Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Content Count

  2,834
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bjornh last won the day on July 26 2020

Bjornh had the most liked content!

Community Reputation

1,479

About Bjornh

 • Rank
  junkie +
 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

862 profile views
 1. Råeste var at vi gjorde akkurat det samme i neste kamp mot dem, bare med enda mindre marginer; lot dem gå opp til 0-2 med sen mål, før vi putte i 76, 80 og 90 minutt og dermed snudde den kampen også til 3-2!
 2. Kanskje på tide å sende en (prøvespiller) bort...
 3. Hadde det kommet noe produktivt ut av det... Fin underholdning så lenge det varer, og masse frustrasjon etterpå. Enig med de som heller vil gi (forhåpentligvis lojale) unggutter sjansen i stedet. Ganske sikker vi har tropp til å holde oss, tar heller en litt dårlig sesong for å bygge lag enn å fylle på med middelmådigheter uten framtid.
 4. Fanden, sexxes, kunne du ikke bare la verden være enkel og svart/hvitt? Nå må vi forholde oss til nyanser og vanskeligere vurderinger
 5. Kino har om ikke annet hatt en liten progresjon, som vi kan håpe akselererer i år. Vi har hatt mye mer tålmodighet med ham enn jeg ville hatt, men når vi først er der vi er, så blir det for dumt å bytte ham ut med en fire år eldre spiller av samme kaliber..
 6. Resultater pleier nå også å hjelpe på 😉
 7. Noe av utfordringen er at hvis vi henter en topp etablert spiller, med lønn deretter, så smitter det. Hvis alle "plutselig" skal ha en halv mill ekstra i snitt hver seg, og man legger sosiale omkostninger på toppen der, så er det 15 mill i året. Jeg er enige med de av dere som ønsker et par etablerte spillere med kvalitet inn, men vi må innse at det enten blir noen som er "over the top", eller bruker oss som springbrett for å komme ut (igjen). Mener vi kan leve med det, selv om det ikke er så langsiktig. Er vi heldige blir triller det også noen kroner inn i kassa når de forlater oss.
 8. Nå begynner jeg å bli gammel og glemsk, men kan ikke huske det er så mange spisser vi ha solgt, og de som er best vil naturligvis videre uansett posisjon på banen. Heldigvis er økonomien slik at vi ikke lenger selger fordi vi må ha penger, men fordi folk vil ut. Håper som deg vi får minst en god spiss i år, enten det er noen som tar steget, eller innkjøp. Burde ha muskler til å kjempe om 3-5 plass, selv om mye av salget har gått til agenthonorarer og dekke drift.
 9. Vi har jo nesten komplett tropp allerede, 1,5 mnd før i stedet for 1 mnd etter sesongstart. Dette er bra til Stabæk å være, jeg er ikke bekymret (foreløpig)
 10. Ja, det viser helt klart kvalitetene hans, og de blir enda viktigere nå som Emil er borte. We need a spiss, så er det mye som ordner seg. Jeg tror mange at de sjansen vi aldri hadde i fjor kom av spisser som var feilplassert og/ellers mistet ballen før det ble en sjanse ut av det. Kan ikke klandre midtbanen for det, selv om de sikkert skulle ha foret spisser og villige kantspillere med flere gode passninger.
 11. Nå er det vel uansett ikke prisen som er største problemet, men hvor mye det kan brukes.
 12. https://www.vg.no/sport/fotball/i/R9mo8r/eliteseriespillere-som-bor-i-oslo-regionen-faar-ikke-reise-ut-for-aa-trene Blir spennende å se hvordan ting ligger an når vi planlegger å starte opp treningene. Torgeir svarer i hvert fall greit for seg!
 13. Kan noen få registrert dem igjen så resten av oss også kan få se fristelsene
 14. Dobbelt gammel blaa årgang, og Stabæk blir nevnt: https://www.nettavisen.no/sportspill/tipping/nordmannen-kom-gratis-til-serie-a-na-er-han-verdt-over-50-millioner/s/12-95-3424072623
 15. Jeg håper han kommer tilbake, selv om måte han forlot oss på ikke ga noen indikasjon på blaatt hjerte.
×
×
 • Create New...