Gå til innhold

hdaniels

FairFans
  • Innholdsteller

    5 723
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    32

hdaniels vant dagen sist 17. November 2020

hdaniels hadde mest likt innhold!

Omdømme

2 352

Profile Information

  • Location
    Stabekk

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

2 464 profilvisninger
  1. Allerede glemt følelsen vi alle satt med 10 desember, kun en uke etter vårt eget nedrykk?
  2. Dette. Jeg opplever at klubben står i en identitetskrise der det de siste årene ikke har vært verken fugl eller fisk, og man har gått for kortsiktig brannslukking i den tro at når vi får nytt stadion vi alt løse seg. De rette folkene er nødt å definere hvem og hva Stabæk egentlig skal være, og så ansette en DL som passer det. Jeg håper inderlig at man ikke går for et kjent navn med den begrunnelsen at "det fungerte jo så bra i <klubb>".
  3. Takket være innsatsen fra Posse med flere kan klubben nå finne ut av dette i ro og mak uten et samlet hylekor av norske sportsjournalister som står utenfor Nadderud og skriker «korsfest korsfest!». La oss puste med magen litt til.
  4. Det er jævlig frusterende å se hvor mye det svikter i siste tredjedel av banen. Et illustrativt eksempel i dag er hvordan en av våre får ballen på drøyt 20m, hele ståfeltet roper "skyt" og det ender opp med et tilbakespill til Pettersson etter flere trekk. Vi var nærmest noe som liknet et angrep første halvtimen, hadde vi hatt mer tempo og presisjon i angrepsspillet der kunne det blitt en helt annen kamp.
  5. Ja du, det brenner litt etter 1 poeng på 2 kamper, hvorav den ene er en av de klart vanskeligste kampene for året. Ingen tvil om at sesongen er i gang igjen i alle fall.
  6. Kjenner det gjør meg lynende forbanna at denne gjengen har tenkt at det er helt greit å etterlate en svinesti som dette, når de samtidig vet så jævlig godt at det er Stabæk som klubb det går på. Griser!
  7. Først og fremst er dette svak personalhåndtering fra klubben sin side, Kjønø skulle aldri fått hovedtreneransvaret da han fikk det. Han ble hentet inn for fremtiden. Kanskje går det mot en løsning der Kjønø og Stabæk skiller helt lag, og vi vil aldri få svar på hvordan dette kunne blitt om han ikke ble kastet ut i det altfor tidlig.
  8. Eneste håpet nå er at «full tillit» betyr det det pleier å gjøre - exit i løpet av kort tid. Det blir nok med drømmen. makkverk!
  9. Noe som slår meg er hvor varslet dette egentlig er. Kvaliteten i klubben har vært nedadgående i flere år - i alle ledd, også utenfor banen. Allikevel virker det som det har satt seg en slags oppfatning på Nadderud av at så lenge vi ikke går konk eller rykker ned er alt i orden, og vi mangler bare et stadion som skal ta oss til toppen.
  10. En spiller de fleste har glemt til en klubb de fleste har glemt.. Blir nok en god natts søvn uansett.
  11. Ser nå det er betalingssak. Verken Daniel Pedersen (kaptein), Amer Ordagic, Forren eller Marcus Pettersen blir klar til kampen. Ingebrigtsen snakker også om å angripe med mye folk, være mindre opptatt av å holde på ball og mer opptatt av hva de gjør med ballen.
  12. Ja, det kan jo argumenteres for at både 1 og 2 mål er å nærme seg.
×
×
  • Opprett ny...