Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Posts

  1,885
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

ErikErik last won the day on December 14 2022

ErikErik had the most liked content!

Reputation

1,482

About ErikErik

 • Birthday 11/15/1979

Profile Information

 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,533 profile views
 1. Gjelder å være på Men det kan kanskje være et håp om at dette kan være neste års 2. drakt i stedet for den tamme hvite?
 2. Veldig moro med 3. drakt ja.. men når man legger det opp som en replika av 93drakten så er det litt dumt (synes jeg) at man ikke gjør den likere den gamle.. det var ikke noe hvitt på den… menmen.. moro med stunts.. skal vel ha drakten uansett
 3. På tide å lansere denne kandidaten igjen da kanskje? https://www.nettavisen.no/artikkel/forste-kvinne-i-tippeligaen/s/12-95-2146320 Har jo prøvd, ung mann, gammel mann, sur mann, spansk mann osv..
 4. Er det flere dager i et år rundt ekvator?
 5. Gjelder dette med bortesupporter-effekter bare i cupmatcher eller? Flust av moldefans på hovis.. smålig å irritere seg over.. i know.. men allikevel.. geleid dem ut..
 6. Kan nok ende opp på skylddeling mellom Piggy og Strula på første RBKmålet.. Sånt skjer.. Vi må la spillerne prøve og feile. Det er det som gir utvikling. Men måten han først stopper opp på, og så småjogger etter RBK-angrepet på etter å være sterkt delaktig i balltapet på er helt natta. Full spiker hjemover uansett om det ser ut som man ikke klarer å ta dem igjen eller ikke. Minner meg om en til tider sutrete fjortis jeg deler bolig med..
 7. Det er for jævlig hvis dette medfører forbud mot kork igjen..
 8. Hadde man jobbet for å få unna mesteparten av snøen fortløpende gjennom vinteren er jeg rimelig sikker på at banen hadde vært i bedre forfatning enn nå.. istedet har man sittet på henda og ventet på at solen skulle gjøre jobben..
 9. Hvis Bjarmann klarer å forlenge den kontrakten så tar jeg av meg hatten for han. Isak gikk vel ned noen nivåer for å få garantert spilletid og en sjanse til å re-boote karrieren sin. Lukter vel at han går gratis til en større klubb på slutten av sesongen. (evt at vi får noen kroner for han i sommer)
 10. Jeg synes vi flytter beina for lite og for tregt på midten... må ha indreløperne nærmere Høgh når han får oppspill.
 11. Utrolig moro! Og FOR en keeper vi har! Men vi har en jobb å gjøre.. Kan ikke bli FOR høye og mørke av dette Ut fra børskarakterene til budstikka, så skulle en tro at vi hadde spilt vår beste kamp siden 2008-sesongen.
×
×
 • Create New...