Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Content Count

  1,741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by ErikErik

 1. Bitcoin tror jeg det er større sansylighet for at de begynner med i Aab...
 2. Fagermo går jo etter alt som er ungt og lokalt...
 3. To tusen prosent enig. Synes det er rart at Coach ikke tar tak i dette og får opp intensivitet og tempo.
 4. Liker absolutt intensiteten til Kay. Bra frekvens, få touch (i motsetning til resten av sentral midtbane).. men har ikke fysikken til å eie midtbanen (enda?)
 5. Jeg tenker vel at isolert sett så er Solbakken et bra talent og sånn sett fort kan få spilletid og dermed også bli videresolgt. Men har vi ikke denne typen spillere? Teknisk dyktige, god til å trille ball.. uten at det blir noe noe særlig sluttprodukt? Vi trenger en general som går i krigen, jobber som en bikkje og tar seg av drittarbeidet på midten.
 6. Velkommen! Håper jeg tar feil om deg, og at du viser deg som effektiv og fremoverrettet og ikke den «solskinnsspilleren» jeg frykter du er. Sikkert en god signering fra et kommersielt perspektiv, men det er vel strengt tatt ikke den spillertypen vi trenger?
 7. Nesten 50% sjanse for øvre halvdel. ?
 8. Jobbet til tider veldig bra ja.. Men han så jo helt tom ut etter 30 min - noe som mer eller mindre er årsaken til at han ikke orket å jobbe hjem på Vikings mål. Må jobbes med kondisjon + å treffe mål når han skyter. Hjelper lite å skyte mye, hvis han treffer mål på 1 av 20. Uansett, også positiv til han. Han vil ihvertfall noe - og jobber hardt hjem når han orker.
 9. Ja, kan jo gjøre det så avansert som man vil. Når du får inn dette samt en algoritme som beregner inn konsekvens av potensielle karantener opp i mot spilleres «+/- stats» samt målpoeng + bredde i troppen, så har du nok en algoritme du kan selge og leve livets glade dager på en halvprimitiv sydhavsøy.
 10. Veldig morsomme forbedringer av modellen. Ang. 2 poeng, er jeg enig i at dette vil være med å balansere sansynligheten i riktig retning - gitt scenario du har beskrevet. (1 og 2 poeng vs 6 og 12 poeng). Om det er 1, 2, 3 eller X poeng er vanskelig å si. Kanskje man kunne lagt gitt hvert lag en gratis bonus på snittpoeng pr. kamp igjennom hele sesongen for å bedre ta høyde for variasjoner i motstand etc? Slik at lag som er høyere på tabellen vil få en større bonus enn ett bunnlag. Et topplag som har gått på en smell eller 2 mot andre topplag, fortjener en høyere bonus enn en middelhavsfarer som
 11. Før noen lar seg krenke på Odd sine vegne.. geek er en hedersbetegnelse og kun positivt ment.
 12. Positivt.. synd han ikke får satt en kasse..
 13. Kino og botheim inn på hver sin back! øverås og jonassen er ikke i nærheten lukter sykemelding av dette her
 14. Jeg er forsåvidt prinsipiellt enig.. Men hvor går grensen for hva som er greit og hva som ikke er greit.. Er det feks greit hvis et svensk selskap som H&M hadde banket på døra med 40 mill? Sikkert noe barnearbeid nedover i rekkene der. Equinor med bestikkelser i angola og sikkert mange andre steder. Mye grums over alt..
 15. Klart det hadde blitt drama og støy hvis vi hadde blitt kjøpt opp av en utenlandsk aktør.. Men hadde man klart å svelge det hvis man fikk feks 50-100M ekstra å rutte med pr år? Skulle tro det ville gitt en grei effekt på sportslige prestasjoner. Er det så mye værre å leve på en kinesers nåde, enn feks. Røkke eller Trøims nåde?
 16. Fryktelig så edruelige forumet har blitt..?‍♂️
 17. Nei av å være skadet.. la opp og dro på jakt. Skal muligens studere
 18. https://finansavisen.no/nyheter/sport/2020/09/01/7562064/stabaek-vil-gi-eierne-utbytte-etter-godt-ar Spesiellt... Styret finner altså ikke alternative måter å investere disse pengene på ?
 19. Oppført som back, men ut fra høydepunkter så var han relativt offensiv og fin. Ikke veldig spennende eller intressant, men litt moro: Lette litt etter noen kommentarer fra kampen, og kom over en artikkel fra da han ble presentert som Nimes-spiller.. Ganske sikker på at dette var første og siste gang Birger blir presentert som spiller sammen med en som er 10cm laver enn seg.. Ser nesten ut som en kjempe
 20. Ikke unormalt å få senskader av slike prestasjoner.. Faen så skuffende og dårlig. Begge backene er jo helt nakne, Bo og Lumanza vender hjemover med ballen hver jævla gang, veikt og uten guts på topp, sirrup over hele linja. Slet vi med underlaget eller? (ikke at gresset så så gærnt ut - søker bare en årsak til at vi kan være så utrolig dårlige) Har vi blitt for godt vant med en strøken Nadderudmatte? Synes spillere sklei over en lav sko, og ballbehandlingen var under pari.
×
×
 • Create New...