Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Posts

  1,777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ErikErik last won the day on November 7 2019

ErikErik had the most liked content!

Reputation

1,202

About ErikErik

 • Birthday 11/15/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,070 profile views
 1. Ikke bra.. Mangler totalt en alternativ spillestil til den spillestilen vi prøver men enda ikke har fått på plass. Blir for mange og for dårlige touch på dagens matte som gjør at vi #1 aldri får Ulf i ubalanse og #2 til stadighet ender opp med å vende hjem med ballen fordi vi ikke klarer å få kontroll på den på første touchen. Vi har ikke materiale til å vinne kampen inne i boksen på innlegg når Ulf er etablert (vi har også stort sett også alt for dårlige innlegg). Det må være mulig å legge en plan som er litt mer i lengderetningen så lenge vi ikke er teknisk gode nok til å takle underlaget bedre enn vi gjør i dag. Dager som i dag gjør at jeg ser frem til vi skal spille på kunsgress igjen slik at vi får spilt kamper på et underlag vi også trener på. Denne kampen ble vunnet og tapt av lagenes trenere. Ulf hadde en plan som var tilpasset motstander og underlag.
 2. Selv om Åsane slo Ulf i treningskamp rett før seriestart, så er nok Åsane relativt dårlige. Basert på vår tropp, så tror jeg fort vi kan finne på å ta flere poeng borte enn hjemme i år. På kunstgress kan vi utnytte styrkene til våre offensive spillere med raske pass langs bakken, istedet for å lempe høyt og tape luftdueller. Jeg tror ikke det blir enkelt å spille god fotball på Nadderud før vi tar i mot Kongsvinger mot slutten av Mai . Uansett, bortepoeng er også digg. Gøy å se gutta i går. Gøy å se at Sandberg ser ut til å finne formen også. Mye bra igangsettinger i går og ingen(?) håpløse utspill over sidelinjen.
 3. Har vi virkelig vært så gode som kommentatoren mener? Greit at vi har vært best og skapt noe, men det har vel ikke vært Milan 92-takter? mulig jeg har for høye forventninger..
 4. Fullstendig enig i at gårsdagens kamp ikke var noe å hoppe i taket for. Men hadde man forventet at man plutselig skulle spille magisk fotball etter en sesongoppkjøring der man man kun glimtvis har vist at noe er på gang? Atpåtill på en matte som vi visste før kampen ville være i laber forfatning..? 4 poeng på 2 kamper er godt innafor i seriestarten. Vi er ikke hektet av, og vi er ikke i bunnen av tabellen. Bør nok gi det litt mer tid før skal dømme Kjønø - men ser vi ikke spor til fremgang i de neste kampene (særlig på kunstgress) vil jeg være mer støttende til ytringer om missnøye. På den positive siden synes jeg vi ser antydninger til et aggressivt press/gjennvinning høyt i banen til tider. Dette blir viktig i alle kamper mot alle lag som legger seg bakpå og vi må føre kampene. Tror vi alle ser at vi ikke har materiale til å skape alt for mye mot etablert forsvar. Vi bør kanskje legge opp til en taktikk der vi "mister ball" høyt i banen for så å vinne den igjen raskt når motstander forsøker å kontre og vi kan skape et slags overtall/litt mer rom 😝 ? Mangelen av en fysisk spiss og oppspillspunkt er tydelig.. Som nevnt av flere; Krogstad var viktig i går. Utrolig godt å se at vi nå har en litt kynisk spiller som "tar på seg" mange viktige frispark i farlige situasjoner (uten at det er noe stygt spill). Ottesen, som jeg synes var fjorårets høydepunkt, ser ut til å ha mistet all tro på seg selv. Tok vel med seg ballen fremover 1 gang i går.. Ligger i tillegg for lavt til å være ving, og for høyt til å være back.. Her bør det justeres i form av veiledning eller spillerbytter. Synes Wernersson fungerer noe bedre - men jeg er heller ikke overbevist om at 3-5-2/5-3-2 er noen fremtidig formasjon. 2 spørsmål: -Hvorfor slår vi konsekvent utoverskrudde cornere/dødballer? -Hvorfor står reklameskilt 2-3 meter fra sidelinjen? Vi har vel aldri skapt noe av et langt innkast, og ved å legge til rette for at motstandere kan utnytte lange kast skyter vi oss selv i foten. Hadde jeg bestemt hadde jeg satt reklameskiltene så tett opptil banen som det er lov å ha dem..
 5. Hva skjer a.? Har ikke ballen i det hele tatt jo..
 6. "When all stars line up", det er medvind, nedoverbakke og stang inn, så er nok Fitim en mulig nøkkelspiller og semi-storscorer. Problemet er at så fort det er litt motstand, litt vondt i en tå, noen sier noe feil etc.. så virker det som han melder seg ut. Minner litt om en hormonell tenåring jeg kjenner godt.. Obos blir en krig, og uten et ekstremt fokus på mental coaching så tror jeg ikke Fitim vil være målgarantisten vi trenger for å rykke opp. Føler vi trenger en fysisk kriger på topp. Kornelius, Oliver og Fitim blir fort for spede når vi møter lag som parkerer bussen og ikke gir oss noe bakrom.
 7. Vi har (som i fjor) veldig få initiativ uten ball. Alt for lett å låse av det ene halvhjertede løpet som kommer..
 8. Bare å begynne å ringe.. https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=7&land_id=alle&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=Show
 9. Sånn vi har spilt i år herjer vi ikke i Obos ass..
 10. Hadde på forhånd tatt 1 poeng hvis jeg fikk tilbud om det. Men dette var begredelig dårlig. Kvaliteten på passningspillet er helt fraværende. Må opp 8 hakk hvis vi skal klare noe mer en 1 poeng på de 2 siste kampene..
 11. Burde være i akademispillernes interesse å støtte sin potensielt fremtidige arbeidsgiver.. Alle akdemispillere burde fått sesongkort blandt $$ for både å støtte laget og bygge sterkere bånd til klubben..
 12. Han kan også bli sliten etter 7 minutters spill..
×
×
 • Create New...