Jump to content

ErikErik

FairFans
 • Content Count

  1,754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by ErikErik

 1. På tide å skryte på seg kols da..
 2. Litt marginer ja.. Tror gutta har godt av litt hvile nå. Mange av gutta så tunge ut. Skal nok ikke se bort for at det gjorde forskjellen i andre omgang i duellen ceide vs solheim. Synes forøvrig solheim har sett litt tung ut i de fleste kampene. Moro med Nusa, men spørs om han kommer litt til kort på det defensive for å starte foreløpig. Men absolutt noe vi bør bruke mer når vi skal jage mål.
 3. Litt som Morten Rams humoristiske kommentar om Jan Thomas og kjærstens bruk av bæremeis til hunden sin har ført til støy både fra de som føler seg krenket på JT og Harlems vegne, samtidig som det har blitt støy fra folk som føler seg krenket på hunders vegne.. https://www.dagbladet.no/kjendis/fikk-hatkommentarer---harreisende/73803980 Hvem har fasit på hva som faktisk er morsomt? Jeg har ikke fasit på hva som er morsomt, eller hva som er lov å tulle med. Men for å få litt kok mellom lag og klubber mener jeg at man burde ha takhøyde for å slenge litt med leppa. Gjelder bare å få noen til
 4. Men er det greit å "mobbe" folk som sliter med mindreverdighetskomplekser som flasher Rolex i VG? Prinsippielt helt enig i at man ikke skal henge ut folk for legning, sykdom etc.. Og ikke at det nødvendigvis er bra å tulle med Forrens spilleproblemer, men hvor går grensen? Noen tåler å bli tullet med for å få måne, andre ikke. Noen tåler å bli tullet med for å være tynn-feite (feks Christian Grindheim), men for andre kan det slå hard ut i spiseforstyrrelser m.m. Å klappe for en motstander som tryner i det han skal slå et innlegg/skyte (ref. gårsdagens kamp) kan også slå negativt ut for v
 5. Viktig å ikke hype han for mye.. Hadde håpet han fikk gå under radaren en stund til..
 6. Jeg tipper vi hadde hatt 4-6 mål og 5 Mill mindre i banken. Han, som våre andre spisser, må spilles god, og det har ikke vi vært gode på de siste årene..
 7. Noen som har kontroll på hvilke spillere i Enga som Skytte er kompis med?
 8. Totalrenovere et 25-år gammelt bygg for en milliard når det er massevis av ledig kontorkapasitet rundt omkring er greit.. Er til å begynne å grine av.. bygg 2 etg med kjeller under stadion og fyll det med kommunale funksjoner
 9. Bitcoin tror jeg det er større sansylighet for at de begynner med i Aab...
 10. Fagermo går jo etter alt som er ungt og lokalt...
 11. To tusen prosent enig. Synes det er rart at Coach ikke tar tak i dette og får opp intensivitet og tempo.
 12. Liker absolutt intensiteten til Kay. Bra frekvens, få touch (i motsetning til resten av sentral midtbane).. men har ikke fysikken til å eie midtbanen (enda?)
 13. Jeg tenker vel at isolert sett så er Solbakken et bra talent og sånn sett fort kan få spilletid og dermed også bli videresolgt. Men har vi ikke denne typen spillere? Teknisk dyktige, god til å trille ball.. uten at det blir noe noe særlig sluttprodukt? Vi trenger en general som går i krigen, jobber som en bikkje og tar seg av drittarbeidet på midten.
 14. Velkommen! Håper jeg tar feil om deg, og at du viser deg som effektiv og fremoverrettet og ikke den «solskinnsspilleren» jeg frykter du er. Sikkert en god signering fra et kommersielt perspektiv, men det er vel strengt tatt ikke den spillertypen vi trenger?
 15. Nesten 50% sjanse for øvre halvdel. ?
 16. Jobbet til tider veldig bra ja.. Men han så jo helt tom ut etter 30 min - noe som mer eller mindre er årsaken til at han ikke orket å jobbe hjem på Vikings mål. Må jobbes med kondisjon + å treffe mål når han skyter. Hjelper lite å skyte mye, hvis han treffer mål på 1 av 20. Uansett, også positiv til han. Han vil ihvertfall noe - og jobber hardt hjem når han orker.
 17. Ja, kan jo gjøre det så avansert som man vil. Når du får inn dette samt en algoritme som beregner inn konsekvens av potensielle karantener opp i mot spilleres «+/- stats» samt målpoeng + bredde i troppen, så har du nok en algoritme du kan selge og leve livets glade dager på en halvprimitiv sydhavsøy.
 18. Veldig morsomme forbedringer av modellen. Ang. 2 poeng, er jeg enig i at dette vil være med å balansere sansynligheten i riktig retning - gitt scenario du har beskrevet. (1 og 2 poeng vs 6 og 12 poeng). Om det er 1, 2, 3 eller X poeng er vanskelig å si. Kanskje man kunne lagt gitt hvert lag en gratis bonus på snittpoeng pr. kamp igjennom hele sesongen for å bedre ta høyde for variasjoner i motstand etc? Slik at lag som er høyere på tabellen vil få en større bonus enn ett bunnlag. Et topplag som har gått på en smell eller 2 mot andre topplag, fortjener en høyere bonus enn en middelhavsfarer som
 19. Før noen lar seg krenke på Odd sine vegne.. geek er en hedersbetegnelse og kun positivt ment.
 20. Kino og botheim inn på hver sin back! øverås og jonassen er ikke i nærheten lukter sykemelding av dette her
 21. Jeg er forsåvidt prinsipiellt enig.. Men hvor går grensen for hva som er greit og hva som ikke er greit.. Er det feks greit hvis et svensk selskap som H&M hadde banket på døra med 40 mill? Sikkert noe barnearbeid nedover i rekkene der. Equinor med bestikkelser i angola og sikkert mange andre steder. Mye grums over alt..
×
×
 • Create New...