Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Content Count

  1,741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ErikErik last won the day on November 7 2019

ErikErik had the most liked content!

Community Reputation

1,097

About ErikErik

 • Rank
  Vinghalf
 • Birthday 11/15/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

739 profile views
 1. Bitcoin tror jeg det er større sansylighet for at de begynner med i Aab...
 2. Fagermo går jo etter alt som er ungt og lokalt...
 3. To tusen prosent enig. Synes det er rart at Coach ikke tar tak i dette og får opp intensivitet og tempo.
 4. Liker absolutt intensiteten til Kay. Bra frekvens, få touch (i motsetning til resten av sentral midtbane).. men har ikke fysikken til å eie midtbanen (enda?)
 5. Jeg tenker vel at isolert sett så er Solbakken et bra talent og sånn sett fort kan få spilletid og dermed også bli videresolgt. Men har vi ikke denne typen spillere? Teknisk dyktige, god til å trille ball.. uten at det blir noe noe særlig sluttprodukt? Vi trenger en general som går i krigen, jobber som en bikkje og tar seg av drittarbeidet på midten.
 6. Velkommen! Håper jeg tar feil om deg, og at du viser deg som effektiv og fremoverrettet og ikke den «solskinnsspilleren» jeg frykter du er. Sikkert en god signering fra et kommersielt perspektiv, men det er vel strengt tatt ikke den spillertypen vi trenger?
 7. Nesten 50% sjanse for øvre halvdel. ?
 8. Jobbet til tider veldig bra ja.. Men han så jo helt tom ut etter 30 min - noe som mer eller mindre er årsaken til at han ikke orket å jobbe hjem på Vikings mål. Må jobbes med kondisjon + å treffe mål når han skyter. Hjelper lite å skyte mye, hvis han treffer mål på 1 av 20. Uansett, også positiv til han. Han vil ihvertfall noe - og jobber hardt hjem når han orker.
 9. Ja, kan jo gjøre det så avansert som man vil. Når du får inn dette samt en algoritme som beregner inn konsekvens av potensielle karantener opp i mot spilleres «+/- stats» samt målpoeng + bredde i troppen, så har du nok en algoritme du kan selge og leve livets glade dager på en halvprimitiv sydhavsøy.
 10. Veldig morsomme forbedringer av modellen. Ang. 2 poeng, er jeg enig i at dette vil være med å balansere sansynligheten i riktig retning - gitt scenario du har beskrevet. (1 og 2 poeng vs 6 og 12 poeng). Om det er 1, 2, 3 eller X poeng er vanskelig å si. Kanskje man kunne lagt gitt hvert lag en gratis bonus på snittpoeng pr. kamp igjennom hele sesongen for å bedre ta høyde for variasjoner i motstand etc? Slik at lag som er høyere på tabellen vil få en større bonus enn ett bunnlag. Et topplag som har gått på en smell eller 2 mot andre topplag, fortjener en høyere bonus enn en middelhavsfarer som
 11. Før noen lar seg krenke på Odd sine vegne.. geek er en hedersbetegnelse og kun positivt ment.
 12. Positivt.. synd han ikke får satt en kasse..
×
×
 • Create New...