Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Content Count

  2,788
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bjornh last won the day on July 26

Bjornh had the most liked content!

Community Reputation

1,385

About Bjornh

 • Rank
  Junkie
 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

776 profile views
 1. Spennende med Piggy. Skulle ønske vi startet med Normann Hansen på topp i stedet for Antonsson, men nå har vi om ikke annet noen som kan komme inn og gjøre en forskjell om vi skulle trenge det. Håper vi banker Enga gule og blå, og sender Fagermo hjem med halen mellom beina!
 2. Så du gir stryk til Bohinen etter en kamp som dette? Jeg vil nå si at både han og Skytte gjorde mye bra. Normann Hansen, Antonsson, Kai og Maatsen var jeg mindre fornøyd med. Jaggu ikke lett å se hvem man skap putte når det er som det er nå. Kan ikke akkurat si jeg savner Kinoshita eller Botheim heller.. Jeg synes forsåvidt Lumanza hadde en helt grei førsteomgang i forrige runde, ville nok brukt ham litt mer. Synd Janne ble stoppet i dobbeltbyttet sitt, ellers hadde vi kanskje sett Lumanza
 3. Ønsker Kassi eller Normann Hansen på topp i stedet for Antonsson, ellers vil jeg gjerne se samme lag som sist.
 4. Blir jo rart å stemme på noen som ikke er her. Hjelper ikke å snakke om snøen som falt i fjor, bedre å snakke om de som er her nå. Yaw og Edvardsen har dessuten vært her hele sesongen, mens Hanche dro halvveis. Vil derfor si de har vært viktigere for sesongen sett under ett.
 5. Yaw Amankwah! Viktig både på og utenfor banen.
 6. Junker hadde 6 mål og 1 assist for oss i fjor, på 12 kamper. Kan vel trygt si det er godt over snittet i forhold til hva vi har i år. Han var riktignok nok avhengig av ballene for å gjøre det, så å si at han var et helt angrep alene er å ta hardt i - det var Dio eller Boli som var det!
 7. Ha, ha, ja ser du på SofaScore (som noen mener er bra) så er fire av våre fem beste menn midtbanespillere. De mener for øvrig at spissen med 5 mål og 3 assists på 25 kamper er akkurat like god som han med 0 mål og 1 assist på 5 kamper (ifølge stb.guru) Ikke for å disse Antonsson som jobber bra der framme, men Edvardsen både skaper og produserer betydelig mer fra sin kantrolle enn hva Antonsson har gjort. Man kan helt klart bruke analyse til noe, men fort gjort å se seg blind på tall også dersom man kun ser på dem.
 8. Lurer på hvorfor Kai ikke kom innpå i går.. Jeg var skeptisk til midtbanen før kampen i går, men syns de løste det bra. VG hadde Skytte og Edvardsen som våre beste, (Solheim), Bohinen og Lumanaza som neste beste. Her på forumet ble det soleklart Bohinen, foran Edvardsen og Skytte. Deler av grunnen til at vi har mye høyere balltap prosent er at vi gir dem rom til å spille på tvers på egen midtbane, og vi spilte til dels raskt oppover når vi fikk ballen, særlig i første omgang. At det ikke ble flere sjanser/mål har med hva som skjedde når noen hadde ballen i god posisjon foran m
 9. Og legg til; hvorfor har flere av våre spisser desperat ønsket seg bort fra oss? Dette burde jo være ønskestedet for en spiss, der selv middelmådig uttelling vil løfte deg til topps og du vil bli båret på gullstol om du i snitt putter i hver femte kamp, noe ingen av våre rene spisser har vært i nærheten av i år (både Edvardsen og Normannn Hansen har vel mest spilt kant). Alle spissene har fått mer å jobbe med enn antall mål tilsier!
 10. Veldig enig, mye bra muligheter i første omgang, dessverre like mange dårlige avslutninger. Vi burde ha ledet til pause! Siste 10 minuttene hadde vi gitt opp, og jeg skjønner gutta det må ha vært tøft for gutta på en blytung bane og med null uttelling for innsatsen. Dommer-teamet hadde en brukbar dag, selv om første målet til Molde skulle vært vinket av for offside. De var i hvert fall mye bedre enn oss i de avgjørende situasjonene... Kassi helt klart største skuffelsen. Han har var lenger unna toppnivået sitt enn Lumanza. (midt-)forsvaret levert bra, Bohinen veldig bra i dag
 11. Molde er bedre lag enn oss, men vi kunne nå gitt dem mer motstand om vi hadde satt på friske bein tidligere... Og hvorfor i h.. kom ikke Kai på?
 12. Maatsen var god i første, men på høy tid han gikk ut nå!
 13. VM i dårlig avslutning fra oss, og stort sett all på både midtbane og angrep. Utrolig mange flott angrep av oss, og mye bra forsvarsspill. Bittert å ligge under, men jeg har fortsatt ett godt håp for denne kampen - tipper det blir flere mål i andre omgang. Kanskje bytte inn Kassi eller Normann Hansen for Antonsson når det er spilt rundt 60 (eller kanskje Kinoshita skyter bra når alle andre er dårlig )
 14. Jepp, noen er ikke verdt verken vår tid eller energi. Spent på hvordan midtbanen fungerer i dag, er vel lenge siden vi har startet med Lumanza og Bohinen sammen. Hvis de får det offensive til å fungere bedre enn på start av sesongen, så tror jeg dette kommer til å bli veldig bra. Har også tre profiler på benken som kan komme inn og endre kampbildet. Det er vel like greit å slå Molde i dag og ta fra dem enhver matematisk mulighet til gull..
×
×
 • Create New...