Gå til innhold

bestman1958

Bruker
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Profile Information

  • Location
    Stabekk
  • Interests
    Bandy<br />

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.budstikka.no/budstikkaporten/idrett/stabakif/bandyjr/
  1. - Ser man det, ja. Husker du fornavnet også? Og stemmer det at han var innom landslaget?
  2. Yo! En kollega fra Heggedal fortalte meg om en spiller som opprinnelig kom fra Asker, men som jeg er usikker på om noengang spilte for Stabæk. Han skulle visstnok vært en virkelig "lirare" og var en gang eller to tatt ut til landslagsspill. Navnet var muligens Antonsen. Noen som husker han?
  3. - Svenskene satser nok mye mer enn Norge på å fostre gode idrettsutøvere. Særlig i videregående skole brukes det mye ressurser på å kombinere skole og idrett. I de fleste store idretter finnes det flere Riksidrottsgymnasium hvor de beste utøverene konkurrerer om plass. I tillegg finnes det idrettslinjer i nesten alle laen (fylker) hvor alle kan komme inn i dersom hjemkommunen vil betale. Vi ser jo hvordan svenskene gjør det i bandy,ishockey, friidrett og alpin. I Norge er det vel bare skiidretten som kan skilte med utøvere som gjør det bra internasjonalt. F. eks. har Skedsmo videregående en linje for unge fotballtalenter i Lillestrøm. Til dags dato har ikke Skedsmo vgs klart å utdanne en eneste Tippeligaspiller på 5 årene de har eksistert. Jeg tror ikke det er treningsmengden det skorter på, men dårlig organisering, feil treningsmetoder, ensidig fokus og uprofesjonelle ledere/lærere som er det største hinderet. Det skal bli spennende å se om Nadderud vgs klarer å få fram gode Tippeligaspillere ......................
  4. - Jaja, man skal jo se lyst på livet. Stabæk spilte dårlig, tapte alle hodedueller, andreballer og hadde knapt en målsjans. Vålerengas bakre firer hadde stålkontroll på Daniel og Veigar. Midtbanen var nesten usynlig og det som har vært Stabæks varemerke, raskt pasningspill og smarte stikkere til spissene, så vi lite til. Lange baller i lengderetningen mot Daniel duger ikke i Tippeligaen. Hvordan skal han klare å ta ned ballen mens han står rettvendt, med motstanderens midtstoppere i hengene over seg? Håpløst! Alanzinho hadde ballen mye, men klarte ikke å skape noe som helst. Nei folkens, Stabæk må prestere bedre enn dette om de skal overleve i Tippeligaen.
  5. Yo! En kompisgjeng fra jobben reiser til Newcastle 3. februar. Noen her som har erfaring med hvordan man kjøper billetter til Newcastles hjemmekamper? Steder å bo? Andre tips?
  6. - Tja, i følge dagens aviser er Sundgot på vei for ufattelige 4 mill. En spiller med mye muskler som scorer færre enn 10 mål pr. sesong. Hvis man er ute etter en tanksenter kunne man heller prøve Sundgots lagkamerat, nemlig Magnus Powell. Kontrakten hans går ut til sommeren og Stabæk kunne brukt 4 mill. på noe annet nyttig, en rask vingspiller kanskje? Utfra hva jeg har fått med meg er Powell ferdig i LSk han også.. Snakket med en STOR LSK supporter akkurat.. - Lurer på hvordan LSK skal spille neste sesong? Ut med to kraftspillere og inn med Ocean som liker å skyte og løpe med ballen i beina. LSK er jo mest kjent for knokling, dødballer og kriging i boksen. Håper ikke Stabæk tenker i slike baner selv om det til tider kan trengs å endre spillestil.
  7. - Tja, i følge dagens aviser er Sundgot på vei for ufattelige 4 mill. En spiller med mye muskler som scorer færre enn 10 mål pr. sesong. Hvis man er ute etter en tanksenter kunne man heller prøve Sundgots lagkamerat, nemlig Magnus Powell. Kontrakten hans går ut til sommeren og Stabæk kunne brukt 4 mill. på noe annet nyttig, en rask vingspiller kanskje?
  8. - Til tross for sine 193 cm og 90 kg taper Thomas Finstad brorparten av duellene han er involvert i, også mot forsvarspillere som er vesentlig lavere enn han. Mange brødre i dette forumet husker sikkert hjertesukkene til Gaute Larsen når han tok opp dette i mediene gjentatte ganger. Det er det beste for alle at Thomas får prøve seg i Godset. Vi ønsker han lykke til i Drammen!!
×
×
  • Opprett ny...