Jump to content

hdaniels

FairFans
 • Posts

  5,704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by hdaniels

 1. Eneste håpet nå er at «full tillit» betyr det det pleier å gjøre - exit i løpet av kort tid. Det blir nok med drømmen. makkverk!
 2. Noe som slår meg er hvor varslet dette egentlig er. Kvaliteten i klubben har vært nedadgående i flere år - i alle ledd, også utenfor banen. Allikevel virker det som det har satt seg en slags oppfatning på Nadderud av at så lenge vi ikke går konk eller rykker ned er alt i orden, og vi mangler bare et stadion som skal ta oss til toppen.
 3. En spiller de fleste har glemt til en klubb de fleste har glemt.. Blir nok en god natts søvn uansett.
 4. Hadde vært litt deilig å slippe gnålingen fra enkelte her om at vi burde hatt Azemi i laget.. Det hadde jo det..
 5. Ser nå det er betalingssak. Verken Daniel Pedersen (kaptein), Amer Ordagic, Forren eller Marcus Pettersen blir klar til kampen. Ingebrigtsen snakker også om å angripe med mye folk, være mindre opptatt av å holde på ball og mer opptatt av hva de gjør med ballen.
 6. Ja, det kan jo argumenteres for at både 1 og 2 mål er å nærme seg.
 7. Og jo mindre er sjansene for at Stabæk er et av de lagene, i alle fall i overskuelig fremtid.
 8. Ja, for TV lyd er som kjent alltid representativt for hvordan det er på stadion ??‍♂️
 9. Det som ikke er så kult er at dommernes prestasjoner, eller manglende som sådan, har vært matchavgjørende hver eneste runde. I kjent stil ender det vel bare med at NFF evaluerer seg selv uten å finne noe de kan kritiseres for.
 10. https://tv.get.no/episode/11484561/64910360 Spol til ca 8:40
 11. Hva om vi kjører grønnfarge på den ene armen på drakten?
 12. Burde ikke vi vite bedre enn de fleste hvilke konsekvenser det kan få med en arena som viser seg vanskelig å få brukt til andre ting?
 13. Det ser ut til å bli en lang sesong hvis den diskusjonen skal tas opp hver gang han scorer.
 14. Godt mulig, men om så ikke skjer har man alltids Bakenga som i går rykket ned med både Tromsø og Ranheim.
 15. I serien «Virkelig gammel blaa årgang», reflektert ung mann:
 16. Poenget her er vel nettopp den ovenfra og ned-holdningen på tross av at du kun tror du har mer innsyn. Du har en kilde du velger å tro på, på samme måte som andre tror på sin(e) kilde(r). At det til slutt skar seg mellom klubb og spiller tyder i alle fall på at det er minst to versjoner av hvem som er ulven i denne saken, og all den tid det er en personalsak som omhandler en mindreårig håper jeg ingen av de to forumbrukerne du nevner lekker heller.
 17. Problemet med Mix er at han er 100% blaa/RBK/Frigg/whatever helt til noe annet som frister dukker opp. Etter å ha opplevd alt røret rundt han sist håper vi takker pent nei om muligheten byr seg.
×
×
 • Create New...