Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Posts

  3,025
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bjornh last won the day on July 26 2020

Bjornh had the most liked content!

Reputation

1,935

About Bjornh

 • Birthday 07/07/1970

Profile Information

 • Location
  Hosle
 • Interests
  MC, Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,328 profile views
 1. NRK ser også en plan. Til de som disser Ingo; tror ikke Ingo mener det er feil å snakke om problemer, men at det blir feil om man kun ser det negative... Stabæk med en klar plan om å spille seg gjennom første pressledd hos bortelaget, og etter det skal ballen enten raskt i bakrom eller ut på en av vingbackene. Til nå har det fungert bra, og hjemmelaget har vært nærmest scoring på Nadderud.
 2. Han har vist ting før, håper det er en bølgedal han skal ut av. Enig i at tidligere utsagn på ingen måte bør komme mot egne spillere, spesielt ikke de unge (som jeg vil kalle en på 20)
 3. Kan ikke være god på alt da.
 4. Alltid lov å heie på lag som spiller mot Brann, LSK, VIF og RBK. Teoretisk sett kan vi tape poeng i en kamp eller tre i løpet av sesongen, og da er det greit om alle andre har tapt flere.
 5. Håper virkelig det, samtidig vil jeg ikke satse alt for mye på at han holder seg skadefri.
 6. De vant 4-0 de også, men hadde tross alt hjemmebanefordel. Anser derfor vår prestasjon som bedre, blir nok Kjønø Man U. jakter på neste gang de skal ha norsk trener 😅
 7. Matcher de som melder seg inn, noe om å tilpasse seg målgruppen?
 8. Greit både å sette laget og å gi folk et par sjanser før de blir benka. Håper på tre vakre poeng i dag!
 9. 1. Stabæk 2. Brann 3. Ranheim 4. Start 5. Sogndal 6. Fredrikstad 7. KFUM 8. Åsane 9. Sandnes Ulf 10. Mjøndalen 11. Grorud 12. Bryne 13. Kongsvinger 14. Skeid 15. Raufoss 16. Stjørdals Blink
 10. Med slik "pynt" skjønner jeg at de må lokke med billig øl for å få kunder.
 11. To er jo dobbelt så mange som en. De fleste av oss menn er for enkle til det. Alltid, uansett.
 12. Yaw var jo i garderoben i fjor, og en person jeg tror mange hadde respekt for. Vi burde ha sett det bedre på laget om hans (formidlings)evner på det mental plantet hadde vært fantastiske. Det sagt, jeg likte ham veldig godt som person!
 13. Det blir spennende å se. Burde nok være aktuelt for Bærum kommune å kjøpe, i stedet for å bygge nye arena til oss (sett fra deres side). Vi vil nok ha det best på Nadderud, men bonusen for oss ville jo være at vi slapp å finne midlertidig bane under byggeperioden.
 14. Imponerende mye galt IAO har gjort. Lurer på hvor alle pengene våre kommer fra, og hvordan vi har vært så mange år i TL med så dårlig stadion, inntekter og attpåtil en sportssjef som ikke skjønner noe som helst. Kanskje du skulle søke den jobben om Bjarmann slutter, virker som om du selv mener du ville gjort det vesentlig bedre enn både ham og ikke minst IAO
 15. Skal gutten bli med videre må han kaste silkehanskene og bli mann! Tror ikke det er i dag vi bør ta noen avgjørelse, i så fall hadde han stått nære til å følge Skytte og Azemi ut døra..
×
×
 • Create New...