Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Content Count

  1,734
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ErikErik last won the day on November 7 2019

ErikErik had the most liked content!

Community Reputation

1,075

About ErikErik

 • Rank
  Vinghalf
 • Birthday 11/15/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Nesten 50% sjanse for øvre halvdel. 😃
 2. Jobbet til tider veldig bra ja.. Men han så jo helt tom ut etter 30 min - noe som mer eller mindre er årsaken til at han ikke orket å jobbe hjem på Vikings mål. Må jobbes med kondisjon + å treffe mål når han skyter. Hjelper lite å skyte mye, hvis han treffer mål på 1 av 20. Uansett, også positiv til han. Han vil ihvertfall noe - og jobber hardt hjem når han orker.
 3. Ja, kan jo gjøre det så avansert som man vil. Når du får inn dette samt en algoritme som beregner inn konsekvens av potensielle karantener opp i mot spilleres «+/- stats» samt målpoeng + bredde i troppen, så har du nok en algoritme du kan selge og leve livets glade dager på en halvprimitiv sydhavsøy.
 4. Veldig morsomme forbedringer av modellen. Ang. 2 poeng, er jeg enig i at dette vil være med å balansere sansynligheten i riktig retning - gitt scenario du har beskrevet. (1 og 2 poeng vs 6 og 12 poeng). Om det er 1, 2, 3 eller X poeng er vanskelig å si. Kanskje man kunne lagt gitt hvert lag en gratis bonus på snittpoeng pr. kamp igjennom hele sesongen for å bedre ta høyde for variasjoner i motstand etc? Slik at lag som er høyere på tabellen vil få en større bonus enn ett bunnlag. Et topplag som har gått på en smell eller 2 mot andre topplag, fortjener en høyere bonus enn en middelhavsfarer som
 5. Før noen lar seg krenke på Odd sine vegne.. geek er en hedersbetegnelse og kun positivt ment.
 6. Positivt.. synd han ikke får satt en kasse..
 7. Kino og botheim inn på hver sin back! øverås og jonassen er ikke i nærheten lukter sykemelding av dette her
 8. Jeg er forsåvidt prinsipiellt enig.. Men hvor går grensen for hva som er greit og hva som ikke er greit.. Er det feks greit hvis et svensk selskap som H&M hadde banket på døra med 40 mill? Sikkert noe barnearbeid nedover i rekkene der. Equinor med bestikkelser i angola og sikkert mange andre steder. Mye grums over alt..
 9. Klart det hadde blitt drama og støy hvis vi hadde blitt kjøpt opp av en utenlandsk aktør.. Men hadde man klart å svelge det hvis man fikk feks 50-100M ekstra å rutte med pr år? Skulle tro det ville gitt en grei effekt på sportslige prestasjoner. Er det så mye værre å leve på en kinesers nåde, enn feks. Røkke eller Trøims nåde?
 10. Fryktelig så edruelige forumet har blitt..🤷‍♂️
 11. Nei av å være skadet.. la opp og dro på jakt. Skal muligens studere
 12. https://finansavisen.no/nyheter/sport/2020/09/01/7562064/stabaek-vil-gi-eierne-utbytte-etter-godt-ar Spesiellt... Styret finner altså ikke alternative måter å investere disse pengene på ?
×
×
 • Create New...