Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Posts

  2,992
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bjornh last won the day on July 26 2020

Bjornh had the most liked content!

Reputation

1,864

About Bjornh

 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,015 profile views
 1. Virker som om Glimt har skjønt noe vi ikke har. Kunne kanskje lært en del av dem, etter at de lærte av oss for noen år siden. https://www.nrk.no/nordland/bodo_glimt-vil-bygge-nytt-stadion_-onsker-a-grave-ned-baerekraftig-arena-1.15665318
 2. Det hadde vært fint, tror riktignok det er helt andre ting som avgjør det. Vil tippe at trenerne er aller viktigst, særlig om de klarer å være noe mer enn "bare" trenere for unggutta.
 3. Jeg liker ideen, har bare ett ankepunkt; det er litt kjipt for oss å ha navnet deres der om de kommer tilbake til Norge og spiller for en annen TL klubb..
 4. Håper han er i nærheten av så god på hodet som det kan se ut på skrytevideoen. Lurer på hvor mange prosent av våre headinger som går til medspillere pr i dag. Vi har vel fire valg med signeringer i situasjonen vi nå står i. Dårlig og lang kontakt, Talent og lang kontakt, Dårlig og kort kontrakt God og kort kontakt. Virker som om Tomás tilhører sistnevnte kategori, i så fall takker og bukker jeg for den kontrakten!
 5. Takk Odd, godt vi er (minst) to idioter her inne som prøver å finne noen positive vibber. Virker som om noen har glede av å grave seg enda lenger ned i gjørma enn vi står, selv foretrekker jeg drenering. Det er klart at dette både kan snu og gå til helvete, er i hvert fall for tidlig å drikke gravølet.
 6. Og det innlegget i Budstikka kommer fra en suksessfull idrettsutøver - riktig med motor og noen år siden.
 7. Vil ikke si noen av dem virkelig har imponert meg, men målet i går var en grei presentasjon. Presset hele veien, noe som skapte sjansen, og fikk satt den i mål selv om en forsvarer kom skliende. Så får vi se om det er en enslig svale eller starten på en ny trend.
 8. Janne brukte Kino over flere år, også når vi hadde bedre alternativer! Hører du sier trener bare har 15% å si, men stiller meg tvilende til at noe sånt virkelig lar seg måle. Tror også det varierer mye hvor stor innvirkning trenerne har på eksempelvis spillerlogistikk.
 9. Negativ utvikling på flere spillere under Janne, brukte støtt og stadig Kino som han selv hadde hentet, mistet Vetlesen og så videre. Tror det var riktig at han måtte gå. Tiden vil kanskje vise at Kjønø var riktig valg, har fortsatt et håp når det gjelder ham.
 10. Skytte har helt klart sine svakheter, spesielt defensivt, men er vel den som mest bidro til at vi tidvis holdt litt i kula og ikke måtte løpe etter i 90 minutter. Stabæk ble ikke akkurat noe bedre når han ikke orket mer.. At laget forøvrig var dårlig komponert er en annen sak. Lurer på hvor lenge Bolly, Mesik, Hammy og Haugen orker, vi hadde nok vært vesentlig skarpere om minst to av dem hadde startet...
 11. Må innrømme at selv jeg begynner å bli svak i troen etter denne kampen. Savnet gutsen vi har viste i de første omgangene av de siste kampene, nå var det to dårlige omganger.
 12. Skytte svak uten ball, men han evner i hvert å holde litt på den når vi har den. Bytte ut Pedersen og Kirkevold?
 13. Håper han nå blir hvilt til han er helt frisk igjen, regner med at det er det vi gjør nå!
×
×
 • Create New...