Gå til innhold

ErikErik

FairFans
  • Innholdsteller

    1 922
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    9

ErikErik vant dagen sist 15. Mars

ErikErik hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 599

Om ErikErik

  • Bursdag 15. nov. 1979

Profile Information

  • Location
    1357

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk Jets

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

1 728 profilvisninger
  1. Overhørt samtale på Rema i dag mellom en kunde(eldre dame) og en Rema-ansatt(ung fyr).. Opinionen har talt. Eldre, yngre, damer og menn i alle "samfunnslag" støtter utbygging. Bare å kjøre på nå.
  2. Nysveen ser spennende ut. Har farten som trengs for å bli en internasjonal back.
  3. Ikke det værste heller.. Hadde et bra innlegg på bakerste der som fort burde ha blitt mål. Et par andre gode involveringer synes jeg. Men han er vel uansett ikke det vi først og fremst trenger... en midtspiss/toppscorer-type Synes forøvrig mange av kidsa har gode perioder. Ustabilt selvsagt, men det er mye i dem..
  4. Usikker på hvor mye vi skal legge i denne kampen her.. Selv om det kan se ut som vi har god kontroll mot slutten, så ble Start slitne etter 20 min - totalt tannløse etter det.. Pasningskvalitet må opp... Vi må sette sjansene..
  5. Kan ikke så mye om fotball heller virker det som..
  6. Nå følte jeg meg gammel...
  7. Hva skjer med pasningene a?
  8. Dette er engasjement som varmer en innesnødd "stakkar". Har hatt pessimistiske tanker rundt stadionprosjektet i det siste.. Har vært redd for nye utsettelser, mindre stadion etc.. Pilen begynner nå å vippe over på at dette blir banket igjennom snart..
  9. Man ønsker seg enda en spiss.. Men det er dyrt..
  10. Har SS budsjett til å kjøpe spalteplass i budstikka? Sånn reklame som ser ut som redaksjonelt innhold som Nettavisen er så gode på? (Eksempel) Hvis det er den eneste måten å få budstikka til å gi sine lesere komplett informasjon er det fort verdt det.. Alternativt får vi rekke ut en hånd til Anonymous og be om bistand.
  11. Hvor var disse kritiske spørsmålene da Kommunen valgte å oppgradere Kommunegården(fra 1990) for én mrd? Massevis av ledige kontorlokaler i Bærum. Annet enn bygging av hovedtribunen, kan ikke Nadderud ha kostet kommunen mye siden den ble bygget på 60-tallet. Utrolig at det går an å la denne beslutningen trekke så jævlig ut i tid..
  12. Noe av det mest intressante jeg har hørt fra Rødt på lenge(ever?)..
  13. Gratis ølservering! 🍻🍻
×
×
  • Opprett ny...