Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Posts

  1,757
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ErikErik last won the day on November 7 2019

ErikErik had the most liked content!

Reputation

1,141

About ErikErik

 • Birthday 11/15/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  1357

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Jets

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

887 profile views
 1. Han kan også bli sliten etter 7 minutters spill..
 2. På tide å skryte på seg kols da..
 3. Litt marginer ja.. Tror gutta har godt av litt hvile nå. Mange av gutta så tunge ut. Skal nok ikke se bort for at det gjorde forskjellen i andre omgang i duellen ceide vs solheim. Synes forøvrig solheim har sett litt tung ut i de fleste kampene. Moro med Nusa, men spørs om han kommer litt til kort på det defensive for å starte foreløpig. Men absolutt noe vi bør bruke mer når vi skal jage mål.
 4. Litt som Morten Rams humoristiske kommentar om Jan Thomas og kjærstens bruk av bæremeis til hunden sin har ført til støy både fra de som føler seg krenket på JT og Harlems vegne, samtidig som det har blitt støy fra folk som føler seg krenket på hunders vegne.. https://www.dagbladet.no/kjendis/fikk-hatkommentarer---harreisende/73803980 Hvem har fasit på hva som faktisk er morsomt? Jeg har ikke fasit på hva som er morsomt, eller hva som er lov å tulle med. Men for å få litt kok mellom lag og klubber mener jeg at man burde ha takhøyde for å slenge litt med leppa. Gjelder bare å få noen til å definere hva som er lov å tulle med og ikke.
 5. Men er det greit å "mobbe" folk som sliter med mindreverdighetskomplekser som flasher Rolex i VG? Prinsippielt helt enig i at man ikke skal henge ut folk for legning, sykdom etc.. Og ikke at det nødvendigvis er bra å tulle med Forrens spilleproblemer, men hvor går grensen? Noen tåler å bli tullet med for å få måne, andre ikke. Noen tåler å bli tullet med for å være tynn-feite (feks Christian Grindheim), men for andre kan det slå hard ut i spiseforstyrrelser m.m. Å klappe for en motstander som tryner i det han skal slå et innlegg/skyte (ref. gårsdagens kamp) kan også slå negativt ut for vedkommendes selvtillitt og psyke.. Vanskelig å finne rett nivå i dagens krenkorama. Jeg håper det er noe takhøyde for en viss form for kommentarer til motstandere.
 6. Noen som har kontroll på hvilke spillere i Enga som Skytte er kompis med?
 7. Totalrenovere et 25-år gammelt bygg for en milliard når det er massevis av ledig kontorkapasitet rundt omkring er greit.. Er til å begynne å grine av.. bygg 2 etg med kjeller under stadion og fyll det med kommunale funksjoner
 8. Bitcoin tror jeg det er større sansylighet for at de begynner med i Aab...
 9. Fagermo går jo etter alt som er ungt og lokalt...
 10. To tusen prosent enig. Synes det er rart at Coach ikke tar tak i dette og får opp intensivitet og tempo.
 11. Liker absolutt intensiteten til Kay. Bra frekvens, få touch (i motsetning til resten av sentral midtbane).. men har ikke fysikken til å eie midtbanen (enda?)
 12. Jeg tenker vel at isolert sett så er Solbakken et bra talent og sånn sett fort kan få spilletid og dermed også bli videresolgt. Men har vi ikke denne typen spillere? Teknisk dyktige, god til å trille ball.. uten at det blir noe noe særlig sluttprodukt? Vi trenger en general som går i krigen, jobber som en bikkje og tar seg av drittarbeidet på midten.
×
×
 • Create New...