Jump to content

Alzheimer

Ressurspersoner
 • Content Count

  6,446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

Alzheimer last won the day on March 10 2014

Alzheimer had the most liked content!

Community Reputation

2,525

About Alzheimer

 • Rank
  Super Top Boy Morten Stene Ultras

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum
 • Interests
  Ingen

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ss.no

Recent Profile Visitors

1,356 profile views
 1. Bob uttalte før kampen at han ville ha et godt resultat mot RBK. Wow! Vi var nok "litt" heldige, men 3-2 over RBK er en utrolig prestasjon! Sogndalkampen blir antagelig svært annerledes, men nå bør gutta ha fått trua, og mange av oss har fått roa nervene. 3 poeng i serieåpninga skal være mulig. Det er bare å møte opp og heie gutta fram.
 2. Dette forumet er ikke spesielt negativt sammenlignet med forumene til våre konkurrenter i TL. Problemet hittil i oppkjøringa er at også nøytrale fremstillinger av prestasjoner og resultater (vi kan ikke unnskylde gjentatte tap mot lag 2 divisjoner under oss) blir tolket som negativitet. Vær klar over at når noen av supporterne kommer med tips om spillere og klager over både manglende kvalitet og ikke minst BREDDE i troppen (vi har 1 dedikert spiss og har kastet ut alternativene vi hadde før sesongen og vraket samtlige som har vært på prøvespill) så er dette OGSÅ av kjærlighet til klubb
 3. Ro ned littegrann. Vi kommer neppe fra Sør Arena med poeng i 2014. Vi viser at vi er bedre enn Starts 2. lag i 2. omgang. Dessverre er det langt igjen til førstelaget til Start. Jeg bekymrer meg mest for at STB endelig har fått en trener som de alltid har ønsket seg: Ikke noe kontringsspill her nei. Posession og støttepasninger for alle penga. Med to pasninger fram og en tilbake skaper vi fint lite sjanser. Starts 2. lag skaper faktisk flere og større sjanser enn vi, takket være raske overganger. Vi kan med andre ord verken kontringer framover eller hjemover. Dette virker dårligere nå enn
 4. Leser vi den ellers gode tabellen ser vi at S08, Ulf og Glimt er lag med omtrent tilsvarende ressurser som oss. Opp et hakk finner vi Start, Odd og Sogndal. Jeg er litt overaska over budsjettet til Haugesund. Det skal vel mye til for at ikke de 2 eller 3 som rykker ned ikke er blant disse nevnte lagene. Det er ikke utenkelig at årets tippeliga blir ganske jevn, særlig fordi mange av klubbene med høye budsjetter hadde saftige underskudd i fjor som har tæret på egenkapitalen (RævBK, VIF og Viking). Det er nok mange rike onkler som har fått innsmigrende telefoner fra sportslige ledere omkring
 5. Bra overskrift. Stikka har ikke et eneste konkret ord om hva som er STBs plan, verken formasjon, spillere eller taktikk, utover "spillestilen. Der ønsker vi å være mobile, aggressive og spillende." "Vi kommer til å prøve ut enkelte ting i dag og kommer blant annet til å teste ut folk i ulike posisjoner. Vi håper å få noen gode svar før generalprøven mot Rosenborg". Med andre ord er vi ennå ikke særlig nærme å ha satt en startellever, akkurat som i 2012. Vi krysser fingre og håper at det løsner nå, og brikkene faller på plass.
 6. "Fordringer går inn i resultatet"? Bullshit. En fordring (pengekrav på en debitor) er vanligvis en inntekt som ikke er blitt betalt, men som kan bli en kostnad (tap på krav) om den ikke betales. Slik som økonomiforvaltningen i STB har vært siden 2000 så har alle potensielle inntekter blitt inntektsført raskere enn Erna Solberg i fritt fall, og på de mest kreative måter - både tenkelige og utenkelige. Forsiktighetsprisnisppet ligger aldri til grunn for en fotballklubbs regnskaper. Derfor har vi hatt minst 6 sammenhengende år med økonomisk katastrofe. (Og et seriegull...)
 7. Hmmm. Boli og hvilke andre? Eller har du omskolert Kassi, Brustad og ... eh ... øøhh .... Sortevik? ..øøh .. hmmm .. til spisser i denne uka?
 8. Godt poeng. JEg har sikkert ikke allverdens av hukommelse rundt dette, men jeg kan egentlig bare huske to perioder med heftig eksperimentering fra kamp til kamp med stadig nye spillere i ulike posisjoner/formasjoner. Gaute Larsen i 2004 Petter Belsvik i 2012 Eller har jeg glemt noen? Jeg mener også at i de periodene vi har hatt suksess (5. plass og oppover) har det vært fint lite utskiftninger i startellevern over laaange perioder som har skapt trygghet og relasjoner. Antagelig. Jeg skal ikke klage på Bobs disposisjoner. Men jeg frykter at spillertroppen simpelthen ikke er god nok
 9. Og vi har Christian Mørch på benken. 97 årgang. Mørch er en gammel lagkamerat av meg. Han er en veldig god keeper, men husker ham ikke som veldig høy, men mulig han har vokst Så du utelukker ikke at han er høy og Mørch?
 10. Usj. Vi tapte 1-0 borte mot Viking uten at de hadde en eneste målsjanse. Alt de trengte var tidenes dårligste tilbakespill fra Muri.. Samme Muri tapte også semien(?) hjemme mot Odd for oss. Merkelig nok var mange sure da han forlot skuta som ei rotte da vi rykket ned.
 11. Er det noen her som har peiling (ikke synsing) på hva fx. Molde eller Esbjerg måtte betale i leie+lønn per måned for en spiller av Diufs kaliber til FCK? Spørsmålet er relevant ift hvor langt unna vi er å kunne gå for slike kortsiktige løsninger. Får vi som Ingo mer enn antydet inn en tidligere toppscorer i tippeligaen som garanterer for 12-16 mål, så kan vi kanskje ha håp om 5. plassen som strengt tatt tilhører STB.
 12. Sogndal har en utrolig track record på å få realivt mye ut av små ressurser. Kanskje fordi ingen noensinne tar dem skikkelig på alvor? Uansett - serieåpninga vår blir like spennende som en cupfinale!
 13. Vindushopping er gøy. Tenk om vi hadde hatt penger...
 14. Det er vel ingen her som sier nei til en spiss i nærheten av tippeliganivå. Du misforsto kansje PerS innlegg?
×
×
 • Create New...