Jump to content

joogs

Bruker
 • Posts

  1,425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

joogs last won the day on August 3 2020

joogs had the most liked content!

Reputation

1,290

About joogs

 • Birthday 08/27/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hosle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,090 profile views
 1. Kanskje Aga på lån kunne vært noe. Sitter på benken i Elfsborg
 2. Mangler basisferdigheter. Kommer bare så langt med løpskapasitet
 3. Håper å se Høyland-Podstawski-Haugen her på midten. Tror det vi savnet i går var en terrier i midten. Solbakken gir oss veldig lite når han spiller sammen med Haugen og Podstawski, som begge er bedre pasningsspillere. Sandberg Sturla-Pedersen-Wangberg-Mesik-Wernersson Høyland-Podstawski-Haugen Edvardsen-Azemi
 4. Vi selger antagelig Nusa for over 30m NOK i et år vi ikke trenger kapital. Disse pengene er nødt til å bli reinvestert i førstelaget. Nok er nok. Det er på tide at vi supportere sier ifra til de som bestemmer i klubben vår. Ta litt risiko for faen! «Annerledes-klubben» som selger for over 100 millioner og sitter igjen med Kasper Pedersen er jævlig kjedelig!! Hvordan skal man overbevise kommunen til å investere så mye i ny stadion når klubbens ressurser forvaltes så dårlig? Det er på tide med ny ledelse. Takk for innsatsen i en tid hvor vi var avhengig av nøkternhet. Nå trenger vi engasjement og drømmer. Så får vi heller falle pladask igjen. Stabæk anno 2021 er drit kjedelig, og det kler ikke klubben vår.
 5. Tok litt tid å komme over den matchen. Det gjorde det. Herregud så mye feil som ble gjort. Har skjønt i ettertid at skader har en god del av skylda, men signeringen av Kasper Pedersen kan utelukkende skyldes en hjerneskade av sportslig ledelse. Siden Sean Cunningham har jeg ikke sett en spiller som er lenger unna nivået i eliteserien. Vi hadde behov for en midtstopper som kunne starte et angrep, det siste vi trengte var en duellsvak stopper med treben.. hvem godkjente den overgangen? Hva får Kjønø til å spille Piggy ute venstre og Pedersen som stopper når førstnevnte er ekstremt avhengig av høyrefoten? ALT må gå inn i banen. En blind høne klarer å fange opp det. En av flere grunner til at VIFs høye press lykkes så godt. En annen årsak er at vi gang etter gang setter i gang kort fra keeper til spillere som ikke behersker å spille av et moderat press.. Da Lumanza, som av Kjønø selv har blitt betegnet som for dårlig defensivt (og i press), ble byttet inn, hvorfor fortsetter han sammen med Solbakken sentralt? Solbakken har ikke frekvensen i beina til å hjelpe Lumanza i det defensive. Det har til gjengjeld Høyland, som blir flyttet ut på Venstre?? Høyland er så malplassert der ute da han overhodet ikke har touchet eller teknikken til å arbeide på små flater. Sammen med Piggy utgjør han Norges minst farlige venstreside i andre omgang. En omgang vi er nødt til å gå fremover.. For meg står denne kampen igjen som en stygg ripe i lakken hos Kjønø og Bjarmann.
 6. Meldes på Twitter at Dio har terminert kontrakten pga manglene lønnsutbetaling.
 7. Står 17-1730 på billetten min, betyr det at jeg må ankomme nadderud i dette tidsrommet? Noen som vet?
 8. Hva er status vedr draktsalg? Skal kjøpe barnedrakt til nevøen min med navn bakpå.. Er jeg nødt til å bestille på Macron, eller er dette noe vi kan gjøre i butikken/container?
 9. Spar deg for sånne kommentarer, vær så snill.
 10. FLAUT! Yaw, Sturla med fler ser ut som de aldri har spilt på eliteserienivå før
 11. Natt og dag hva gjelder kommentator.. Asbjørn Myhre er en proff og kommer forberedt.. helt latterlig hva vi ofte får når vi spiller borte mot lag fra distriktene
 12. Dommer gir altså Solheim gult i straffesituasjonen, men ikke østbø i første omgang ? en parodi
×
×
 • Create New...