Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Content Count

  2,808
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bjornh last won the day on July 26 2020

Bjornh had the most liked content!

Community Reputation

1,442

About Bjornh

 • Rank
  junkie +
 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

804 profile views
 1. Kan noen få registrert dem igjen så resten av oss også kan få se fristelsene
 2. Dobbelt gammel blaa årgang, og Stabæk blir nevnt: https://www.nettavisen.no/sportspill/tipping/nordmannen-kom-gratis-til-serie-a-na-er-han-verdt-over-50-millioner/s/12-95-3424072623
 3. Jeg håper han kommer tilbake, selv om måte han forlot oss på ikke ga noen indikasjon på blaatt hjerte.
 4. En vesentlig forskjell er økonomien. Vi hadde kjørt vår helt i bunn, B/G har så vidt jeg vet opparbeidet seg en bra buffer. Tror de er helt der oppe neste år, mens vi kan sloss om 3-6 plass dersom vi får en klassespiss, god midtstopper og Janne får skikkelig tenning på gutta.
 5. Hvis du kjøper 3 Flaxlodd, og vinner 1000 kroner på dem, så var det unektelig en god investering selv om forventet avkastning var negativ. Det vil selvfølgelig ikke være noen garanti for at det vil lønne seg å gjøre det igjen. Når det gjelder hvilke spillere det lønner seg å satse på er jaggu ikke det lett heller, mye gode prestasjoner i det siste av spillere som ikke har imponert tidligere; hva er blaff, og hva er starten på en ny trend? Vi var mange som nærmest var hårløse etter mange måneder med frustrasjon over Alanzinho i starten, men det betalte seg noe vannvittig etter hvert.
 6. Jeg mistenker deg for å slite med hukommelsen, Skytte er ofte god til å spille ball til medspiller, og har noen glimrende offensive pasninger i de fleste kampene han spiller. Ja, han kan også kjæle for lenge med ballen, men variasjon er også en styrke. Jeg er, mot normalt, mer enig med Ringo denne gangen; det er mangel på defensiv innsats som er (største) problemet.
 7. Vi vet hvordan det gikk nå, jeg vet ikke om Piggy har vært mentalt klar tidligere år. Selv ikke etterpåklokskap er en eksakt vitenskap i dette tilfellet.
 8. Super-sub? Må vel ha blitt tre mål på de 10-15 siste spilleminuttene, hvorav to på bortebane om B/G som bare har sluppet inn 9 mål på de andre 14 hjemmekampene sine i serien i år.
 9. Hvis jeg husker riktig så er Kino vår, og har puttet klart flest av de tre nevnte. Antonsson har mye bedre bevegelser, men håpløse skudd. Botheim helt greie bevegelser, men ingen mål. I mitt hode må det å la Kino vise seg fram i denne kampen være mest fornuftig, ikke noe hadde vært bedre enn om det løsnet for en spiller som er vår.
 10. Liker mye med Valsvik, men syns jeg ser en tendens til at han ikke markerer tett nok i feltet. Mener han er bra nok til Stabæk, uten å være noen messias. Dio hadde selvfølgelig vært konge, hvilket også Lumanza vil være om vi får han tilbake i gammel form - det ville være som å få en ny spiller.
 11. Glad vi ikke trenger å selge spillere i år : https://www.vg.no/sport/fotball/i/nAL2Kx/molde-sjef-bekrefter-bud-og-kloer-seg-i-hodet-merkelig Kanskje snappe opp noen fra fattige storebror i slummen i stedet? Håper de har budsjettert med store salg!
 12. Jon, nå må ikke du kommer her å ødelegge en god diskusjon med fakta Hvis jeg har forstått det riktig ble Meling solgt fordi vi desperat trengte penger, mens resten gikk fordi de ville ut av landet og/eller til større klubber.
 13. Jeg liker Skytte! Litt mer defensiv innsats og kaldt hode foran mål så blir han fort en publikumsfavoritt neste år.
 14. Nå er det to kamper igjen, om ikke Antonsson putter flere så er det på tide å si farvel til ham. Per nå er han ikke veldig mye bedre enn Kinoshita, som både har vist progresjon og er vår.
 15. Regner med at Yaw starter om han er helt 100 igjen, forsvaret vårt får nok uansett kjørt seg, så noen bytter er slett ikke utenkelig. Sikkert lurt å ikke starte med Kassi når kampene kommer tett kan komme inn for Kai eller Normann Hansen etter timen spilt. Pene odds for Stabæk, greit å sette noen kroner for de av oss som har troen!
×
×
 • Create New...