Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Posts

  3,048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bjornh last won the day on July 26 2020

Bjornh had the most liked content!

Reputation

2,015

About Bjornh

 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,445 profile views
 1. Hey, ser ut som om NFF har begynt å bruke hodet. Skulle nesten tro de hadde fått ny leder i løpet av siste året
 2. 3. divisjon er vel 3. divisjon uansett hvor eget lag ligger. På et dårlig lag vil det bare være mer å gjøre for keeper 😉 Forøvrig helt enig i at vi gjerne skulle gitt ham matching på høyere nivå, men det er vel vanskelig å låne ut andre keeperen og stå med tynnere backup, med mindre vi har en tredjekeeper som er omtrent like god.
 3. IAO! Offensivt var det lett å elske Alanzinho! Kjeksen vi hadde på samme tid, og heller ikke glemme Somen på høyrekant som elget fra de fleste
 4. Blir nesten som å si at han ikke skal score.. Vi trenger spisser som blir forbanna når det ikke skapes sjanser som de kan omsette til mål, ikke som er fornøyde med 0-0 kamper!
 5. Jeg vil si vi er 5,5 poeng foran Kåffa. Tar de seks poeng mer enn oss siste tre så hjelper ikke all verdens målforskjell, om det blir 5 poeng mer er det ganske usannsynlig at de tar igjen målforskjellen. Jeg tipper vi rykker opp om vi tar to poeng herfra og ut, men regner med 5-7 poeng og trygg plass.
 6. Tap i morgen vil være kjipt, men uavgjort skal holde lenge. Da har vi fortsatt 5 poeng ned til neste lag, men tre i stedet for fire runder igjen å spille. Seier, 7-8 poeng margin og i praksis sikret 2-plass er selvfølgelig best!
 7. Skeid seieren.. Hyggelig bombe for oss, særlig hvis gutta gjør jobben i morgen. Tipper det var bra for oss at Brann tapte sist runde, tror de vil være ekstra skjerpet de neste kampene nå.
 8. men Jores Okore-handlen gav det nordjyske fodboldfolk et indblik i, at agentbranchens grådighed, som Inge André Olsen helt åbenlyst omfavnede. IAO på ingen måte perfekt, tror likevel han har stor del av æren for at vi holdt oss så mange år i Tippeligaen som vi gjorde...
 9. Tips, ett lag som ofte spiller i variasjoner av blåfarger 😉
 10. Sjeleglad for at vi slo Start 5-0 i Bohinens først (?) kamp som STB trener. Tror vi ellers hadde vært sjanseløse til direkte opprykksplass, det var virkelig en 6 poenger kamp.
 11. Det er bare fordi vi alltid har så sinnsykt gode spisser!
 12. Puh, det holdt med å putte ett på overtid.. Nå skal det mye til at ikke Sogndal og KIL mistet kontakt med oss for godt. Det er vel lov å håpe/forvente at Brann fortsetter rekken sin uten tap denne sesongen, så passerer vi Ranheim denne runden. Så langt virket det som et veldig bra trenebytte, håpe Grålars fortsetter som han startet.
 13. Vi hadde vesentlig høyere inntekter, og flere tilskuere, på FA. VIP bokser, tak og en fresh arena (eller bare ny for FAs del) drar mange av de middels interesserte. Og så har selvfølgelig fotballen som spilles også mye å si, og hvilke liga vi er i. Dårligere enn det har vært i år blir det neppe...
 14. Må korrigere deg litt her. Azemi vet godt hvor målet står; rundt keeperen! Skyter han rett på keeper så hadde ballen gått fint i mål om bare disse hersens keeperen kunne dukket eller flyttet på seg når han skyter..
×
×
 • Create New...